Προς το περιεχόμενο

nopter

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή nopter

0

Φήμη

  1. nopter

    cubase sx3

    Ουουοου...!!Σ'ευχαριστω για την ανακαλυψη!!!!Τωρα θα πεσει διαβασμα..
  2. nopter

    cubase sx3

    Ενημερωτικα..Αφου τα εκανα ολα απο την αρχη και εγκαθιστω ελαφρια free VSTi για αρχη μου εκτοξευει την cpu στα 60-70% το synth "anna"...Κουλο??
  3. nopter

    cubase sx3

    ευχαριστω..θα το κανω παλι απο την αρχη και θα σας πω.. ;)
  4. nopter

    cubase sx3

    Ρε παιδια την σκονη την ανεφερα σαν πιθανη αιτια για υπερφορτωση της cpu..Δεν ειπα οτι εχει εχει σχεση με το HyperThreading..Το οποιο ξερω τι ειναι αλλα δεν ξερω τι μου ειπε να κανω ενας φιλος απο εδω..Απλο ε?Εγω με μουσικη ασχολουμαι κ οχι τοσο βαθια με pc...Γι'αυτο σκεφτηκα οτι εδω καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει..Τα VSTi που εχω τα εχω επιλεξει για εναν συγκεκριμενο σκοπο..Η μουσικη παραγωγη δεν ειναι το HyperThreading...Κ εγω το ειχα σκεφτει οτι ισως τα VSTi να μου κανουν την ζημια απλα ηθελα να δω αν υπαρχει καμια αλλη ιδεα...Εχω ηδη πει οτι τους drivers τους εχω κατεβασει απο το site κ ειναι οι τελευταιοι...
  5. nopter

    cubase sx3

    Οχι.Ρωταω κατι συγκεκριμενο.Αν ξερει καποιος τι επηρεαζει την cpu στο cubase sx3 κ αν το συστημα μου θα επρεπε να αντεχει αυτα που αναφερω.
  6. nopter

    cubase sx3

    Γενικα μηπως φταιει η σκονη..!!!!Τους drivers απο κει που αγορασα τη καρτα μου ειπαν να κατεβασω τους καινουριους που εχει στο site..Δεν καταλαβαινω γιατι το software ειναι αλλα 'ντ αλλων...Υπερφορτωμενο εννοειται??
  7. nopter

    cubase sx3

    Πως κανω αυτο με το HyperThreading?? Υπαρχει πιθανοτητα να φταιει η σκονη??
  8. nopter

    cubase sx3

    Τι ειναι το HyperThreading??? Ο επεξεργαστης μου ειναι intel p4 presc (s478) στα 3.2 Ghz 800/1M και η μητρικη η albatron PX875PE pro (i875, s478) To συστημα ειναι 4.5 χρονων αλλα δεν περιμενα να μην αντεχει.. >:( Μαλλον παω για καινουριο pc??
  9. nopter

    cubase sx3

    Εχω κατεβασει τους drivers απο την σελιδα της e mu..Και εννοειται οτι εχω κανει disable την onboard καρτα..Εχω συνδεσει στην εξωτερικη κ ηχεια!!Η cpu fullαρει κ μετα ακουγονται πολλα παρασιτα που δεν ακουω αυτα που εχω ηχογραφησει..Δοκιμασα και το freeze αλλα ακομα υπερφορτωνει..ειδικα μολις προσθεσω καναλι η' προσπαθησω να το σωσω fullαρει η cpu..Σαν pc λογικα δεν θα επρεπε να αντεχει καπως πιο πολυ??!!!
  10. nopter

    cubase sx3

    Γεια χαρα σε ολους! Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια...εχω ενα pc στα 3.2Ghz και 2g ram..εχω και μια καρτα ηχου εξωτερικη την e mu 0202..Ενω περιμενα το συστημα μου να σηκωνει το cubase sx3 μετα απο 4 καναλια η cpu fullαρει κ κολλαει..(χρησιμοποιω vsts οπως addictive drums kontaktplayer absynth...)Το sx3 ειναι παλιο προγραμμα γιατι κολλαει??Τοτε που κυκλοφορησε τι επεξεργαστες να υπηρχαν??!Μηπως φταινε τα vst που χρησιμοποιω??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου