Προς το περιεχόμενο

busa

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή busa

0

Φήμη

  1. οκ ! ευχαριστώ ρε παιδιά, θα παω να κοιτάξω και σε κάποια μαγαζιά , να τα δώ live και αναλόγος θα πράξω! νά'στε καλά!
  2. Γειά χαρά σε όλους, καταρχάς να πω πως χαίρομαι που βρήκα μια ιστοσελίδα σαν και αυτή. Μετά απο λίγο ψάξιμο , είπα να γραφτώ και να ρωτήσω και εσάς , μιας και ξέρετε περισσοτερα . επαιζα παλιά drums με ενα μίνι κιτ της granite . (xronia prin). Γενικά , μάθενα εύκολα , και μερικές φορές έπαιζα σε φίλους που είχαν ολοκληρομένο σετ. όπου ναναι πλησιάζουν τα γενέθλια μου , και λεω αμα μαζέψω λευτά να πάρω επιτέλους ενα κανονικό σετ. Τα λευτά τα οποια παίζει να διαθέσω ειναι μαξ 400 ευρό. άντε κατι παραπάνω για πιατίνια. Κοίταγα λοιπον Sonor force 507 . ASHTON TPR522 STAGG TIM 1 Granite XH 103. Απο μερικά θέματα που διάβασα θάναι καλύτερα να πάρω της σόνορ που είναι και επόνυμη μάρκα. Αυτό που δεν θέλω ειναι αν πάρω π.χ. της ashton / granite / stagg είναι να μην χρειαστούν αλλαγή τα δέρματα λογο κακής ποιότητας η τίποτα , και όλη η αλλαγή , να μου κοστίσει περισσότερο απο ότι να έπερνα ενα καλύτερο drum set. Αν απο δω έχει κανείς κανένα απο τα παραπάνω σετ , θα του ήμουν υπόχρεος αν μου πεί αν ειναι ευχαριστημένος. η μουσική που θέλω να παίζω με τα ντράμς ειναι κυρίος punk / ska / metal . Ευχαριστώ , γιαννης!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου