Προς το περιεχόμενο

WHITEBIRD

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τύμπανα
  • Day job
    ελ επαγγελματιας
  • Τόπος
    αθηνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή WHITEBIRD

0

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα! Μετά από πολύ ψάξιμο στη φετινή MUSIK MESSE είμαι πολύ κοντά στο να προχωρήσω στην αγορά δύο crash 17'' και 19'' PAISTE DARK ENERGY και ενός ride SABIAN PARAGON 22''. Θα ήθελα αν κάποιος έχει τα παραπάνω πιάτα , να μου πει εντυπώσεις και αν είναι δυνατό, να γίνει μία συνάντηση για να μπορέσω να τα συγκρίνω με τα πιάτα που έχω τώρα (δυστυχώς στην έκθεση είναι πρακτικά αδύνατο ) . Ευχαριστώ! :)
  2. Φίλε Wyndorf χρόνια πολλά σ' εσένα και σε όλο τον κόσμο. Όσο αφορά το κομμάτι , μου άρεσε πάρα πολύ, και ιδιαίτερα η ατμόσφαιρα ,καθώς και η προσέγγιση των φωνητικών πάνω στις μελοδικές γραμμές των εγχόρδων.Πολύ καλή προσπάθεια , αν παραβλέψουμε , τα όποια μειονεκτήματα ,από τον τρόπο και τον τόπο εγγραφής που εσύ ο ίδιος αναφέρεις.
  3. Παιδιά,σας ευχαριστώ,πρώτα απ' όλα για το ενδιαφέρον σας και δεύτερο για τις γνώσεις που μοιραστήκατε μαζί μου . Τέλος θέλω να σας ευχαριστήσω που με κάνατε να νιώσω... σαν την Ελλάδα κάτι..... Μόλις τώρα κατάφερα να μπω στο Forum και είδα το θέμα σε πλήρη εξέλιξη και προφανώς λυμένο!!!!! Ούτε ο Γιωργάκης.....
  4. Ευχαριστώ πολύ για το link, δυστυχώς δεν δίνει μια σαφή απάντηση. Έχω ρωτήσει και στην Remo, αν μου δώσουν κάποια απάντηση θα ποστάρω και εδώ. Ευχαριστώ και πάλι!
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΜΙΑ PREMIER ELITE GEN-X Η ΟΠΟΙΑ ''ΗΡΘΕ'' ΜΕ REMO UT 24'' BASE DRUM HEAD MADE IN TAIWAN. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧIΑ ΣΕ REMO HEAD MADE IN U.S.A(Π.Χ POWER STROKE 3). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  6. Θα ήθελα και εγώ να πω ένα μεγάλο μπράβο για την οργάνωση και πάνω απ΄όλα την πρωτοβουλία αυτών των ανθρώπων.Πραγματικά ήταν ενα event επιπέδου! Όσο αφορά το "τεχνικό" μέρος , θα συμφωνήσω με το HARYY για τον Βασιλόπουλο , που ήταν η έκπληξη της βραδιάς ,για τη κακή ηχοληψία στα gigs του Κόλλια , που είχαν σαν αποτέλεσμα να αγχωθεί λίγο, να προσθέσω τα πολύ καλά grooves του Κτιστάκη , με τον απίστευτο keyboard player και για τον Greb να πω ότι δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο τεχνικά ( όταν μιλαμε για DRUMMER τέτοιου επιπέδου), αλλά "είπε" πάρα πολλά με την ψυχή του και το μυαλό του!
  7. ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΤ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΝΕΑ(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ) ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ DW ΟΝΟΜΑΤΙ PERFORMER Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ DW ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΥ DW ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ (2.000 - 2.500) ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΤ MAPEX , ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ Η SONOR ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ(SQ2 - DELITE - S CLASSIX). Η PEARL KAI H TAMA ΤΑ ΙΔΙΑ! Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ PREMIER , ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΑΠΟ ΠΙΑΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ HARRY ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΑ MEINL ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜIΣΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
  8. 8"x7' - 10" x 9" -12" x 10" floor 14"x14"-16"x 16" kasa 22"x18" χωρίς ταμπουρο. χωρίς πιάτα.
  9. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΟΡΗΣΩ ΣΕ ΑΓΟΡΑ SONOR SQ2 (MAPLE). ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 4.000 ΕΥΡΩ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  10. γεια χαρά και σε εσένα. θα ήθελα να μάθω με ποιό τύπου δέρμα και με πιό τρόπο το κουρδίζεις ώστε το ταμπούρο να αποδείδει τα μέγιστα, γιατί εγώ μέχρι τώρα δε τα έχω καταφέρει. Είμαι σίγουρος ότι κάτι του λείπει. Το ίδιο και για τα toms. Τα δικά μου είναι power δηλαδή 12χ12 και 13 χ 13 και 16 χ 16 (floor). να είσαι καλά!
  11. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΣ FOTOS ΑΠΟ ΤΟ SET ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ POST. ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗ PHONIC PLUS H ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ POWER TOM -TOM , ΚΑΙ FLOOR TOM. AN ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΥΝΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ. EYXΑΡΙΣΤΩ!
  12. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΧΩ ΜΙΑ SONOR PHONIC PLUS ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΜΠΟΥΡΟ SIGNATURE HORST LINK . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ Η ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΕΤ Η ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΥΛΟ( BEECH WOOD - ΟΞΥΑ) , ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ "ΔΕΡΜΑΤΩΝ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ , ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  13. WHITEBIRD

    RHCP Dani California (By Haryy)

    ΠΡΟΟ ΦΙΛΕ HARYY ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ(Η ΠΡΟΦΟΡΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...) ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ SNARE (ΑΝ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ Η "ΔΙΚΑΣΗ" ΣΤΟ REFREN ) , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟ ΑΧΡΟΝΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.... OI ΚΙΘΑΡΕΣ ΣΟΥ ΔΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΑΝ (ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΛΙΓΟ ΑΧΡΟΝΕΣ) , ΝΟΜΙΖΩ , ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ, ΟΤΙ ΑΡΧΙΚΑ ΟΙ ΡΥΘΜΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ SOFT KAI OI SOLO ΘΥΜΙΖΟΥΝ HEDRIX(ΟΙ ΕΡΗΜΕΣ ΟΙ ΕΠΙΡΟΕΣ) ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΜΙΞΗ ΤΟ BASS ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΙΛΑ ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΧΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου