Προς το περιεχόμενο

Κωνσταντίνος

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Κωνσταντίνος

0

Φήμη

  1. ναι οκ υπαρχει στα μαγαζια αλλα πως θα το ακουσω με τον δικο μου εξοπλισμο? προσφερετε κανεις για δοκιμη???? ;D για πεταλι με λαμπα π ανεφερα πριν υπαρχει καμια γνωμη???
  2. εχει ο διαμαντοπουλος αλλα δν επιτρεπει δοκιμες διστυχως... σκεφτομουν και για πεταλι με λαμπα... καμια γνωμη σχετικα?
  3. γεια χαρα παιδια! θετω το ερωτημα μου , το οποιο ειναι αν το μεταλ μαφ θα μου δωσει το λιγο ακομα σαστειν και τον ογκο που θελω. να διεφκρινισω πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ τον εξοπλισμο μου απλα θελω να αλλα ζει λιγο ο ηχοσ που και που χωρις να χαλαει το χρωμα τοθ ενσιχητη και του οργανου..
  4. e μέχρι ένα 500αρίκο νομίζω ... προτάσεις??
  5. μα φυσικα , το γνωριζω αυτο δν εχω ψευδεσθησεις απλα θελω να γουσταρω οσο το δυνατον περισσοτερο καθε φορα που παιζω! γ αυτο και ζηταω γνωμες ;) εσεις τ εχετε να μου προτεινετε?
  6. φιλε alexi με ψινει πολυ η προταση σου! γ να ακουσω και τον μικρο τρομο! χαχα πες μου ποτε εισαι FREE να κανονισουμε!!!
  7. κοιταξτε να δειτε το σπιτι μου ειναι 2οροφο π απο κατω μενει η γιαγια μου οποτε κανενα προβλημα ενατσης , το μονο θεμα ειναι στο οτι αμα παω να βαλω ενα κτηνος στο δωματιο μου 1ον δν εχω χωρο και 2ον τηα χανετε εκει μεσα γτ δεν θα μπορω να τον ανοιξω οσο χρειαζετε για να μου δωσει αυτο που θελω. για να σας δωσω να καταλαβετε τ περιπου θελω ειναι ο ηχος των dimmu borgir τετοια φαση! ;D
  8. χαχαχαχ ενταξει αν ειναι να τρελανω ολη τη γειτονια γ να κανω το κεφι μου, δεν εχει νοημα.. πειτε μου σας παρακαλω μια πραγματοσιμη λυση και οικονομικα και να σιμβαδιζει με τις συνθηκες ;) και παλι σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας! :D
  9. ναι οκ σιμφονω απλα και οταν το βαζω στα δυνατα του τον ενισχητη και παλι δν μ δινει ο ηχοσ αυτο που θελω. ο ενισχητης ειναι 75watt ποσο πιο μεγαλο πραμα για σπιτι δλδ?
  10. πιστευετε δηλαδη οτι ο ενισχητης ειναι το προβλημα? και τ να παρω για σπιτι? και ο πωλητης ειναι πραγματικα ασχετος απο κιθρα , ουτε καν ξερει να παιζει και μου εβαλε αυτον τοω ενισχητη γτ αυτον ειχε προχειρο χαχα!
  11. με εναν φεντερ λαμπατο και μια επιφον λεσ πολ αλλα δν εχει σιμασια αυτο νωμιζω... αλλο πραγμα με απασχολει ;)
  12. Καλησπερα παιδια , το ονομα μου ειναι Κωνσταντινος και σας ευχαριστω προκαταβολικα για το ενδιαφερον να απαντησετε στο ερωτημα μου. Ο εξοπλισμος μου ειναι ο εξης , κιθαρα Fernandes monterey deluxe με duncan jb/jazz,ενισχητης randall G2 RG75, πεταλακια boss ns-2, MXR 6 band eq. , και ενα tuner της bsoston. Στην προσπαθεια μου να δοσω ογκο στον ηχο μου αγορασα ενα πεταλί της Hardwire το metal distortion το οποιο μου αρεσε στο μαγαζι που το ακουσα αλλα με τον δικο μου εξοπλισμο με απογοητευσε διοτι εκανε τον ηχο πιο ψιφιακο. Τι εφε λοιπον ή οτιδηποτε επιπροσθετο στον εξοπλισμο που διαθετω μπορω να αγορασω ετσι ωστε να δωσει ογκο και λιγο ακομα sustain στον ηχο μου χωρις να χαλασω το χρωμα του ενισχητη μου και να μην κανω τον ηχο ψηφιακο?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου