Προς το περιεχόμενο

omkara

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή omkara

0

Φήμη

  1. ναι ρε συ οκ, το ειπα αυτο απ'την αποψη οτι θα το λαβει κανεις υποψη του,γιατι κατι πρεπει να δειξω ,δηλ θα μου δώσει ευκαιρια να εργαστω καπου,γιατι αν τωρα με ενα πτυχιο οικονομικων και τα συναφη , ζητανε τα μαλλιοκεφαλα τους και την κολοεμπειρια,φανταζομαι σιγουρα οτι στον τομεα της ηχοληψιας ,οπως και μουσικης κι εσυ το ειπες ,θα ειναι ακομη πιο δύσκολα, γιατι πανω απο ολα μετραει η πειρα και το διαρκες ψαξιμο και ενημερωση ( για γνωριμιες δεν αναφερω γιατι αυτο παιζει παντου). Παντως φιλε ενα εχω να πω ειμαι πιο μπερδεμενη απο πριν ???
  2. αυτο ακριβως γιατι ενω ξεκινησα με άλλους στοχους και σκεψεις η "ταμπελολογια " της που σωστα ονομάζεις με μπερδεψε παρα πολυ και θεωρησα οτι η μουσικη τεχνολογια ειναι κατι "αναλογο" αλλα οχι τοσο διευρυμενο σε γνώσεις οσο η ηχοληψια και επειδη μου αρεσει και οκ να στο πω καθαρα ηταν πολυ πιο ευκολο για μένα ( απο αποψη χρηματων ) και αφου ισως θα μπορουσα και να μαθω τα βασικα απο θεμα ήχου( ωστε να εργαστω αναλογα κάπου) και ισως να ασχολουμαι ερασιτεχνικα προσπαθωντας με την μουσικη σπιτι. Οσο για την ηχοληψια σιγουρα αν ειχα τα φραγκα θα τα εκανα και τα δυο. Επισης δεν φανταστηκα ποτε οτι θα βγάλω λεφτα και για μένα τα λεφτα ( οσο αναγκη και αν τα εχω, όπως ο καθενας αλλωστε) δεν σημαινουν τπτ σε σχεση με το τουλαχιστον να κάνω κατι που μου αρεσει.
  3. Το οτι δεν ασχοληθηκα μεχρι τωρα με την μουσικη μπορει για σένα να σημαινει κατι, αλλα πολλες φορες διαφορες δυσκολίες δεν σε αφηνουν, τλσ δεν θα απολογηθω γιατι δυστυχως δεν ασχοληθηκα με κατι που ήθελα, και φυσικά δεν είπα οτι πιστευω οτι θα συνθεσω ή οτι θα μπορεσω να κανω το τελειο κομματι ( για ονομα, δεν ζω με αυταπατες). Απλά η απορία μου ήταν αν χωρις να εχω γνωσεις μουσικής μπορω να ασχοληθω με την μουσικη τεχνολογια γιατι ετσι μου ειπαν, τουλαχιστον και οπως ανεφερα δεν εδωσαν την εννοια της συνθεσης στην μουσικη τεχνολογια.
  4. κοιτα η αρχικη μου σκεψη ηταν να μάθω τα βασικα απο την αποψη της μουσικης σε καποιο ωδειο αν ειναι εφικτο για να μπορεσω να ξεκινησω τουλαχιστον απο τη νεα χρονια και να προσπαθησω μονη μου να δουλεψω καποια προγραμματα , αλλα μετα υστερα απο συζητησεις με ειδικους απο ιεκ, σχολες ( οπως ανεφερα) σκεφτηκα να ξεκινησω κατευθειαν για να μην χάνω χρόνο, αφου με διαβεβαιωσαν οτι δεν ειναι απλα ενα χομπι δηλ, χασιμο χρηματων αλλα μπορω να το ασκησω και επαγγελματικα αφου και καλα μπορω να εργαστω σε: * Δισκογραφία* Μουσικοί Οίκοι* Μουσικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα* Κινηματογραφική, Τηλεοπτική, Ραδιοφωνική Παραγωγή* Στούντιο Επεξεργασίας Ήχου* Εταιρίες μουσικής παραγωγής, ( και καλα λεμε τώρα) ,αλλα τώρα υστερα απο αυτα που μου ειπες που σιγουρα ξέρεις καλα πως λειτουργουν , με βοηθησες ωστε να ξεκαθαρισω καποια πραγματα τουλαχιστον ( και δεδομενου οτι στην φαση που ειμαι δεν μου περισσευουν και τα φραγκα και γι'αυτο ειχα και περισσοτερους ενδοιασμους), μαλλον θα παω αρχικα σε καποιο ωδειο. Τουλαχιστον μπορεις να μου προτεινεις καποιο ευκολο προγραμμα, ενας φιιλος μου εγκατεστησε το fruity loop ( και αυτος ασχετος ειναι αλλα αυτο ειχε ακουσει απο γνωστους)
  5. καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. το ξέρω οτι για την ηχοληψια δεν χρειαζονται και πολλες γνωσεις σιγουρα (και ειναι η δευτερη επιλογη μου, αφου εχασα τα χρονια με αχρηστες σπουδες) , αλλα για την μουσικη με H/Y που ενδιαφέρομαι άμεσα εχεις δικαιο οτι πρεπει να ξέρω μουσικη, το προβλημα μου ειναι αν μπορω τωρα πια να μάθω, γιατι θεωρω οτι για να πει καποιος οτι ξέρει μουσικη πρέπει να ασχολειται χρόνια.( βεβαια δεν εχω σκοπο να γραψω τραγουδια αλλα να μπορω να κατανοω τα προγραμματα), γι'αυτο μου φανηκε παραξενο οταν μου ειπαν οτι για την μουσικη τεχνολογια δεν χρειαζονται ιδιαιτερες γνωσεις μουσικης και τα παντα γινονται μεσω pc, ηδη αρχισα να δουλευω ενα προγραμμα και μου φανηκε σχετικα δυσκολο απο την αποψη οτι δεν ξέρω νοτες για να χρησιμοποιησω και κατι δικό μου, γι'αυτο θεωρησα οτι οκ ετσι το λένε ( ωδεια, ιεκ) για να ξεκινησω.Αν και στα ιεκ την μουσικη τεχνολογια δεν της δινουν την εννοια της συνθεσης μουσικης
  6. Καλημερα! Πραγματικα χρειαζομαι την βοηθεια σας γιατι ειμαι εντελως μπερδεμενη. Θέλω να ασχοληθω με μουσικη τεχνολογια. Το βασικό προβλημα ειναι οτι δεν γνωριζω απο μουσικη κτλ δηλαδη δεν γνωριζω καποιο μουσικο οργανο. Σε οσους απευθυνθηκα ειπαν οτι δεν παιζει προβλημα γιατι οι γνωσεις που χρειαζονται ειναι ελαχιστες. Απευθυνθηκα και στη ΣΑΕ που διαβαζοντας απο δω ειδα οτι ειναι κορυφη απ'οτι καταλαβα. Απλά επειδη ξεκινουν απο Μαη και δεδομενου οτι δεν γνωριζω μουσικη απευθυνθηκα και σε ωδειο οπου μου ειπαν οτι μπορω να διδαχτώ απο τον καθηγητη της μ.τεχν. για να προετοιμαστω για το νέο ετος. Καταρχην ηθελα να ρωτησω μπορω χωρις καθολου γνωσεις να ακολουθησω μουσικη τεχνολογια, επισης τελικα ΣΑΕ, ΙΕΚ ή καποιο ωδειο?, μετα τι διεξοδοι υπαρχουν για εργασια, αναγνωριζονται τα πτυχια? ή ειναι χαμενα λεφτα ( τα οποια δεν μου περισσευουν κιολας ). Ευχαριστω εκ των προτερων :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου