Προς το περιεχόμενο

Πίνακας συμμετοχής


Δημοφιλές περιεχόμενο

Προβολή δημοσφιλέστερου περιεχομένου από 25/09/2020 σε Video Comments

 1. 5 πόντοι
  με 10-38; Ούτε δεύτερο date δε θα είχες...
 2. 4 πόντοι
  το ξερω...θα την ΧΩΡΙΖΑ ρε συ ,ιμε γοητεΦτικος και ακαταΜαχιτος και πανω απο ολα ΠΑΣΟΚ..... σαν τον @cos_dr ενα πραγμα... θα της πηγαινα και δωρο μια jazzmaster απο τον @argytar ...τεζα το κοριτσι...
 3. 2 πόντοι
 4. 2 πόντοι
 5. 2 πόντοι
  Πολλά ξέρεις εσύ....
 6. 2 πόντοι
  Και βέβαια τέκνον μου. Κάποιος πρέπει να κάνει τα "βέρια". Αυτός που έχει κονέ και .... "πειστικά επιχειρήματα", διαπραγματευτική ισχύ, αυτός που όλους κάπου τους "κρατάει", κλπ. Αυτόν θα βάλεις να σου κάνει την δουλειά. Με το αζημίωτο βέβαια.
 7. 2 πόντοι
  Τι να πούνε δηλαδή οι παπατζήδες, τσιλιαδόροι, πωλητές του δρόμου, βαποράκια, νταβατζήδες, αβανταδόροι, νταραβεριτζήδες, κλπ, που τους εξομοιώνουν με τους κλέφτες ....
 8. 2 πόντοι
  He went on to study classical guitar in the high school in Palermo.[3] Matteo is currently attending the Jazz guitar course at the Conservatory of Palermo has received praise and acclaim from, among others, Dweezil Zappa, Stef Burns, Joe Bonamassa, Steve Vai, Al Di Meola and many others In 2017, at Umbria Jazz, he won a scholarship for the prestigious Berklee College of Music in Boston εδώ πολύ νεώτερος, δεν παίζει και τόσο καλά (?), αλλά παρ όλα αυτά δεν σβήνει το βίντεο
 9. 2 πόντοι
  παντως έχοντας δει πάμπολλους κλασικούς κιθαριστες το πρώτο πραμα που θα έλεγα βλέποντας τον τύπο είναι ότι έχει βαρέα ένσημα στη κλασσική. Το σπάσιμο καρπού όταν χρησιμοποιείται το εμφατικό και πιο γρήγορο apoyando (rest stroke) και tirando (free stroke) για το πιο ανάλαφρο παίξιμο. Φυσικά όλες αυτές οι τεχνικές έχουν μεταπηδήσει πρώτα στο μπασο. Οπως και να’χει πολύ ρισπεκτ στον τύπο για το τόσο fluid παίξιμο
 10. 2 πόντοι
  Καταλαβαίνω τι εννοείς-και συμφωνώ-αλλά δεν είναι τόσο εύκολο τεχνικά όσο φαίνεται, ειδικά τα γρήγορα μέρη του Fripp, αν και όχι πολύπλοκα, το να παιχτούν με τέτοιο authority, solid timing και για τόση ώρα, δεν είναι εύκολο. Αν θέλουμε να δούμε κάτι τεχνικά δύσκολο, όπως το εννοείς, να το προανεφρθέν FraKtured. All hell breaks loose στο 5.10. Κάπου κυκλοφορεί και το κλιπάκι που ανέφερε ο Δημήτρης, που το παίζει στην κουζίνα του, Κυριακή πρωί, ενώ η κυρία Fripp χορεύει κλακέτες ντυμένη Μίνι Μάους. Αν θυμάμαι καλά, κάπου υπάρχει και ένας Μονόκερος.
 11. 1 πόντος
  Και με tele (δεν τις γουσταρει) Αλλα ο ΕΡΩΣ και το ΠΑΣΟΚ όλα τα ΝΙΚΑΝΕ
 12. 1 πόντος
  Δεν ξέρω αν πρόλαβες τον Σάμυ Παράγκα εδώ, αλλά κι αυτός στην tele του 13άρες είχε.
 13. 1 πόντος
 14. 1 πόντος
  Ποια πολιτεία? Για 500 ευρώ μιλάμε? Στον δρόμο, άμα ασούμε είσαι καλός, παίρνεις μια χαρά επιχορήγηση. Αν σε έχουν ανάγκη .... πλερώνουν.
 15. 1 πόντος
  νταραβεριτζήδες....;
 16. 1 πόντος
  Με αφορμή ένα παρεξηγημένο επάγγελμα. Χωρίς ένσημα δουλεύουν οι κακόμοιροι. Ούτε στα βαρέα και ανθυγιεινά δεν έχουν ενταχθεί.
 17. 1 πόντος
  Παραγωγή πλάκα-πλακα και σε αυτη την ΔΙΣΚΑΡΑ έχει κάνει ο Sandy.
 18. 1 πόντος
  απε τότες φαινότανε το πράμμα..
 19. 1 πόντος
  Δεν κΣερω ο @matawan που εφτιακΣε το κλιΨ πριν 9 χρόνια γνωρίζει
 20. 1 πόντος
  Υπέγραψες με τον Κλέαρχο Κονιτσιώτη;
 21. 1 πόντος
  ε όχι ρε παιδιά. υπάρχει κανονικά. Το βλέπω! Λίγο θολά βέβαια, αλλά για χέρι μοιάζει.
 22. 1 πόντος
  γελαει το νοιζ όλο (και μετά αποσύρεται να κλαψει με λυγμούς )
 23. 1 πόντος
  οι καθαροί του και γενικά η προσέγγισή του είναι αρκετά ανθρώπινη θα έλεγα. Αυτό είναι σίγουρο. Και δεν λέω ότι μπορεί να μπει σε συναγωνισμό το μπερι. Αλλωστε, γύρω στο 2008, δηλαδή 5 χρόνια μετά, πήρα το br600 που σίγουρα είχε πιό φευγάτα πράγματα, που σημαίνει ότι όλα προχωράνε. Απλά όταν έχεις κάτι που δουλεύει και το ξέρεις καλά, και γενικά δεν γυρεύεις να πας και στο φεγγάρι μ αυτό, κάθεσαι στ αυγά σου. Αλλά εντάξει, όταν δεις το καινούργιο διαστημόπλοιο σίγουρα εντυπωσιάζεσαι άσχετα αν το πάρεις και πας μέχρι το διπλανό τετράγωνο.
 24. 1 πόντος
  μπααα δεν το βλέπω να δουλεύει... πάντως κάποια στιγμή θα ανεβάσω ένα βιντεάκι να σου δείξω τι εννοώ.
 25. 1 πόντος
  Δεν είναι εδώ γiα να με δει. Έχει πάρει το πλοίο της γραμμής
 26. 1 πόντος
  Είπαμε έχει τερατώδη τεχνική.
 27. 1 πόντος
  Από αυτά που έβαλες μου αρέσει το 50%-50% για το είδος που παίζει το παλικάρι (το οποίο είναι συνδιαΖμος cross fit,δεκαθλου και ντραμινγκ ) Γενικά μιλώντας και με εξαίρεση το metal όπου το full/partial replacement είναι μονόδρομος πλέον ,πάντα προτιμώ φυσικά και σωστά μικροφωνιασμενα τύμπανα . Αν ο ντράμερ ξέρει να παίζει και να βγάζει ηχο βέβαια και τα τύμπανα είναι της προκοπής και σωστά κουρδισμενα. ΔωΚε μου έναν ωραίο ντράμερ ,ένα τέλεια κουρδισμενο πΓιοτικο σετ με ωραία πιατίνια και 3-4 ωραία μικρόφωνα και προενισχυτες και δεν χρειάζομαι τίποτα παραπάνω... Βασικά και μονο έναν ντραμερ που να κΣερει να γράφει και να "μιξάρει τον εαυτό του" να μου δωΚεις μια χαρά θα είμαι...ο ΠΑΙΚΤΗΣ είναι το Α και το Ω στα ντραμς....με εξαίρεση αΦτο το γρήγορο μοντέρνο μέταλ που που να προλάβει να βγάλει ήχο ο ντράμερ τόσο γΛηγορα που μπιΣταει
 28. 1 πόντος
  Με τόση κόκακολα που πίνει έχει πολύ
 29. 1 πόντος
  αυτό είναι κορυφή. Ο Γονίδιος ....αστο καλύτερα
 30. 1 πόντος
  O Γονιδης ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ τραγουδιστης και εξαιρετικος λαϊκος συνθετης. οβερ εντ αουτ φρομ με ε να ακους μονο οπερα τοτενες I take it you don't like the LAIKOS music?
 31. 1 πόντος
  Εξαιρετικά και τα δύο, ευχαριστούμε!
 32. 1 πόντος
  Δυστυχώς η αλήθεια είναι πικρά. Και το λέει αυτός που έχει πεί ότι αν ήταν στα 70'ς, θα ήταν καλοί για να κουρδίζουν τις κιθάρες των μεγάλων.
 33. 1 πόντος
  αλήθεια? πράσινο ο Μπόνα?
 34. 1 πόντος
 35. 1 πόντος
  Πω πω....όλοι έχουν ηχάρα και παίζουν φανταστικά, αλλά ο Hiland έχει ΗΧΑΡΑ και παίζει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..!
 36. 1 πόντος
  Σοβαρός καλλιτέχνης .Εχω κάποια cd.
 37. 1 πόντος
 38. 1 πόντος
  Ατμοσφαιρικό κομμάτι μπράβο!
 39. 1 πόντος
  1. Μάλιστα, Riley. Τι να λέμε τώρα. Καλύτερα η χημική αρωγή ..... Είναι πιο ελεγχόμενη. 2. Χαχαχαχαχα. Κι αυτός ζιγκολός ήτανε?
 40. 1 πόντος
  Να παραθέσω εδώ δύο εμπειρίες μου πάνω στο θέμα. 1. Κάποτε, στα παλιά τα χρόνια, κάναμε πρόβες με κάποιον πολύ γνωστό κιθαρίστα (και πολύ καλό φίλο), για να παίξουμε live σε κάποιο μαγαζί τα ντουέτα του Joe Pass - Herb Ellis. Blues τα περισσότερα αλλά .... Όσο καρατούσε το θέμα δεν είχα πρόβλημα. Όταν όμως ξέφευγαν τα πράγματα χρονικά (απίστευτες αντιστικτικές γραμμές μεταξύ των κιθαρών), δυσκολευόμουν πάρα πολύ να κρατήσω την γραμμή μου επειδή άκουγα την γραμμή του άλλου ταυτόχρονα (που έπαιζε σε ανάποδους χρόνους). Τελικά δεν τα κατάφερα, αλλά αυτό μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα. 2. Κάποτε επίσης στα παλιά χρόνια, κάναμε πρόβες με δυό φίλους (μπασίστα και ντράμερ). Είχα γράψει τότε ένα θέμα σε 23/16α (ο ντράμερ το μέτρησε, μην φανταστείτε). Είχα γράψει και μια μπασογραμμή που ερχόταν χρονικά σε μια σχετική αντίθεση με την κιθάρα. 20 μέρες πρόβας, και μόνο μια φορά καταφέραμε να είμαστε όλοι μαζί, την τελευταία. Μετά τσάκισε το εγχείρημα με το τρίο δυστυχώς. Ε, τα θέλει ο πωπός μας κι εμάς. Να μου την φιλήσεις σβουριχτά. Να της πεις ότι την αγαπάω πολύ (και σένα φυσικά, μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι ο Meola) γιατί είναι απίστευτα καλό παιδί.
 41. 1 πόντος
  Τώρα παίζει το Fracture στην κουζίνα και χορεύει η σύζυγος. Κοινώς, μας κάνει πλακίτσα.
 42. 1 πόντος
  τώρα παίζει στην κουζίνα και χορεύει η σύζυγος
 43. 1 πόντος
  Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά έτσι όπως είναι δομημένο ενορχηστρωτικά, είναι δύσκολο να χαθεί. Σκέψου ότι το άκουσα μια φορά, και έχω το ρυθμικό μοτίβο ακόμα στα αυτιά μου. Δεν μιλάμε βέβαια για όποιον κι όποιον, μιλάμε για top μουσικούς, οι οποίοι μάλιστα γνωρίζονται άριστα μουσικά. Είναι αυτό που λέμε και για τους ποδοσφαιριστές, "βρίσκονται με κλειστά μάτια".
 44. 1 πόντος
  Χαλαρά. Εμένα με εντυπωσιάζει η ακρίβεια που έχουν, κυρίως σε σχέση με το τέμπο. Το έχω παίξει το θέμα, είναι τρομερά εύκολο να τρέξει. Άσε που, ένα 16ο να χαθεί, χάθηκε και η μπάλα μαζί.
 45. 1 πόντος
  Να πω και το γιατί (κατά την γνώμη μου). Ο ακροατής, έχει πια στο αυτί του (μέσω του μπασοτύμπανου που προηγήθηκε) το ρυθμικό μοτίβο (το οποίο είναι 7άρι αν δεν κάνω λάθος) και δεν του φαίνεται παράξενο. Κάτι τέτοια ο Fripp τα είχε για πρωινό.
 46. 1 πόντος
  Φυσικά. Αυτό κάνει ακόμα πιο εκπληκτικό το τελευταίο μέρος, όπου παίζουν μόνο οι δυο τους.
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+02:00


×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.