Προς το περιεχόμενο

scorpnikolas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή scorpnikolas

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Ενδιαφέρομαι να μάθω αν ο Jam κάνει ακόμα μόντες σε πετάλια και συγκεκριμένα για το cry baby gcb95. Οι μετατροπές που σκέφτομαι είναι true bypass, red fasel και led. Αν όχι υπάρχει κάποιος άλλος στο κέντρο που αναλαμβάνει τέτοιες μετατροπές και να κάνει καλή δουλειά?
  2. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αναλογικό πετάλι distrortion αυτο τον καιρό και χθές άκουσα το fat foot απο ένα φίλο και έπαθα πλάκα! Έχω ακούσει επίσης πολύ καλά λόγια για το msd και θα ήθελα να το βρώ κάπου να το ακούσω! Το ερώτημα είναι υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος στην ΑΘήνα γα να αγοράσω κάποιο απο αυτά ή έστω να τα δοκιμάσω? Επίσης μήπως ξέρει κανείς το τηλέφωνο του telegun στη Θεσσαλονίκη γιατί το site δεν λειτουργεί και το myspace δεν έχει τηλέφωνο!
  3. Το θεμα με τους μαγνήτες με απασχολούσε κι εμένα απλά όπως είπα επειδή με ενδιαφέρουν πολυ τα καθαρά και γενικότερα ο ήχος των μονών μαγνητών ( π.χ. Dire straits, Pink floyd κλπ) δεν θα ήθελα να βάλω διπλούς! Το ερώτημα είναι αν θα με κάλυπταν οι μονοι μαγνήτες, ο ενισχυτής που έχω και ένα καλό distortion πετάλι ώστε να προσεγγίσω έναν ήχο πιο κοντά σε hard rock και μέχρι classic metal! Τα χρήματα που θα μπορούσα να διαθέσω είναι περίπου μέχρι 250-300 ευρώ γιατί όπως είπαν πολλοί φίλοι δεν θέλω ένα "μέτριο" πετάλι να μου χαντακώσει τον ήχο του λαμπάτου! Και σαν απορία θα πρέπει να κοιτάξω μόνο λαμπάτο πετάλι ή μπορώ και με ένα πολύ καλό τρανζιστορ να έχω καλό αποτέλεσμα? Ειλικρινά ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
  4. Καλησπέρα σε όλη την παρέα και καλά Χριστούγεννα σε όλους!! Αυτές τις μέρες έχω μπεί στη σκέψη να πάρω κάποιο distortion πετάλι! Έχω μια fender Stratocaster American standard με 3 μονούς μαγνήτες και τον λαμπάτο Laney vc30! Είμαι πραγματικά πολύ ικανοποιημένος απο τον ήχο που παίρνω στα καθαρά σε rock,blues κ.λ.π. Επειδή όμς η μουική που ακούω κα θέλω να παίζω δεν είναι μόνο σε αυτό το είδος ψάχνω κάτι για να μου δώσει distortion και όγκο! Το στύλ που θέλω να προσεγγίσω είναι το hard rock και το new wave British heavy metal (κλασικά πράγματα όπως Saxon, Maiden, Scorpions ) Ξέρω ότι η κιθάρα μου λόγω των μονών μαγνητών ίσως δεν είναι η καταλληλότερη γι'αυτό το στυλ! Περιμένω συμβουλές των εμπειρότερων! Απο χρήματα είμαι διατεθειμένος να ξοδέψω αρκετά εφόσον αξίζει τον κόπο και έχω το αποτέλεσμα που επιθυμώ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Για να πώ την αλήθεια στην αρχή πήγαινα για το c214 αλλά πήγα και το δοκίμασα και δεν με εντυπωσίασε στη φωνή μου! Μετά δοκίμασα σε διαφορετικό μαγαζί και με διαφορετική κονσόλα (φαντάζομαι ότι παίζει σημαντικό ρόλο )το Rode Nt-1A και Rode Nt2-a και διαπίστωσα ότι το Nt2-A κάθισε πολύ καλά στη φωνή μου ενώ το Ντ1-Α όχι και τόσο! Αλλά σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι μου πρότειναν για καλύτερο mic το c214 σε χρήματα μέχρι 400 Euro! Τί προτείνετε?
  6. θα τη χρησιμοπιήσω σε pc και οχι σε mac! Κι εγώ να πώ την αλήθεια είμαι πιο κοντά στην m-audio! φίλε edessaios αν την δοκιμάσεις και ηχογράφηση γράψε εντυπώσεις! Σε αυτά τα χρήματα έχετε να προτείνετε κάτι πιο ποιοτικό απο την profire 610?
  7. το c214 το σκεφτόμουν κι εγώ! αλλά επειδή το θέλω κυρίως για ηχογράφηση φωνής και διάβασα σε κάποια forum οτι δεν είναι και το καλύτερο για φωνή προσανατολίζομαι στο Rode nt2-A! Το έχει δοκιμάσει κανείς το c214?
  8. βοήθεια κανένας??? Επείγει το θέμα!!!
  9. θέλω να πάρω κι εγώ εξωτερική κάρτα ήχου αυτό το διάστημα και είμαι πολύ κοντά στην m-audio 610 profire! έχει κανείς να σχολιάσει κάτι γι'ατή την κάρτα? Αξίζει τα παραπάνω χρήματά της ή με λιγότερα χρήματα μπορώ να έχω το ίδιο αποτέλεσμα όπως π.χ. με τη focusrite saffire le? please help!!!
  10. Χαιρετώ τα άτομα του noiz και ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλα όσα μαθαίνουμε μέσα απο αυτό το site! Ασχολούμαι με τη μουσική για κάποια χρόνια και θέλω πλέον να φτιάξω ένα δικό μου home studio! Η μόνη μου επαφή που είχα μέχρι σήμερα ήταν μια κάρτα ήχου sound blaster και software όπως cubase, acid, soundforge. Είμαι σε δίλημμα όσον αφορά την Κάρτα ήχου! Είμαι κυρίως ανάμεσα στην M-audio profire 610 και την Focusrite Saffire Le. Φυσικά ακούω και άλλες προτάσεις! Θα ήθελα κυρίως να ηχογραφώ φωνή με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα και κιθάρες! Τα χρήματα που θέλω να διαθέσω είναι το πολύ μέχρι 400 Euros!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου