Προς το περιεχόμενο

krpt

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή krpt

0

Φήμη

  1. εχω ενα synth proteus mps του 1991 νομιζω μπορω με καποιο τροπο να του περασω καινουργιους ηχους?
  2. krpt

    Rev Log pot

    ενταξει συγουρα θα δουλεψει αλλα για phasers,wah-wah και γενικοτερα τετιου ιδους πεταλακια το συγκεκριμενο ποτενσιομετρο κανει διαφορα.
  3. Παιδια καλησπερα φτιαχνω ενα κυκλωμα οπου χριαζεται αυτου του ιδους ποτενσιομετρο Εχω μαθει πως ειπαρχουν τροποι να μετατρεψεις ενα απλο ποτενσιομετρο σε rev log τοποθετοντας παραλληλα καπια αντισταση εχετε μηπως υποψιν σας πως γινετε αυτο? Γενικοτερα τετοια ποτενσιομετρα μπορεις να βρεις σε μαγαζια ηλεκτρονικων?
  4. krpt

    truss rod nut

    οχι το δικο μου traditional ειναι αλλα δεν μου χει τυχει σε καμια κιθαρα να μου ξεβιδωσει το Nut.τελος παντων αφου τωρα ειναι ενταξει το μπρατσο.... ευχαριστω για τη βοηθεια παντως
  5. krpt

    truss rod nut

    νταξει αποτι ειδα δουλευει μια χαρα η βεργα τωρα το θεμα ειναι τι κανω αν χριαστει καπια στιγμη χαλαρωσω το μπρατσο κι' αλλο .Τωρα με καπο στο πρωτο ταστο και με πατημενο το δεκατοτεταρτο η αποσταση μεταξυ χορδης και 7 ταστου ειναι οσο μια thin πενα.
  6. καθως ρυθμιζα το μπρατσο της κιθαρας μου δινοντας του relief καπια στιγμη σταματισε να κινητε η βεργα και το nut της αρχισε να κσεβιδωνει. Το κσανβιδωσα βεβαια χωρις να σφιξω το μπρατσο , αν ασκησω δυναμη πρως τα δεξια το μπρατσο φενετε να σφιγκει παντως .Η κιθαρα τωρα εχει το relief που χριαζετε αλλα μηπως πρεπει να ανησυχήσω σας εχει τυχει? Α θελω να τονισω οτι δεν εστριψα πολυ τη βεργα 1/4 της στροφης μια φορα και και 1/6 την επομενη .
  7. παιδια τι βερνίκι προτείνεται για τη δουλια αυτη?με tung oil θα μπορούσα να δουλέψω? επίσης τα τάστα πως μπορω να τα καλυψω κατα το λουστραρισμα?
  8. το θελω για να εχω σταθερο κουρδισμα το κλασικο τρεμολο δεν πολυαντχει σε σκληρα dives τωρα βεβαια υπαρχει και η λυση του wilkinson αλλα οτι και να βαλω το τρυπημα δεν το γλυτωνω.Τωρα αν το παω σε μαστορα για τις δυο τρυπες ποσο λετε να μου ζητησει?
  9. sorry μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα απο την αρχη εχει σκαψιμο για το μπλοκ και για τα ελατηρια απλα δεν εχει τρυπες .
  10. ευχαριστω πολυ για την αμεση βοηθεια ακριβος μονο για dive το θελω. Οι μεταλικοι πολοι τοποθετουντε και στις τρυπες των μπρατσων (στο δεσιμο με το σωμα) ? Επισεις τα βρισκεις ευκολα ...? τωρα για το μπρατσο αποτι καταλαβα οταν ειναι top mount το nut πρεπει να γινουν δυο τρυπες πολυ μικροτερες απλα απο το αν ηταν Neck through ετσι ειναι?
  11. δεν θελω να ειναι floating αρα δε θα χριαστει routing
  12. παιδια ειμαι στη φαση συναρμολογισης μιας κιθαρας αλλα διστυχος το σωμα δεν εχει τρυπες για γεφυρα.Αρα ανακαστικα πρεπει να μπω στη διδικασια του τρυπηματος.Συγουρα θα χρσιμοποιησω βαση τρυπηματος. Αποτι ξερω διαδικασια εχει ως εξης. 1)τρυπημα του σωματος με τρυπανι 2)εισαγωγη φωλιων (δεν ειμαι συγουρος για το ονομα ενοω τις μεταλικες θηκες που μπαινουν μεσα στην τρυπα) 3)βιδομα της γεφυρας. Θελω να μου πειτε τυχων λεπτομεριες που θα πρεπει να προσεξω ωστε να γινουν σωστα οι τρυπες,πως μπορω να υπολογισω που πρεπει ακριβος να τρυπησω καθως και που μπορω να βρω τις φωλιες. Τωρα το μπρατσο ουτε και αυτο εχει τρυπες βεβαια ειναι κομενο για Locking nut.Εχω δει οτι υπαρχει neck through nut οπου γινονται στο μπρατσο 2 μεγαλες τρυπες (πραγμα οχι και τοσο ωραιο) και top mount στο οποιο δεν εχω καταλαβει ακομα πως στερεωνεται στο μπρατσο.Δωστε μου καμια πληροφορια αν ξερετε .Λετε να βοηθουσε αν πηγενα με το σωμα σε καναν ξυλουργο ωστε να κανουμε σε αυτον τα τρυπηματα?
  13. για σας παιδια ετοιμαζω μια partcaster εχω βρει σωμα γεφυρα μανητες κτλ ψαχνω να βρω λαιμο με banana headstock σε στυλ των παλιων κραμερ αλλα τον τελευτεο καιρο στο ebay δεν βρισκω τιποτα (μονο ενα store εχει αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα..)εκτως απο το warmoth εχετε μηπως υποψιν κατι (ψαχνω κατι οικονομικοτερο απο το Warmoth γιατι εκτος των 190+ δολαριων θελουν αλλα 45 για το ρουτινγκ ωστε να μπει Locking nut και αν βαλουμε και το φινιρισμα ξεφεβγει πολυ το πραγμα...)
  14. καταλαβα γιατι μαλλον τον μετασχηματιστη θα τον παρω απο Ελλαδα τι χαρακτηριστικα θα με συμβουλευατε να ζητσω για τον ενυσχητη που θελω?
  15. 50W Θα ειναι ο ενυσχητης για jcm 800 το βλεπω περισοτερο το πραγμα.Με τις συχοτητες παιζει τιποτα δηλαδη υπαρχουν μετασχηματιστες που εχοντας την ιδα αντισταση αποδιδουν καλυετρα σε διαφορετικες συχνοτητες (λογω του ιδους του μεταλου πχ)?.Αν και εχω ασχολθει αρκετα με ηλεκτρικα κυκλωμματα (και λαμπατα) δεν ετυχε να ασχοληθω με μετασχηατιστες εξοδου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου