Προς το περιεχόμενο

Flaky Stam

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Flaky Stam

0

Φήμη

  1. thanks k σε εσενα! Για τον καγμακη ειναι η αληθεια οτι δεν εχω ακουσει και εγω τα καλυτερα οποτε δεν θα ηταν η πρωτη επιλογη μου... Μαλλον για practice τον θελω αλλα απο την αλλη δεν ξερω αν ειναι τοσο καλη η κεφαλη αξιζει να την κουβαλα κανεις γυρω γυρω?? ασε που μου φαινεται δυσκολο να την παλεψει σε συνθηκες live (λιγα τα 5 watt) δεν ξερω εχω μπερδευτει ... φανταζομαι θα μου κανει για τον ηχο μου.... τι λες και εσυ? σιγουρα πιο βολικος ο combo αλλα μηπως ειναι καλυτερος και βγαλει και πιο "βρετανιλα" ηχο ο κεφαλη-καμπινα? πφφφφ ??? :P
  2. σε ευχαριστω πολυ και εσενα.. απλα θεωρω οτι καποια ηδη δεν μπορουν να αποδοθουν σωστα στην ελληνικη γλωσσα γιατι απλα δεν εχουν δημιουργηθει με βαση αυτην και δεν κολλαει.. μεγαλη εξαιρεση για μενα οι ονειροπαγιδα που επαιζαν (κ ξαναπαιζουν λογω επικειμενης επανενωσης ) καθαρο 90'ς αλτερνατιβ με ελληνικο στοιχο.. μεγαλο respect βεβαιως απο την αλλη στις κιθαρες των Τρυπων (post punk ala Gang of Four και ενδεχομενως πολυ καλυτερα απο libertines και λοιπους) επανερχομαι επειμενωντας παλι στο ερωτημα αν αξιζει να δωσει κανεις το κατι τοις παραπανω για να παρει τον blackheart little giant se κεφαλη καμπινα version απο τον combo βλεπς διαφορα μεχρι και 100 ευρο σε πολλα sites και πολλοι γραφουν για διαφορες μεταξυ τουσ αλλα δεν καταλαβαινω το γιατι... ιδιο ηχειο δεν εχουν?? κατι αναφερουν περι 12" Blackheart Model 1216A Speaker by Eminence with American Voicing and optimized for open back cabinet στον ενα και στον αλλο 12" Blackheart Model 1216B by Eminence Speaker has a British Voicing and is optimized for closed back cabinet please μια τελευταια βοηθεια και σε αυτο!!!
  3. 1000 thanks για τις αμμεσες απαντήσεις.. σορυ για τα greeklish δεν ηξερα τον "κανονα".. επισης ευχαριστω για τα καλα λογια περι τησ μπαντασ μου Flakes.. η αγγλοφωνη (αληθεια πως γινεται να ειναι κανεις εκ πεποιθησεως αντιθετος με την αγγλοφωνη ροκ??? ειναι σαν να εισαι εκ πεποιθησεως αντιθετος με το ελληνοφωνο ρεμπετικο!!!) :P η μπαντα εχει κανει ηδη αρκετα βηματα εξω παιζοντασ σε festival οπως το exit festival και διαφορα live uk κλπ.. ομως υπηρχαν κ υπαρχουν σημαντικες μπαντες στο παρελθον και τωρα που εχοθν καταφερει αξιολογα πραγματα και χτυπανε ανετα μπαντεσ του εξωτερικου σε παροιμοια μουσικη κ υφος ..ενδεικτικα αναφερω raining pleasure, closer, film,abbie gale, modrec (απιστευτα τεχνικη μπαντα) absent mindead, wannabe james, zebra tracks klp klp.. sorry ξεφυγα απο το θεμα τελειως.. ευχαριστω θερμα παντως ολους για την αμμεση ανταποκριση!! :)
  4. hello guys πρώτο post εδώ και η αλήθεια είναι ότι μπήκα στον κόπο ανά γνωρίζοντας το ποσο "καμένοι" με την καλή "εννοεια" είναι κάποιοι εδώ οποτε σίγουρα θα μπορούσα να έχω κάποια καλή συμβουλή - λύση... είμαι κάτοχος jaguar με τα γνωστά προβλήματα στην γέφυρα και τις χορδές που κάνουν party όταν τις βαρέσει κανεις λίγο πιο δυνατά με αποτέλεσμα η κιθάρα να αχρηστεύεται σχεδόν μετά από κάθε live (κιθαρίστας στην indie - garage αγγλόφωνη banda Flakes www.myspace.com/flakesband) υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση σε αυτό το θέμα? έχω ακούσει τα άπειρα από αλλαγή σε καβαλάρη από gibson η από mustang η να βάλω μέχρι και 12ares χορδές πάνω (έχω 11ares τώρα) κλπ κλπ.. επίσης μήπως ξέρει κανεις κάποιον που να "σεταρει" τέτοιες κιθάρες? όπου έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι δεν αναλαμβάνουν jaguar (λες και είναι ο διάολος μεταμορφωμένος!! Smiley ) επίσης πως σας φαίνεται η λύση του blackheart little giant των 5 watt?? να τον προτιμήσει κανεις σε combo η κεφαλή καμπίνα? ps . sorry για τις χαζές ερωτήσεις (για κάποιους) αλλα έχω καεί άσχημα με αυτές τις απορίες μέχρι να φτάσω να γράψω εδώ!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου