Προς το περιεχόμενο

nikko

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    28
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Follower

Bio

  • Mojo
    Τύμπανα
    Πλήκτρα
    Κρουστά
  • Day job
    ηχολήπτης
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

1.215 προβολές προφίλ

Συμμετοχή nikko

3

Φήμη

  1. Ακόμη για αυτο μιλάτε...?!Απο αγγελίες τι περιμένεις να βρείς...οσες φορες εχω ψαξει απογοητευτηκα!Εκτος απο φετος που πηγε καλα το πραγμα και παιζουμε με καποια ατομα.(αμήν))Πριν κατι "μαεστρους-επαγγελματιες" κτλπ που αρχαριος σε ωδειο παιζει καλυτερα και δεν εχει και το καλαμι του...μην το αναλυσουμε.Καλή τύχη σε ολους και καλή χρονιά!
  2. nikko

    {1 min} cajon licks #1

    Λέγεται slap top cajon είναι σχετικά καινούργιο μοντέλο της meinl.
  3. nikko

    {1 min} cajon licks #1

    Το έκανα πειραματικά με ένα κινητό!το πατεντάρισα και το κάρφωσα στον γιακά...χαχαχα ναι έχει αρκετό κούνημα και η ανάλυση δεν είναι πολύ καλή,θέλει δουλειά ακόμη, αλλά είναι 1ο βίντεο.Υπομονή!:)
  4. Ερμηνεία - Πάνος Τογκαρίδης στίχοι - Αζάτ Χελβατζιάν Μουσική - Νίκος Τογκαρίδης επαιξαν οι Ενχορδα - Στέλιος Κατσίβελος Ακορντεόν - Λεμονιά Κελεπούρη Μικρή μου Που να κρύβεις τη χαρά Σε ποιο χάρτη, ποιο βοριά Που να ρίξω την καρδιά Σε ποιού κόσμου τ’ άγνωστα νερά Πότε θα ‘ρθει η στιγμή Να ακούσω μια φωνή Πότε αλλάζει η εποχή Aχ ! ποιος μήνας διώχνει τη βροχή Πώς να περνάς..που να μιλάς Μικρή σιωπή κι αγάπη μου εσύ Πώς να περνάς , που να κοιτάς Μικρή μου… Πες μου αν γελάς, αν αγαπάς Μικρή σιωπή κι αγάπη μου εσύ Πες μου αν γελάς όταν ξυπνάς Μικρή μου… Πώς να έρθει η αυγή Πως ο ήλιος μου θα βγει Πως μπορεί να ξεχαστεί Η μορφή σου μες τη νύχτα αυτή Τι σε έχει μακριά Τι σου κόβει τα φτερά Μέρα δίχως αγκαλιά Είναι μέρα μες στη μοναξιά
  5. nikko

    slap top cajon jamm+loops

  6. nikko

    earth two

    sounds used: (garage kit) bass loop-120,hi hat loop-120,kick loop -120,snare loop 120,butter kit intro- 120 Made with Reason 10.
  7. Καλησπέρα μπορούμε να βάλουμε και φωνή ή μόνο ορχηστρικά κομμάτια?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου