Προς το περιεχόμενο

pop_punk3r

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    23
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή pop_punk3r

0

Φήμη

  1. ναι δυστυχώς έκανα λαλακια...θα δείξει με την καμπίνα! Ναι λάθος κατάλαβα απο ότι φαίνεται σωστά τα λες απο το σεντ στ ρίτερν επρεπε! Για το combo δεν με νοιάζει καθόλου πραγματικά!
  2. Nαι ακριβώς ότι είπα πιο πανω...στα κάρβουνα είναι πάντως δεν μύρισε κάτι καμενο ούτε καπνό είδα!Αμέσως νε με φατε...θα παω να εξομολογηθώ αύριο!
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις γρηγορες απαντήσεις...από ότι φαίνεται πληρώνω την ανυπομονησία μου να παίξω στ ενίσχυση εφόσον δεν είχα μαζέψει για την καμπίνα! Το καλώδιο φεύγει από την έξοδο του εaνισχυτη και όχι από το send και καταλήγει στ return you combo!οπότε θεωρητικά χρησιμοποιώ την προενισχυση του savage! Περίεργο που το master λειτουργεί όπως πρέπει! Στο φόρουμ της engl είχα διαβάσει ότι ο ενισχυτη έχει αυτή τη δυνατότητα σύνδεσης αλλά μπορεί να είναι και ρισκο...! Αν είναι μετασχηματισμός δεν θα έπρεπε να μην ακουγόταν καθόλου; αντίθετα δουλεύει τελεία για 1 λεπτό! Σε περίπτωση που συνεχίσει τα ίδια όταν έρθει η καμπίνα δεν ξέρω αν πρέπει να ασχοληθώ με αντιπροσωπείες έχετε να προτείνετε κάποιον μάστορα καλό; ευχαριστω και παλι!
  4. το ξερω με ειχαν προειδοποιησει αλλα..!!!!!!Το θεμα ειναι οτι ο ενισχυτης δουλευει κανονικα για 1 λεπτο και μετα ακουγεται πολυ χαμηλα δεν ξερω!!Τον αγορασα μεταχειρισμενο ο τυπος που τον αγορασα τον ειχε 4 χρονια και δουλευε μια χαρα μολις τον πηρα πριν 2 μηνες..μηπως οι λαμπες του θελουν αλλαγη??
  5. Σημερα ο ενισχυτης μου εκει που επαιζα εκανε ενα κλακ και η ενταση του επεσε τοσο πολυ που σχεδον δεν ακουγετε κα8ολου μονο οταν βαλω το μαστερ στο τερμα ακουγεται αλλα πολυ αψηχα!!! Παιζω γενικα σε χαμηλες εντασεις με το μαστερ κοντα στο 1 και επειδη δεν εχω ακομα καμπινα τον εχω πανω στ loop tou solid state ενισχυτη μου οποτε χρησιμοποιο μονο το preamp tou engl ως τωρα!!! Μηπως εκαψα τπτ η με μια αλλαγη στις λαμπες 8α τσουλησουν ολα ομαλα???....και εχω παραγγειλει την harley benton 2x12 με τα v30!!! ξενερααα helpppppppp!!
  6. εχω διαβασει και ακουσει πολλα καλα λογια για τον savage!!Για τον cobra μονο απο video st youtube kai ξερω πολλες metalcore bands που τους χρησιμοποιουν!!Οτι ξυνουν ναι αρκετa prima akoyω απο youtube παντα...για τους cobra!!Επισης εχω ακουσει οτι ο savage exei pio ηπιο gain λιγοτερο modern alla αρκετο γενικα και πολυ defined...εχω μπερδευτει λιγο και δεν εχει και καπου να τους δοκιμασω...
  7. Καλησπερα ειμαι ενα βημα πριν αγορασω ενισχυτη..Αλλα δν ηξερα οταν 8α μαζεψω τα λεφτα οτι 8α πεσει τοσο βασανο στην επιλογη...!!! Μetalcore,deathcore,hardcore κυριως οποτε οποιος τα εχει ακουσει η ξερει ας πει τη γνωμη του ;)!!! Ααα η κι8αρα μου Gibson sg standard!!
  8. ναι φιλε οταν ειναι να κανω καποια αγορα 8α σε εχω στ υποψιν... ;)
  9. εχεις δικιο συνονοματε κιολας...σε ενα τετοιο rack o μαγνητης παιζει αρκετα χρωματικο ρολο(μπορει να ειναι κ υπερβολη αυτο) αλλα για εμας τς ταπεινους παιζει πιστευω αρκετα σημαντικο ρολο στ setup τυπου μαγνητης+ενισχυτης+cab+πεταλια!! Εχεις να προτεινεις κατι σε αυτα τα ακουσματα παντως για bare knuckles kai sd blackouts k invander εχω ακουσει πολλα καλα!! Παντως αρχιζω κ κλινω προς passive μερια...
  10. nice ακριβως αυτο ψαχνω πολυ γκαζι πολυ low end αλλα πολυ definition σε περιπλοκα ακορντα!! ακουσματα κυριως parkway drive,a day to remember,saosin,fightstar an τους ακουει καποιος!! παρολα αυτα 8ελω να ακουσω κ αλλες αποψεις.... Οι συγκεκριμενοι πρεπει να ειναι κ passive ε??Τον εχεις δοκιμασει??Η βλακεια ειναι οτι δν μπορεις να δοκιμασεις κ μαγνητε καπου οποτε πρεπει να ακολου8ησω τη λογικη αγοραζω κ αν δεν μαρεσει περνω αλλο :'( Ευχαριστω πολυ για τς γρηγορες απαντησεις 8)
  11. mm k εγω προς τα εκει κλινω περισσοτερο αλλα εχω ακουσει κ καλα λογια για τον emg81x oπως και για τον invander!!Tα περισσοτερα groups που ακουω παιζουν με emg,εχω δει ομως και τον invander (Avenged Sevenfold) να παιζει κ πολλα αλλα με gibson pickups(saosin,funeral for a friend)...βεβαια ειναι κ τα γιγαντια rack apo πισω κ εχω ψιλομπερδευτει!
  12. Γεια σε ολους το τελευταιο καιρο σκεφτομαι να αλλαξω τους μαγνητες της gibson sg standard (498t,490) με κατι πιο modern k heavy...λοιπον παιζω κυριως metalcore,post hardcore,nu metal,punk rock ktl!! σκεφτομαι κατι σε : sd invander sd blackouts emg81x bare knuckles warpig για τo bridge αυτοι!! emg60 sd '59 gia neck οποιος μπορει ας ριξει καμια προταση!! thx ::)
  13. Aπο το ψαξιμο που εχω κανει..αρχισα να βλεπω τον bugera 333xl με καλο ματι στα χρηματα που εχω..εχω δει βιντεο κτλ και απο οτι διαβαζω για διαφορα προβληματα που υπηρχαν στ παρελθον δν υπαρχουν πλεον(τα μοντελα μετα το 2009)!! Exω την Gibson sg standard me τους 498t-490 πανω...αξιζει να τους αλλαξω με κατι πιο high output πχ EMG81,BLACK0YTS??Eπισης καλυτερα ειναι passive η active μαγνητες για την κι8αρα που εχω?? (nu metal,metalcore,alternative rock,punk ktl..)
  14. Ευχαριστω για την απαντηση!!Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα απο θεμα αξιοπιστιας για τους ενισχυτες που ανεφερες..τι λες για τον spider valve 100 head???θελω να ακουσω και αλλες προτασεις αλλα και για τ θεμα μαγνητων..εχω διαβασει καποια πραγματα για emg85 oti ειναι πολυ καλος στ γεφυρα αλλα και για seymour duncan blackouts....
  15. Γεια σε ολους ψαχνω καποια αξιοπρεπης λυση σε ενισχυτη-πεταλια για metalcore-punk...to ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 600!!!Ενδιαφερομαι κυριως για λαμπατο ενισχυτη με καποια πεταλακια πανω... Επισης σκεφτομαι να αλλαξω τους μαγνητες της κι8αρας με κατι πιο chugga chugga οπως emg's η seymour duncan jb η blacκouts...8α αξιζε μια τετοια αλλαγη???αυτη τ στιγμη η κι8αρα εχει τους 498τ και 490!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου