Προς το περιεχόμενο

trolley

Solist
  • Αναρτήσεις

    11.227
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    16

trolley ήταν Μέλος της ημέρας 10 Μαρτίου

trolley είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

1 Follower

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Day job
    Προγραμματιστής
  • Τόπος
    -

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή trolley

Noizholic

Noizholic (4/4)

  • Συζητητής Rare

Badges

291

Φήμη

  1. --- Αυτός/ή πήρε το γνωστό βίντεο με τις ελληνικές παλαιότερες συμμετοχές και πρόσθεσε διάφορα σχόλια, για να καταλάβετε τι εννοώ.
  2. Θυμάστε ποτέ την τοπική διανόηση να τοποθετείται θετικά για οποιαδήποτε συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision; Μην κουράζεστε, δεν έχει συμβεί ποτέ. Ο λόγος είναι εξαιρετικά απλός, ότι στην Ελλάδα, καλό τραγούδι θεωρούνται τα ρεμπέτικα (που "κατά βάθος είναι τα ελληνικά μπλουζ"), τα δημοτικά/νησιωτικα/βλάχικα ("η παράδοση πάνω απ' όλα) και τα πολιτικοποιημένα πονήματα του Θεοδωράκη. (σ.σ. ο Χατζ/κις είναι ειδική περίπτωση, δεν θα το ανοίξω αυτό το κουτί). Για κάθε άλλο είδος, και ειδικά για κάθε τι που προσπαθεί στυλιστικά και στιχουργικά να μιμηθεί κάτι που γίνεται στην αλλοδαπή, υπήρχε απόρριψη, διότι δεν είναι δυνατό κοτζάμ Ελλάδα, με τέτοια ιστορία στους "αγώνες" να μη στέλνει κάτι που να καταγγέλει τις αδικίες στον κόσμο. Αν το "Ζάρι" είχε ως αντικείμενο την κατακραυγή ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, θα είχε πάει το χειροκρότημα σύννεφο, και ας έκανε... κακά της η Σάττι στο βίντεο. In the context of Rita Sakelarios, you may want to re-phrase that. :) :) :)
  3. Ντουζ πουαν από 'μένα. Με το πρώτο "μουουουουουουουου" μου βγήκε η τηγανίτα από τη μύτη.
  4. Good point, η απάντηση είναι ότι αφείλεται σε κάποιο είδος ώσμωσης. Έχω ένα γείτονα που είναι 50 ετών και μιλάει επίσης έτσι, διότι (απ[ ότι κατάλαβα σε μία φάση που είχε κάνει ένα πάρτυ και μιλούσαν στο μπαλκόνι του) εργάζεται στο χώρο του ραδιοφώνου και όλοι οι φιλοι και συνάδελφοί του μιλούν έτσι. Το έχω εμπειραθεί και με παρέες γιατρών και (ασφαλώς) δικηγόρων, και ταξιτζήδων, μιμείται ο ένας τον άλλον σε ύφος και phrasing. Το βρίσκω πάντα διασκεδαστικό, αλλά σε καταλαβαίνω. Αν έκανε παρέα με σένα, σε μία εβδομάδα, θα μίλαγε αλλιώς.
  5. Δηλαδή, όλη μέρα είχα δίκηο... τι σπάνιο... πρώτη φορά μου ξανασυμβαίνει.... (Εκτός αν λέει ψέμματα βέβαια, καθότι είναι κακιά).
  6. Ακολουθεί αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την εκούσια μετακίνηση του Καταρράκτη, μακρυά από την Αθήνα στην ηλικία των δύο εβδομάδων.
  7. Το δεύτερο, πολύ ωραίο και πολύ δύσκολο (τεχνικά). Άξιος ο μάστορας.
  8. ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ λέμε. Για να αισθανθείς απειλή θα έπρεπε να είσαι ΒΛΑΚΑΝΙΟΣ. Νομίζω ότι αποκλείεται να σου αρέσει. Όχι επειδή είσαι 50 ετών.
  9. Επίσης, ο Χατζηδάκις μάλλον θα είχε στείλει κατευθείαν τον Σνικ, απ' ότι φαίνεται στις γνώμες του βίντεο.
  10. Πάντως το νήμα που αναφέρει ο npap έχει το ενδιαφέρον του, το ξαναδιάβασα. Λέγαμε όλοι διάφορα, και βέβαια αρκετά έχουν αλλάξει. Διαβάστε το.
  11. Το link μην ξεχάσεις να γράψεις, να μην ψάχνουμε και χάνουμε και εμείς το χρόνο μας. Όπως σου εξηγησα ήδη, δεν ξέρεις καν για ποιο πράγμα μιλάς. Αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα να παραδεχθώ ότι κακώς το είχα γράψει. Άντε φιλάκια τώρα.
  12. Προς όσους θαρρούν πως ξέρουν πόσο θα απείχε η κρίση του "Μάνου" από τις επιτροπές της ΕΡΤ, στις μέρες μας, αφιερώνω το παρακάτω: https://www.iefimerida.gr/zoi/manos-hatzidakis-floriniotis Υ.Γ. ήταν το πρώτο αποτέλεσμα που εμφανίστηκε όταν ζήτησα "Χατζηδάκις Φλωρινιώτης", δεν ξέρω τι είναι αυτό το έντυπο και ποια πολιτική αντίληψη υποστηρίζει. Υπάρχουν πολλά άλλα αποτελέσματα στη Google.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου