Προς το περιεχόμενο

giorgos.b

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή giorgos.b

0

Φήμη

  1. Αν είναι εύκολο θα ήθελα μια βοήθεια! Νομίζω ότι έχω καταλήξει στην αγορά μιας Taylor gs5, το ένα μου πρόβλημα είναι ότι η κιθάρα από ότι κατάλαβα είναι ολοκαίνουρια σαν μοντέλο και με προβληματίζει αν στον χρόνο θα αποδειχθεί καλή. Και το δεύτερο ότι την βρίσκω 2500 ε. Που είναι πάρα πολλά λεφτά! Από το e bay την βρίσκω 1500ε 1ον αξίζει σαν κιθάρα? 2ον δεν είναι ύποπτο ότι εδώ την πουλάνε 2500 και στο e bay 1500 (καινούρια υποτίθεται) υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Οφου οφου ξενέρωσα. Ευχαριστώ ρε παίδες λοιπόν μόλις την πάρω θα σας πω τι αγόρασα να βάλουμε τα γέλια…. :o
  3. ndnikola ευχαριστω! αλλα μπορεις να μου πεις τι το περιεργο εχει το Expression System και καποιοι το θεωρουν πολυ καλο και αλλοι οχι? γιατι δεν εχω καταλαβει την καινοτομια του.... μηπως να παω να παρω μια gibson να ησυχασω. αν εσυ αγοραζες σημερα ποια θα επερνες? sorry για το πρηξιμο...
  4. η Taylor ειναι η 314 αν δεν κανω λαθος ( ειναι καλα τα ηλεκτρικα της? ) και η martin δεν την θυμαμαι κανει 2500 ομως και με δυσκολευει. μαλλον d 28 η gibson ειναι μια j 185 μαλλον αυτη ειναι ( http://www.musiciansfriend.com/document?cpd=0OEY&doc_id=99371&base_pid=517100&index=1) ???
  5. Γεια σας ρε αδέρφια. Ψάχνω 2 μήνες τώρα να πάρω κιθάρα. Λίγο πολύ έχω καταλήξει σε Taylor αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχω ιδέα από ξυλά και αυτό με δυσκολεύει παρά πολύ. Θέλω να ρωτήσω γιατί σε όλα τα φόρουμ κανείς δεν προτείνει Gibson ακουστικές? Γιατί και εγώ είμαι μπερδεμένος μεταξύ μιας Gibson j-185 μιας martin και της Taylor. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει… Ακόμα και να μου προτείνει κάτι άλλο όχι πανό από 2000e Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου