Προς το περιεχόμενο

WHITEBIRD

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από WHITEBIRD

  1. Παιδιά καλησπέρα!

     

    Μετά από πολύ ψάξιμο στη φετινή MUSIK MESSE είμαι πολύ κοντά στο να προχωρήσω στην αγορά δύο crash 17'' και 19''  PAISTE DARK ENERGY και ενός ride SABIAN PARAGON  22''. Θα ήθελα αν κάποιος έχει τα παραπάνω πιάτα , να μου πει εντυπώσεις και αν είναι δυνατό, να γίνει μία συνάντηση για να μπορέσω να τα συγκρίνω με τα πιάτα που έχω τώρα (δυστυχώς στην έκθεση είναι πρακτικά αδύνατο ) .

    Ευχαριστώ! :)

  2. Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους..... ευχομαι οτι καλυτερο!!!!!!

    Ανεβαζω λοιπον ενα κομματι που για εμας εχει μεγαλη σημασια.....ειναι το πρωτο ελληνοφωνο τραγουδι που κανουμε και πραγματικα μας αρεσει......ειναι το demo απο το κομματι γραμμενο σπιτι απλα με ενα 58αρι......ευχομαι να σας αρεσει , περιμενω γνωμες........

     

    Φίλε Wyndorf  χρόνια πολλά σ' εσένα και σε όλο τον κόσμο.

    Όσο αφορά το κομμάτι , μου άρεσε πάρα πολύ, και ιδιαίτερα  η ατμόσφαιρα ,καθώς  και η προσέγγιση των φωνητικών πάνω στις μελοδικές γραμμές των εγχόρδων.Πολύ καλή προσπάθεια , αν παραβλέψουμε , τα όποια μειονεκτήματα ,από τον τρόπο και τον τόπο εγγραφής που εσύ ο ίδιος αναφέρεις.

  3. Παιδιά,σας ευχαριστώ,πρώτα απ' όλα για το ενδιαφέρον σας και δεύτερο για τις γνώσεις που μοιραστήκατε μαζί μου .

    Τέλος θέλω να σας ευχαριστήσω που με κάνατε να νιώσω... σαν την Ελλάδα κάτι.....

    Μόλις τώρα κατάφερα να μπω στο Forum και είδα το θέμα σε πλήρη εξέλιξη και προφανώς λυμένο!!!!!

    Ούτε ο Γιωργάκης.....

     

  4. Ωραίο "σεμινάριο" με ΑΨΟΓΗ διοργάνωση και ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ εισιτήριο. Το απόλαυσα μέχρι και την στιγμή που (αναγκαστικά) έφυγα.

    Κορυφαία στιγμή για μένα η απόδοση του "ερασιτέχνη" (βάλτε πιο πολλά εισαγωγικά) Πάνου Βασιλόπουλου που ήταν και η κορυφαία (ας με συγχωρέσουν οι υπόλοιποι -επίσης- παιχταράδες).

    Έπρεπε να είστε εκεί για να απολαύσετε έναν πολύ μεγάλο ντράμμερ.

    Κακή στιγμή η ηχοληψία στον Γιώργο Κόλλια που "θάφτηκε" κυριολεκτικά. Δεν ακούγαμε toms , ούτε και backing track με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αξιολογήσουμε την δουλειά του πάνω στα κομμάτια.

    Ο Greb δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση αν και ήταν πρωτότυπος στο παίξιμό του και στην φαντασία του.

    Η ομιλία του στο τέλος (όση πρόλαβα) ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα στο σημείο που εξηγούσε το πως πρέπει ο παίχτης να έχει focus σε ότι κάνει, είτε είναι αυτό πρόβα, είτε συναυλία, είτε εκτέλεση ασκήσεων.

    Γενικώς το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και εύχομαι να ξαναγίνουν τέτοιες εκδηλώσεις.

    Μπράβο!

    Θα ήθελα και εγώ να πω ένα μεγάλο μπράβο για την οργάνωση και πάνω απ΄όλα την πρωτοβουλία αυτών των ανθρώπων.Πραγματικά ήταν ενα event επιπέδου!

    Όσο αφορά το "τεχνικό" μέρος , θα συμφωνήσω με το HARYY για τον Βασιλόπουλο , που ήταν η έκπληξη της βραδιάς ,για τη κακή ηχοληψία στα gigs του Κόλλια , που είχαν σαν αποτέλεσμα να αγχωθεί λίγο, να προσθέσω τα πολύ καλά grooves του Κτιστάκη , με τον απίστευτο keyboard player και για τον Greb να πω ότι δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο τεχνικά

    ( όταν μιλαμε για DRUMMER τέτοιου επιπέδου), αλλά "είπε" πάρα πολλά με την ψυχή του και το μυαλό του!

  5. λοιπον

    πουλαω τα ντραμς μου

     

    ΦΙΛΕ GREEKDRUM ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ MY BOY ...(ΑΣΤΙΕΥΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ)! ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ , ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ  ΚΑΙ ΝΑ TON ΔΩ LIVE  ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ MUSIK MESS.  ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ DRUMS  ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟΤΗΤΑ  ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!

    μου πεσε το σαγονι

    DSC02853.thumb.JPG.208caf463fd7ab39110a494dbe0209d6.JPG

  6. ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΤ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΝΕΑ(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ) ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ DW ΟΝΟΜΑΤΙ PERFORMER Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ DW ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΥ DW ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ (2.000 - 2.500) ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΤ MAPEX , ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΕΠΙΣΗΣ Η SONOR ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ(SQ2 - DELITE - S CLASSIX).

    Η PEARL KAI H TAMA ΤΑ ΙΔΙΑ!

    Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ PREMIER , ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑΠΟ ΠΙΑΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΠΟΛΥ  ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ HARRY ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΑ MEINL ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜIΣΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

     

    Δεν ξέρω την συγκεκριμένη εταιρεία ούτε καν αν είναι γνωστή ή όχι, όμως είχε καλά πιάτα και φθηνά.

     

    http://www.amediacymbals.com.tr

     

    Από τις γνωστές, τα μόνα που μου άρεσαν ήταν τα Istanbul Mehmet, και ειδικά τα rides αλλά και 1-2 hihats με πολύ ιδιαίτερο (αλλά μουσικό) ήχο. Επίσης πολύ καλά crash, ότι καλύτερο άκουσα μαζί με τα HHX της sabian, αλλά τα mehmet μου φάνηκαν πιο καλά.

     

    http://www.istanbulmehmet.com/

  7. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΟΡΗΣΩ ΣΕ ΑΓΟΡΑ SONOR SQ2 (MAPLE).

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 4.000 ΕΥΡΩ).

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ.

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΤ (SQ2 - STARCLASIC - REFERENCE ΚΛΠ ...) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ .... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.... ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΨΕΙΣ(ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ...)!

    ΘΕΛΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΤ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ....

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ MUSIKMESS ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΛΑ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑ STAND ΤΗΣ GRETCH THS LUDWIG ΚΑΙ ΤΗΣ DW ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ!MONO ΧΑΙΔΕΜΑ! ΚΑΙ Η SONOR ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ(ΝΤΡΟΠΗ)!!!!!!

    ΣΤΟ ΣΤΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΕΤ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΑ.ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ , ΑΛΛΑ  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΙΔΕΜΑ.....

  8. γεια χαρά και σε εσένα.

    θα ήθελα να μάθω με ποιό τύπου δέρμα και με πιό τρόπο το κουρδίζεις ώστε το ταμπούρο  να αποδείδει τα μέγιστα, γιατί εγώ μέχρι τώρα δε τα έχω καταφέρει.

    Είμαι σίγουρος ότι κάτι του λείπει.

    Το ίδιο και για τα toms.

    Τα δικά μου είναι power δηλαδή 12χ12 και 13 χ 13 και 16 χ 16 (floor).

    να είσαι καλά!

  9. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΕΧΩ ΜΙΑ SONOR PHONIC PLUS  ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΜΠΟΥΡΟ SIGNATURE HORST LINK .

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ

    Η ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΕΤ Η ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΥΛΟ( BEECH WOOD - ΟΞΥΑ) ,

    ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ "ΔΕΡΜΑΤΩΝ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ , ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ...

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

  10. Καλησπέρα! Άλλο ένα cover από μένα σε ένα κομμάτι που με εξιτάρει από όλες τις απόψεις (βλέπε παραγωγή, παίξιμο, video κλπ). Έτσι προσπάθησα να το προσεγγίσω με το δικό μου παίξιμο προσέχοντας όσο μπορώ να είμαι κοντά στο "πνεύμα" και την ατμόσφαιρα του original. Ελπίζω να σας αρέσει!

    Σχολιάστε ελεύθερα και καλή ακρόαση (δυνατά!!!)

     

    Υγ. Σορυ για την έλλειψη solo (ευνόητοι οι λόγοι) :-X

    ΠΡΟΟ

    ΦΙΛΕ HARYY ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

    ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ(Η ΠΡΟΦΟΡΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...)

    ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ SNARE (ΑΝ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ Η "ΔΙΚΑΣΗ" ΣΤΟ REFREN ) , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟ ΑΧΡΟΝΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ  ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ....

    OI ΚΙΘΑΡΕΣ ΣΟΥ ΔΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΑΝ (ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΛΙΓΟ ΑΧΡΟΝΕΣ) , ΝΟΜΙΖΩ , ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ, ΟΤΙ ΑΡΧΙΚΑ ΟΙ ΡΥΘΜΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ SOFT KAI OI SOLO ΘΥΜΙΖΟΥΝ HEDRIX(ΟΙ ΕΡΗΜΕΣ ΟΙ ΕΠΙΡΟΕΣ) ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΜΙΞΗ ΤΟ BASS ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΙΛΑ  ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ  ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ  ΗΧΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ...

     

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου