Προς το περιεχόμενο

testament

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από testament

  1. Αν αποφασίσεις να μην πάρεις Cort, τότε κοίτα τις Yamaha. Εγώ στη θέση σου θα έπερνα πχ μια τέτοια: http://www.thomann.de/gr/yamaha_pacifica_012bl.htm Πολύ ποιοτική κατασκευή για τα λεφτά τους (αλλά και γενικά) και το τρεμολο δεν ξεκουρδίζει σχεδόν καθόλου.
  2. Δεν νομιζω να σου δημιουργηθεί πρόβλημα (όσον αφορα τον επεξεργαστη) όποιον κ αν επιλέξεις. Πάντως επικρατεί η άποψη ότι οι Intel είναι πιο αξιόπιστοι. Πρωσωπικά με Intel είμαι μια χαρά, αλλά έχω φίλους με AMD κ είναι επίσης ικανοποιημένοι. Οπότε κατά την ταπεινή μου γνώμη κανε αυτο που υποστηρίζει καλύτερα η τσέπη σου.
  3. Ολοι εσεις που μισειτε ολες αυτες τις κιθαρες, τις εχετε παιξει ποτε?? Η απλα τις μισειτε λογω εμφανισης? Η εχετε απλα σχηματισει αρνητικη εικόνα στο μυαλο σας για αυτες τις κιθαρες? Φιλικα :D :D
  4. Ευχαριστω για τις συμβουλες σας. Αν και ειχα βαλει στο ματι κατι Schecter κ μια Τσεχα, αποφασισα να κανω επισκευη την κιθαρα μου και να παω για μα καλη αργοτερα.
  5. Η κιθαρα επεσε 2 φορες (δεν ευθυνομαι εγω κι ολας γι αυτο) και υπαρχει μια μικρη περιπτωση να εχει σπασει η βεργα απ οτι μου ειπε και ο μαστορας. Γενικα ομως αν θελω να συνεχισω με αυτην χρειαζεται πιστευω ενα καλο service.
  6. To service θα κοστισει μαζι με αλλαγη χορδων περιπου 95 Ε, γι αυτο θελω να μου προτεινετε αν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο που εχω (η αναλογο) στιν τιμη που ειπα. Ευχαριστω προκαταβολικα. :D
  7. Γεια σε ολους! Ειναι η πρωτη φορα που ζηταω την βοηθεια σας επειδη δεν εχω πραγματικα τιποτα κατα νου. Προκειται να αγορασω κιθαρα αφου αυτη που εχω χρειαζεται service το οποιο δεν θελω να πληρωσω :P. Η κιθαρα με αφησε αρκετα ικανοποιημενο και ειναι η εξης (CAREER Zoltan): http://www.careerguitars.de/signature.htm# Θα ηθελα λοιπον να προτεινετε κιθαρες μεχρι 360 Ε (current budget) περιπου και θα σας παρακαλουσα οχι μονο 360Ε αλλα και 250 και πανω :D Η μουσικη που με ενδιαφερει ειναι metal.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου