Προς το περιεχόμενο
 • Καλό είναι να μη θεωρούμε τον εαυτό μας σημείο αναφοράς για το επίπεδο όσων διαβάζουν. Μιλήστε από προσωπική εμπειρία (με την κατανόηση ότι η εμπειρία σας ενδέχεται να μην ισχύει για άλλους) ή αναφέρετε τις πηγές σας.

   

  Oι απόψεις που γράφονται στο forum εκφράζουν τους συνομιλητές και όχι την σελίδα.

Noiz

Θέματα σχετικά με το site και τη κοινότητα.

Forums

 1. Τεχνικά & θέματα λειτουργικότητας του Noiz

  Ανακοινώσεις καθώς και προβλήματα ή απορίες σχετικά με το site μας.

  16,2k
  αναρτήσεις
 2. Κοινότητα

  Θέματα σχετικά με τη κοινότητα και τα μέλη του Noiz.

  2,5k
  αναρτήσεις
 • Αναρτήσεις

  • Φαίνεται απάτη από χιλιόμετρα μακριά, από τον τρόπο που γράφει το καταλαβαίνει κανείς. "Αν η αγγελία σας είναι ακόμα ενημερωμένη...(?)", "Θα ήθελα να διαπραγματευτώ τους όρους αγοράς".😄 Και κακώς του απάντησες την πρώτη φορά.
  • 1. Αν ψάξεις στο forum είναι συχνή απάτη κάποιος να ενδιαφέρεται για κάποιο όργανο με αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή,να είναι πρόθυμος να στείλει δικό του courier, να καλύψει τα έξοδα αποστολής, τα λεφτά να τα δόση με έμβασμα μόλις ολοκληρωθεί η παράδοση και τελικά να μην μπαίνουν λεφτά. 2. Ο τρόπος που σε προσεγγίζει είναι τέλειος αυτοματοποιημένος. Ποιος αγοράζει όργανο χωρίς να ρωτήσει τίποτα για αυτό;  3. Του είπα 3 φορές αν θέλεις με αντικαταβολή είμαι οκ και ο τύπος δεν το σχολίασε ποτέ, έλεγε συνέχεια την φράση θα οργανώσω την παράδοση.  
  • Για ποιον λόγο το θεωρείς απάτη? Τι ακριβώς θέλει να κερδίσει ο «David»?
  • Καλησπέρα, στέλνω για να ενημερώσω και τους υπόλοιπους. Δέχομαι mail αυτοματοποιημένα που απαντούν μεσω google translate. Μου ζητά κάποιος David να κανονίσει να έρθει courier σπίτι μου με τα έξοδα δικά του ώστε να αγοράσει την κιθάρα. Επισυνάπτω και απόσπασμα από το mail που στέλνει. Ενώ τον έχω μπλοκάρει στο mail, μετά από 2 μέρες έστειλε το ίδιο μνμ μέσω noiz.   Καλή συνέχεια 
  • Ηχογραφείς ταυτόχρονα το tascam λίγο πιο μακριά και με οσο μπορείς πιο ανοικτή στέρεο εικόνα και το Rode πιο κοντά στην κιθάρα.   Ηχογραφείς ένα παλαμάκι πριν ξεκινήσεις.   Περνάς το tascam στο DAW και το rοde. Τα φέρνεις μαζί όσο μπορείς sample perfect στο παλαμάκι. Τσεκαρεις φάσεις κι αφήνεις εκεί που ακούγεται καλύτερα.   Μιξάρεις κέντρο με το Rode και άκρες με το tascam.    To τζατζίκι κολλάει στο ότι δεν υπάρχει καμία σύγκριση αυτού που σου πρότεινα με αυτόν τον πειραματισμό, πόσο μάλλον να τα εξισώσεις κιόλας. Έχω παίξει με τέτοια μηχανηματάκια αλλά έχω ακούσει και πολλά μικρόφωνα και έχω μέτρο σύγκρισης.  
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου