Προς το περιεχόμενο

Casius

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Casius

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! Πραγματικά θα μου φανούν παραπάνω απο χρήσιμες. ;)
  2. Τώρα με δελεάζεις... ;D
  3. Κατα κύριον λόγο το πρώτο. Όσο για το δεύτερο, αυτό που λέει και ο menelaos πιστεύω ισχύει. Λογικό είναι να φαλτσάρω και κάπου, πόσο μάλλον τώρα στην αρχή. Ευχαριστώ για το κατεβατό menelaos! :) Κατανοώ κάποια πράγματα. Ήδη έκανα το κόλπο με το capo και παρατηρώ διαφορά όπως έλεγα το say something πριν και τώρα.
  4. Σίγουρα δεν θα είμαι και η πρώτη φωνή ούτε έχω αυτοσκοπό θα γίνω κάτι τέτοιο. Ένα τόνο προσπαθώ να βρώ έτσι ώστε, όπως είπα, να το "σκοτώνω" το δυνατόν λιγότερο όταν τραγουδώ κάποια αγαπημένα κομμάτια. Ο Σούπερφανκ δεν μου δώσε μια τεχνική για να γίνω καλλίφωνος. Εξ' άλλου και οι λιγότερο προικισμένες φωνές δεν έχουν έναν τόνο που αποδίδουν καλύτερα?
  5. Έχω καποτάστο. Ευχαριστώ πολύ, αυτό θα κάνω! 8)
  6. Καλημέρα σας. Είμαι, ας το πουμε, κιθαριστας. Μαθαίνω δηλαδή εδώ και τρία χρόνια ηλεκτρική κιθάρα. Παίζω όμως και ακουστική. Τελευταία αντιμετωπίζω ένα προβλημα: Εχω μάθει κάποια ωραία ακουστικά κομμάτια και θα ηθελα να τα συνοδέψω με την φωνη μου έτσι ώστε όταν τα παίζω να τα απολαμβάνω περισσότερο. Έλα μου ντε που δεν είμαι καλλίφωνος... ::) Υπάρχει κανένας τρόπος όμως ώστε να βρω τον τόνο που αποδίδει καλύτερα η φωνή μου για να τα "σκοτώνω" όσο το δυνατόν λιγότερο? Θενξ
  7. Ελπιζω να μην οδηγεις την ωρα που το ακους. Back on topic, πιστευω πως ο νεος δισκος, με ενα πρωτο ακουσμα, ειναι μια αρκετα ικανοποιητικη επανεμφανιση των DM, μετα την αποτυχια του Octavarium. Εχω ακομη αρκετες ακροασεις για να σας πω περισσοτερα.
  8. Ντροπή. Κουφή Λεοπάρδαλη, το πόστ σου είναι τελείως προσβλητικό.
  9. Πιστευω δεν χρειαζεται να εμβαθυνουμε και τοσο. Ναι, βγαινει σαβουρα παντου. Και οταν ξερουν οι εταιρειες οτι βγαζουν μια σαβουρα, πονταρουν στα σαβουροειδη ατομα τριγυρω μας για πωλησεις. Ασε που πολλες φορες ο "καλλιτεχνης" πληρωνει απο την τσεπη του τα εξοδα, γεγονος που αφηνει την εταιρεια με ελαχιστη ζημια. Αυτο συμβαινει παντου εκτος απο την Ελλαδα, απλα οι Skelters ζουνε εδω και γι αυτο αναφερθηκα στην χωρα μας. Τα πραγματα ειναι απλα: βγαινει μια σαβουρα? Αμα εισαι αρκετα εξυπνος και εχεις καλο γουστο δεν θα ασχοληθεις καν με το album. Στην περιπτωση που εισαι και μουσικος και εχεις μαθει να κατακρινεις οτι μονο η σαβουρα προωθειται(η ο,τι αλλο εκτος της δικιας σου μουσικης ειναι σαβουρα), ε... Γραψε και εσυ κατι ωραιο να το ακουσουμε και να το δοξασουμε. Εκτος αμα ειμαστε ολοι ηλιθιοι και βουλιαξαμε στον λακο με τα κακα.
  10. Καθισα και ακουσα τα κομματια στο Myspace σας. Περαν του οτι ειναι τρε μπαναλ και ξεπερασμενα ειναι και αδιαφορα. Σαφως ο σκοπος του δελτιου τυπου δεν ειναι για να κριτικαρουμε αλλα διαφωνω καθετα με τα καθαρα υποκειμενικα σχολια του συντακτη. Klein. Οποιος θελει βγαζει δισκο στην Ελλαδα. Βαρεθηκα να βγαινει παντα ομως αυτο που παντα περιμενα.
  11. Casius

    Ένα Τραγούδι Ακόμα!

    Αδιάφορο. Καλή η μελωδία σου αλλά είναι πολύ κλισέ για να ακουστεί παραπάνω. Έπειτα και η ενορχηστρωση είναι κλισέ. Το άκουσα ολόκληρο το κομμάτι αλλά δεν μου δίνει το κίνητρο να το ακούσω παραπάνω φορές. Θα σου πώ όμως πως είσαι σε καλό δρόμο απλά και μόνο γιατί είναι καλή η προσπάθεια σου. Αναμένω για νέα κλιπς στο μέλλον. ΥΓ: Βγάλε αυτά τα πουλιά που κράζουν, είναι too much. Επίσης όλα τα παραπάνω είναι υποκειμενικά κυρίως, ας ακούσουμε και άλλες γνώμες να δούμε πόσο αντικειμενικά μπορούν να γινουν. Σας χαιρετώ όλους, αυτό είναι το πρώτο ποστ μου. :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου