Προς το περιεχόμενο

Jimmy Stair

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    14
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Jimmy Stair

  1. Η αληθεια ειναι οτι δεν το εψαξα, απλα σ ενα post του ο superfunk εγραψε χαρακτηριστικα οτι ειναι νο1 σε ολο τον πλανητη και οτι δεν εχει χαρακτηριστει αρνητικα και τον πιστεψα. Το θεμα ειναι οτι δε χρειαζεται να δεμονοποιουμε το παιδικο τραγουδακι. Αφου γουσταρουν τα πιτσιρικια και χορευουν κανενα προβλημα. Στο γιατι πουλανε η απαντηση ειναι οτι απευθυνεται σε κοινο που δεν ασχολειται γενικα με μουσικη, δεν κατεβαζει απ το νετ γιατι ειμαστε και 80 χρονια πισω και γιατι ειναι νεος μπαμπας η μαμα και τρεχει απ το πρωι μεχρι το βραδυ με την ψυχη στο στομα. Καοιος λογος θα υπαρχει που ολοι οι παιδαγωγοι τσον κοσμο χρησιμοποιουν τετοια τραγουδακια για να διασκεδαζουν τα πιτσιρικια. Αν ειναι να κανω παιδι παντως θα ρωτησω παιδοψυχολογο και αν μου πει οτι ειναι καλυτερα να του βαζω Pink floyd πιστεψε με θα μου ναι πολυ πιο ευχαριστο απ το ν ακουω gummy bear και παπαριες.
  2. Δεν ειπα κατι τετοιο αλλα ευχαριστω που με συμπληρωνεις!
  3. Ποια παιδεια? Πλακα μου κανετε? Εδω λετε το playstation kai to xbox (που παρεπιπτοντως ειναι οτι πιο προχωρημενο εχει σκεφτει ο ανθρωπινος νους) nintendo. Λιγο χειροτερα απ τη συγχωρεμενη την αγραμματη γιαγια μου που ελεγε ολες τις οδοντοκρεμες κολυνος και ολα τα ντραμς και κρουστα κλαπατσιμπαλα. Γαμαει το nintendo και γαμαει και ο gummy bear. Ο τυπος που το εγραψε κληθηκε να γραψει ενα παιδικο τραγουδακι και καταφερε να γραψει το απολυτο παιδικο υπερχιτ που εχει τρελανει ολα τα παιδακια σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! και ρωτω ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΦΥΙΑ? Να σημειωσω οτι εχω πολλους φιλους που ζουν γραφοντας μουσικη για διαφημισεισ και αυτα που γραφουν, εκτος απο εξαιρεσεις, δεν εχουν και πολυ μεγαλυτερη καλλιτεχνικη αξια απο το gummy bear.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου