Προς το περιεχόμενο

Camel

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Camel

0

Φήμη

  1. Εχω το EBS Microbass II και το τροφοδοτω με ενα switch mode adaptor μαρκας MW. Ειναι στα 1200mA
  2. Δουλεύω ενα και μονο πεταλ απο το μπασο στον ενισχυτη. Οταν το δουλευω με μετασχηματιστη 9V βγαζει ενα θορυβο απο τον ενισχυτη οχι πολυ ενοχλητικο αλλα βγαζει. Με την μπαταρια ο θορυβος εξαφανιζεται. Υπαρχουν μετασχηματιστες που να βγαζουν πολυ χαμηλο θορυβο εως και καθολου? Αν ναι που μπορω να τους αγορασω?
  3. Σκεφτομαι να βαψω τα hardware(γεφυρα, κλειδια, knobs κλπ) μερη του μπασου μου με χρυσο σπρευ. Θα πιασει το χρωμα ή θα κανω βλακεια? Το μπασο αυτο δεν ειναι το πρωτο οργανο μου οποτε σηκωνει πειραματισμους απλα θελω να του αλλαξω λιγο την εικονα. Υπαρχει αλλος τροπος να βαψω τα hardware του?
  4. Να ρωτησω για αλλη μια φορα γιατι ακομα απαντηση δεν πηρα. Τα Fender '62 RI τα αξιζουν τα λεφτα τους?
  5. Θα ηθελα τις γνωμες σας κυριως για τα Fender '62 reissue. Προς τα εκει σκεφτομαι να στραφω...
  6. Οποτε θα κινηθω λογικα σε Fender. Jazz or Precision? Exουν τελικα τοση μεγαλη διαφορα στον ηχο οταν παιζουν στον ιδιο ενισχυτη? Μου αρεσουν πολυ οι σειρες Vintage '62 reissue αλλα αξιζει να δωσω τοσα φραγκα ή ειναι καλυτερα να παω σε American Standard ή ακομα και σε Deluxe?
  7. Εχω σκοπο να διαθεσω 1500 ευρω περιπου για ενα μπασο που να ειναι ΜΠΑΣΟ! Να βγαζει ηχο "ΒΟΟΜ-ΒΟΟΜ" στρογγυλο και ωραιο. Ουτε "ΓΚΡΡΡ!!!" ουτε "ΠΟΥΦ!" ουτε "SLAP-BOIΙΙNG!" ουτε "ΓΚΙΡ-ΓΚΙΡ-ΓΚΙΡ!" Απλα πραγματα. Θα ηθελα καποιες γνωμες
  8. Αυτον εχω, εχει και δικο του DI http://www.thomann.de/gr/trace_elliot_715x.htm
  9. To DI μου εχει και προενισχυση με EQ http://www.thomann.de/gr/tech_21_bass_driver.htm?sid=76d15ed57836b0dc6ce2eb6bb0e31aba οποτε αυτο που θελω ειναι οτι ηχος βγαινει απο τον ενισχυτη μου να βγαινει και απο τα ηχεια της κονσολας. Αρα να υποθεσω οτι ο καλυτερος τροπος ειναι η πρωτη συνδεσμολογισ?
  10. Υπαρχει μπασο-ενισχυτης-DI-κονσολα. Τι διαφορα υπαρχει στους παρακατω τροπους συνδεσης ως προς το αποτελεσμα του ηχου? 1ος τροπος: Εξοδος DI σε Return ενισχυτη Εισοδος DI σε Send ενισχυτη Εξοδος XLR DI σε εισοδο κονσολας Εξοδος μπασου σε εισοδο ενισχυτη 2ος τροπος: Εξοδος μπασου σε εισοδο DI Εξοδος DI σε εισοδο ενισχυτη Εξοδος XLR DI σε εισοδο κονσολας
  11. Η κιθαρα δεν ειναι και φτηνη λιγο πανω απο το χιλιαρικο εχει, ωστοσο δοκιμασα τον τροπο με το σπιρτο και τωρα εχει σταθεροποιηθει πολυ καλα! Ευχαριστω παιδες!
  12. Εχει λασκαρει η βιδα στο εμπρος μερος του του σωματος της κιθαρας εκει δηλαδα που μπαινει η ζωνη με αποτελεσμα το μεταλικο μερος οπου μπαινει η ζωνη να κουνιεται αρκετα. Το βιδωσα με κατσαβιδι αλλα η βιδα δεν πιανει καλα μεσα στο ξυλο. Με ποιον τροπο μπορω να την σφιξω καλα αλλα χωρις να "τραυματισω" το ξυλο?
  13. Εχω ενα Fender MIA P-bass το οποιο φοραει προς το παρον τον μανισιο μαγνητη. Σκεφτομαι να τον αλλαξω με τον SEYMOUR DUNCAN SSPB-3 www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sspb3_ebasspickup.htm?sid=43659f4b508e75c465c1f00dd3d85d27 Το ειδος που παιζω ειναι κλασσικο και μοντερνο ροκ και καποιες φορες blues. Τι διαφορα θα υπαρξει στον ηχο αν τον αλλαξω και στην τελικη αν αξιζει τα λεφτα να τον αλλαξω?
  14. Μια Gibson Studio εχει και εναν Marshall HDFX100. Δεν χρησιμοποιει πεταλια. Οτι κανει το κανει απο αυτα που του δινει ο ενισχυτης.
  15. Δεν γνωριζω πολλα πολλα απο κιθαρες και πεταλακια (μπασο παιζω) κι ενα φιλαρακι μου με ρωταει που παιζει κιθαρα ποιο πεταλακι ειναι ιδανικο για τα solo. Συγκεκριμενα εχει στο μυαλο του ηχο απο σολο Gary Moore και Slash.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου