Προς το περιεχόμενο

manospan32

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή manospan32

0

Φήμη

  1. Τη συμβουλή σας ζήτησα. Δε ζήτησα να με κρίνεται. Κι αν θέλετε να ξέρετε, μαζεύω εδώ και καιρό λεφτά και τώρα που είναι καλοκαίρι θα πάω να δουλεύσω και θα μαζεύσω τα υπόλοιπα...
  2. Υπάρχουν άλλοι που δεν ξέρουν να κρατάνε την κιθάρα και παίρνουν και πιο ακριβές...
  3. Ναι ρε. Είναι θέμα χρόνου να σε βολέψει. Αν και έχω δοκιμάσει και V και Rhoads, μπορώ να σου πω πως οι Rhoads είναι άβολες επειδή έχουν κομμένο φτερό.
  4. Ε εντάξει. 14 χρονών είμαι. Θέλω να κάνω την κ**** μου. Όταν μεγαλώσω θα σοβαρευτώ και θα πάρω μια κανονική κιθάρα
  5. Τότε θα πρέπει να προσεύχομαι να μην πάθει τίποτα, σωστά? Διάβασα κάπου όμως ότι η USPS δεν είχε ούτε μία φόρα πρόβλημα με την αποστολή κιθάρων στις τόσες χιλίαδες που έχουν στείλει.
  6. Γεια σας παιδιά. Έφτασε η στιγμή να πάρω καινούργια κιθάρα και αποφάσισα να πάρω την Jackson KV2 USA από την Αμερική γιατί εδώ οι τιμές είναι από άλλο πλανήτη. Ο αδερφός μου πήρε μία Jackson SL1 USA πριν 5 χρόνια για 3700€. Επίσης, είδα στο Στόλλα μια DK1 USA στα 3100€. Το πρόβλημα είναι οι δασμοί. Σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς, η κιθάρα θα μου κοστίσει περίπου 1500€ αν 1999$ είναι 1444€ και δηλώσουν μισή τιμή στο τελωνειο από το Guitar Asylum (δηλαδή οι δασμοί είναι 180€). Όμως, υπάρχει περίπτωση οι τελωνειακοί να ψάξουν την τιμή του προϊόντος και να την πατήσω? Δώστε που μερικές συμβουλές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου