Προς το περιεχόμενο

gustone

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    26
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από gustone

  1. Ο πολυαναμενόμενος δίσκος των Skysent LU φαίνεται να είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί στα χέρια μας! Τουλάχιστον αυτό δείχνει το video που θα βρείτε εδώ ( ). Οι Skysent LU είναι πανέτοιμοι να μας εκπλήξουν με ένα δίσκο γεμάτο rock ήχους, καταπληκτική μουσική και μία άριστη παραγωγή. SKYSENT LU UPCOMING CD – Promo Video Οι Skysent LU είναι οι: Αλέξανδρος Βαρσάνης – Drums Νώντας Εμμανουήλ – Φωνητικά Κώστας Καραπέτσας – Κιθάρα Στέφανος Μαλλιαρός – Μπάσο Χρήστος Σπυρόπουλος – Κιθάρα Βρείτε τους Skysent Lu Στο Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=139295652803571#!/pages/SKYSENT-LU/8211826021 Στο MySpace: http://www.myspace.com/skysentlu Στο twitter: http://twitter.com/skysentlu ή επικοινωνήστε με email στο [email protected]
  2. αερινό ή αέρινο; δεν υπάρχει πουθενά τόνος! υπάρχει όμως χαρακτήρας και υπέροχη διάθεση που μπορεί να σας ταξιδέψει σε μαγικά μουσικά και ιδιαίτερα ... αλκοολικά μονοπάτια! Σκεφτείτε ένα μπαράκι με υπέροχη μουσική που αγγίζει τη lounge, περνάει από τη rock, στέκεται για λίγο στη latin, αγαπά τη blues και τη funk και μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση ανά πάσα στιγμή. Φανταστείτε αυτό το Πάσχα γεμάτο με cocktails με φρέσκα φρούτα και καθαρά ποτά. Δείτε τον εαυτό σας να τα απολαμβάνει όλα αυτά στη Σέριφο, σε μια υπέροχη ταράτσα με την καλύτερη θέα στο Αιγαίο. Αν νομίζετε πως όλα αυτά δεν είναι δυνατό να τα βρείτε σε συνδυασμό, τότε δεν έχετε παρά να επισκευθείτε το α ε ρ ι ν ο στη Χώρα της Σερίφου! Θα σας αλλάξει άμεσα την άποψη και τη διάθεση! Βρείτε το α ε ρ ι ν ο: Στο επίσημο site http://aerino.gr/ Στο facebook http://www.facebook.com/?ref=hp#!/profile.php?id=100001450700464 ή στο mail [email protected]
  3. Φιλε μου, επειδη έφαγα πολύ χρονο με αυτον τον ενισχυτή,έφτασα στο συμπέρασμα ότι αυτός ο ενισχυτής κατασκευάστικα δεν είναι για να πέρνει πετάλια στην λουπα! Εγώ τα σύνδεσα όλα μπροστά και ηρέμησα! Απλά αφιέρωσε λίγο χρόνο στην σειρά που θα βάλεις τα πετάλια για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!
  4. Και εγώ είχα το ιδιο προβλημα,αλλα επίσης έχω και το πρόβλημα ότι τα χρ δεν με αφήνουν να την δουλέψω με το χαμηλότερο latency κάτι που μετά απο ψάξιμο έμαθα οτι στα vista δεν υπάρχει τέτοιο προβλημα! Επειδή όμως δεν μου γεμίζουν το μάτι, έλεγα να βάλω τα 7!
  5. Και εγώ σκεφτομαι να το δοκιμάσω, αλλα περιμενα να το κάνει κάποιος άλλος πρώτα! ;D ;D Με τι την δουλεύεις τώρα? Εχεις τίποτα προβλήματα? Πάντως αν το κάνεις θα ήθελα να ξέρω εντυπώσεις!
  6. Πάντα χαίρομαι για την υποστήριξη που δέχονται οι ελληνικές μπάντες από το ελληνικό κοινό.... πραγματικά αγκαλιάζουμαι κάθε αξιόλογη προσπάθεια!!!! Και μετά μας φταίνε οι εταιρίες που δεν βοηθάνε καθόλου τις rock μπάντες!!!
  7. Δεν θα μπω σε λεπτομέριες γιατί τα παιδιά ειναι προσωπικοί μου φίλοι πολλά χρόνια και σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός!! Καλό θα ήταν όμως,αν θέλεται να κρίνεται την μπάντα να ρίξεται μια ματιά εδώ http://www.myspace.com/4bitten και οπωσδήποτε να τους δείτε λαιβ!!
  8. Πρώτα απ'όλα σε ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες, άλλα είχα ρίξει και εγώ αρκετό ψάξιμο γι'αυτό και επέμενα! Είχα δοκιμάσει μέχρι και μία μοντα με μία αντίσταση που είχα δει σε ένα σάιτ άλλα δυστηχώς δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Γι'αυτό και η ερώτηση μου ηταν μήπως ξέρει κανείς κανα πετάλι που να δουλέυει καλύτερα με αυτόν τον ενισχυτή. Μέχρι και πετάλι που μου έφτιαξε ενας φίλος δοκίμασα!! Τέλος πάντων...θα συνεχίσω το ψάξιμο!!! Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν....
  9. Τον ενισχυτή, ακομα και στα live, το πολύ μεχρι το 5 τον βάζω. Οπότε δεν πιστέυω να μην έχει να δώσει άλλη ένταση.Oσο για τα gain μου και αυτα ειναι σε νορμαλ επίπεδα,όπως έγραψα και πριν δεν χρησιμοποιώ κάποιο πετάλι παραμόρφωσης, παίζω μονο με το gain του ενισχυτή!
  10. Randall ,VOX,Peavey, γενικα σε αρκετούς και σε ολους στην λούπα!
  11. Το θλελω ακριβώς για αυτό το πραγμα, το σόλο, οπότε δεν θέλω να μου αλλάζει τον ήχο απλά να με βγάζει μπροστά. Γι'αυτό και θελω καθαρό boost!
  12. Παράλληλη αντι σειριάκη εννοούσα.... :-\ :-\
  13. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΤΑΛΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ FX LOOP ΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο MARSALL ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΙΑΚΗ ΛΟΥΠΑ ΑΝΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ, ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ "ΒΡΩΜΙΑ" ΣΤΟΝ ΗΧΟ (Υ.Γ.ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ).
  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ MARSHALL DSL 401 TOY ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ FX LOOP ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΑΛΙΑ! ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ BOOST,ΕΧΩ ΕΝΑ CARL MARTIN HYDRA BOOST, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΟΦΙΟ! ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΗΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ BOOST (CLEAN ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
  15. Παίζω σε hard rock μπάντα και θα ήθελα οποιος μπορεί να μου προτήνει ενα καλό σετάκι humbucker μαγνήτες για την κιθάρα μου! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου