Προς το περιεχόμενο

MtHell

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από MtHell

  1. Fenderiarh δικός μας είσαι. Ξεκίνησα με τον 6128 τον πράσινο όταν ήμουν 6 με 7 χρονών και μετά απο μερικά χρόνια νομίζω στα 10 μου ή στα 11 πήραμε τον έγχρωμο ([glow=red,2,300]Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε μπροστά μου [/glow] :p). Ορίστε κ το Photoshop/3d MAX/Autocad του Amstrad Με τόσο χτύπημα στο drive του Amstrad έπρεπε να 'χα καταλήξει ντράμμερ... ;D Το 1ο μου PC ήταν ένας 286 που είχε χρονισμό 6MHz normal mode /12MHz turbo mode ή 8MHz normal /16MHz turbo με 14άρα οθόνη TVM και αυτά τα απαίσια floppy drives των 5 1/2 είχε όμως κάρτα γραφικών TGA με τσιπσετ trident -όχι δεν μάσαγε!-.
  2. Είναι προφανές ότι δεν έχετε ιδέα απο υψηλή τεχνολογία... Ορίστε το μεγαθηρίο μου :) Midicontrol-2 της Miditech με 49 πλήκτρα. Πάθατε πλάκα έτσι? :o :o Άντε και την Τρίτη θα μου έρθει και η βάση και ένα sustain πετάλι. Έχω και ένα ασύρματο μπλουτουθ της λοτζιτεκ με 110 πλήκτρα -τί να μου πούνε τα 88 εμένα-. :P - Πέρα απο την πλάκα ... Ωραίο το forum σας αν και νέος χρήστης με βοήθησε. Χαιρετίζω και επισήμως το Noiz.gr ! 8)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου