Προς το περιεχόμενο

engl

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    28
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή engl

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα, Οι απόψεις πιθανόν να είναι πολλές πάντως εγώ έχω 6 μήνες να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου χάρη στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.Νιώθω πολύ καλύτερα πλέον,δέν λαχανιάζω στα σκαλιά και έχω καλύτερη γεύση και όσφρηση και δέν μυρίζω σάν τασάκι.Το κατάστημα που ψωνίζω είναι αυτό : http://www.τσιγαρο-ηλεκτρονικο.gr/ και το προτείνω ανεπιφύλακτα καθώς οι άνθρωποι εκεί είναι ενημερωμένοι,πολύ εξυπηρετικοί και μπορεί κανείς να δοκιμάσει τα πάντα :)
  2. Συμφωνω απολυτως αλλα συμφωνα με αυτο που λες ο αριθμος των drummer στην Ελλαδα μηπως ειναι μονοψηφιος?Εγω προσωπικα τοσα χρονια που ασχολουμαι με τη μουσικη μονο 2 εχω συναντησει που να πληρουν ολα τα χαρακτηριστικα...
  3. δεν το εχω ψαξει λογικα ομως θα υπαρχει δες εδω :) http://www.gearslutz.com/board/music-computers/370757-logic-delay-designer-like-vst-plug.html
  4. αυτο το effect μπορεις να το πετυχεις με πολλους τροπους οπως καποιους που προαναφερθηκαν πιο πανω.στο συγκεκριμενο κοματι που αναφερεις ετσι οπως το ακουω εγω πιθανοτατα εγινε με τον εξης τροπο: πρωτα απο ολα κανουμε reverse στο region της φωνης,στη συνεχεια επιλεγουμε την <ελαχιστη> διαρκεια του τελους της φρασης(εκει που ειναι το s ) φροντιζοντας η διαρκεια της επιλεγμενης περιοχης να επαρκει για την ομαλη εξασθενηση του delay time που θα εφαρμοσουμε.Στη συνεχεια με ενα delay οπως το delay designer toy logic εφαρμοζουμε τον αλγοριθμο (render) πανω στην κυματομορφη *προσοχη ομως πρεπει να ειναι αντιστροφα απο το αποτελεσμα που θελουμε,δηλαδη οι επαναληψεις να μην επυταχυνουν αλα να επιβραδυνουν και τελος εφαρμοζουμε παλι αναστροφη της κυμματομορφης. στο συγεκριμενο κοματι εχει εφαρμοστει ακριβως η ιδια τεχνικη και στο 0:39 εκει ομως με τη χρηση reverb αντι για delay ;)
  5. ιγουρα μπορεις να το κανεις αν εχεις το logic χρησιμοποιωντας το delay desighner που εχει.εφτιαξα κατι πολυ προχειρο στα γρηγορα να μου πεις αν σου κανει. delay_desighner.mp3
  6. οτι ασκησεις και να κανεις πρεπει να δωσεις προσοχη στα παρακατω πραγματα: η ταχυτητα ειναι αμεσα συνδεδεμενη με την <αντοχη>. για παραδειγμα αν κανεις μια ασκηση πρεπει να θεσεις καποιους στοχους. πχ για μια χρωματικη ασκηση μπορεις να θεσεις ενα στοχο να ξεκινας απο το πρωτο ταστο να ανεβαινεις μεχρι το 12 και μετα παλι πισω.ολα αυτα φυσικα χωρις να κανεις κανενα λαθος.η ταχυτητα οπου μπορεις να το κανεις αυτο ειναι και η ταχυτητα που κατεχεις τη συγκεκριμενη ασκηση.οταν μπορεις και εκληρωσεις το στοχο τον οποιο εβαλες σε μια ασκηση(δηλαδη το ευρος τηε ταστιερας που θα καλυψεις) χωρις να κανεις λαθη,τοτε ανεβαζεις το τεμπο στο μετρονομο και προσπαθεις παλι να παιξεις την ασκηση στο καινουριο τεμπο χωρις να κανεις λαθη. ;)
  7. πριν καμποσα χρονια ειχα παρει κατι ελατωματικο πηρα τηλ τους το ειπα,στειλανε courier σπιτι μου,το παραλαβανε και μου στειλαν καινουριο ;)
  8. engl

    πρωτο studio demo

    ειναι καπως @κ@υλο..σιγουρα ευυθυνεται ο τραγουδιστης η παραγωγη και ισως λιγο ο ντραμμερ. παντως μολις το ακουσα μου ηρθε στο μυαλο αυτο:
  9. engl

    Joe Satriani - summer song cover

    ρε παιδια!μην τα παραλεμε κι ολας.οντως μια νοτα δεν <ακουγεται καλα> σε εκεινο τη σημειο,αλλα δεν υπαρχει κανενα θεμα me to timing.αυτο που εγινε ειναι οτι απλα δε μου βγηκε!δε σημαινει ομως οτι χρειαζεται εξασκηση.θα μπορουσα να ξαναπαιξω το τραγουδι και να μου εβγαινε μια χαρα εκεινο τη σημειο αλλα να εκανα καπου αλλου λαθος συμβαινουν αυτα :) να επισημανω παιδια οτι ο ηχος που εχω ειναι πολυ δυσκολος στο χειρισμο καθως δεν χρησιμοποιω πολυ gain :)
  10. engl

    Joe Satriani - summer song cover

    ωχ αμαν!με επιασες ;)
  11. engl

    Joe Satriani - summer song cover

    η κιθαρα ειναι μια ibanez rg 550 αρυθμιστη για 5 χρονια (αφου τοσο περιπου ειχα να την πιασω στα χερια μου ) μαγνητες εχει της μανας της και γενικα δεν εχω πειραξει κατι στην κιθαρα ;)
  12. engl

    Joe Satriani - summer song cover

    ευχαριστω φιλε μου! το τρακ ειναι απο ενα τευχος του guitar techniques δε θυμαμαι ποιο ομως..
  13. engl

    Joe Satriani - summer song cover

    αν ενοεις το timing στο σημειο με την πενα στο σολ χορδη,το ξανα ακουσα και δεν βλεπω να εχει καποιο προβλημα.χωρις παρεξηγηση νομιζω οτι στη δικια σου εκτελεση υπαρχει το προβλημα που αναφερεις. φιλικα :)
  14. engl

    Joe Satriani - summer song cover

    ευχαριστω για τα σχολια σας παιδια! το wah ειναι το cry baby 95q και ο προενισχυτης ειναι ο engl e570. Περναει μεσα απο τελικο ενισχυτη και καμπινα 1χ12 και με μικροφωνο πηγαινει απευθειας στην καρτα ηχου.τα εφε delay και reverb ειναι απο το logic pro :)
  15. engl

    Joe Satriani - summer song cover

    Γεια σας! ειπα να εγκαινιασω το καινουριο μου wah wah παιζοντας αυτο το κοματι.Τα σχολια ευπροσδεκτα :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου