Προς το περιεχόμενο

pliktroforos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή pliktroforos

0

Φήμη

  1. Γεια σας παιδιά! Έχω ένα Roland Fantom Xr και χρειάζομαι ένα εξωτερικό siquencer για τα lives, ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα να συνδέσω το Korg Nano Pad με το Roland Fantom Xr για μια τέτοια δουλειά ή το Nano λειτουργεί μόνο με υπολογιστή μέσω usb? Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, θέλω να κρατάω στο ένα part κάποια loop και να προσθέτω loops απο πάνω με τα άλλα parts ώστε να χτίζω το beat μου live! Ευχαριστώ!
  2. Ίσως τώρα που το ξανασκέφτομαι το πρόβλημα δεν ειναι το εκάστοτε patch, αλλά τα effects! Οπότε θα αρκεί (προφανώς) να μεταφέρω τα effects του κάθε patch, απο το patch mode στο performance mode (μέσω editor)!Ουφ! :-\
  3. Κοίτα Μανώλη, έχω κατανοήσει πως η performance δουλεύει με τα parts αλλα το συγκεκριμένο ερώτημα το έθεσα εγκυκλοπαιδικά και όχι για να κάνω κάτι συγκεκριμένο! Θέλω τουλάχιστον ας πούμε 3 parts να περιέχουν ήχους (default factory επεξεργασμένους) απο το patch mode!Θα κοιτάξω μήπως το καταφέρω με το editor! Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας!
  4. Κατανοητό, όμως το ζητούμενό μου είναι να κρατήσω τα εφέ του patch απο το patch mode και να το μεταφέρω(με τα εφε του) σε ένα part μιας performance! Αυτό γίνεται μόνο χειροκίνητα; Όσες φορές το έχω προσπαθήσει δεν το έχω καταφέρει!
  5. Iσως να μην έγινα σαφής! Sorry! Aυτό που θέλω να κάνω είναι να πάρω έτοιμο το default patch απο το patch mode και να τον χρησιμοποιήσω σε ένα part (όπως ακούγεται στο patch mode) σε μια performance! :-\
  6. Hello everybody! Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει αν μπορώ να μεταφέρω τους ήχους απο το patch mode στο perfomance mode χωρίς να αλλάξει το ηχόχρωμα?Μου σπάει τα νεύρα αυτό το πράγμα! Πρέπει να κάθομαι να ρυθμίζω απο την αρχή και πότε δεν τους πετυχαίνω! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
  7. Παιδιά σας ευχαριστώ και τους 2! Εφυγα για test drive!
  8. Γεια σε όλους!!! Υπάρχει κάποιος που μπορει να μου συγκρίνει αυτά τα 2 μοντέλα?Τα θέλω για live κυρίως παίξιμο του στύλ radiohead, muse και γενικά british rock.To juno βλέπω οτι έχει τόσους φυσικούς ήχους αλλα και arpegiator επίσης εχει 5 οκτάβες που με διευκολύνει σε ενα παίξιμο πιάνο με μεγάλες εκτάσεις!Το sh-201 έχει 4 οκτάβες παίρνει audio και έχει audio filter και ήχους ποιο synth! Πείτε καμία γνώμη...Το juno είναι ευχρηστο για real tmie αλλαγές την ώρα του live? Τα εφε του είναι καλά?(σχετικό αυτό) Εχω μπερδευτεί!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου