Προς το περιεχόμενο

Πίνακας συμμετοχής

 1. cos_dr

  cos_dr

  Μέλος


  • Βαθμοί

   41

  • Αναρτήσεις

   12.435


 2. Yannis Methenitis

  Yannis Methenitis

  Administrator


  • Βαθμοί

   9

  • Αναρτήσεις

   11.565


 3. roberto30

  roberto30

  Μέλος


  • Βαθμοί

   4

  • Αναρτήσεις

   1.057


 4. fusiongtr

  fusiongtr

  Solist


  • Βαθμοί

   3

  • Αναρτήσεις

   21.769


Δημοφιλές περιεχόμενο

Προβολή δημοσφιλέστερου περιεχομένου από 30/11/2022 σε Track Reviews

 1. Ότι είχα γράψει την πρώτη φορά που το είχες ανεβάσει.
  3 βαθμοί
 2. μπράβο σας!!!!! Εξαιρετικοί για άλλη μια φορά!!!!!! Εύγε!!!!
  2 βαθμοί
 3. Να γίνει ΑΜΕΣΑ ο ύμνος του Noiz.gr!!!
  2 βαθμοί
 4. Είναι εξαιρετικό, εξαιρετική παραγωγή, εξαιρετικές ερμηνείες, εξαιρετικό δέσιμο της "ομάδας",. νοσταλγικό, ταξιδιάρικο, ωραίες επιλογές στα θέματα, εξαιρετική ενορχήστρωση και μου άρεσε πάρα πολύ, ακούγεται φανταστικά, συγχαρητήρια.
  2 βαθμοί
 5. Το κομμάτι δεν χορταίνεται, είναι εκπληκτικό, νοσταλγικό αλλά τόσο φρέσκο ακούγεται λόγω της εξαιρετικής ενορχήστρωσης, εκτέλεσης, παραγωγής, δεν μπορώ μιλάμε, τα έχω χαμένα, ζαλίστηκα και νιώθω υπερηφάνεια για εσάς εκλεκτοί μας συμφορουμίτες!!!!!! Υποκλίνομαι βαθύτατα και ταπεινά και πάντα τέτοια, καλές επιτυχίες και να περνάτε κάλα, είστε ΤΕΛΟΙΟΙ
  2 βαθμοί
 6. Άριστο, ταξιδιάρικο, νοσταλγικό, άρτια απόδοση!!!!!!
  1 βαθμός
 7. Βάζω 6 στα 5. Απίστευτο!!! Εντυπωσιακό!!!
  1 βαθμός
 8. Άριστο Πάνο! Φανταστική ατμόσφαιρα, εξαιρετική ερμηνεία. Παραγωγή επαγγελματικού επιπεδου. Μπιλάρας σούπερ με εξαιρετικό ήχο. Τα χρόνια περνάνε και ακόμα περιμένουμε να έρθει αυτό που εξακολουθούμε να ονειρευόμαστε. Πορευόμαστε φορώντας στο πρόσωπο το χαμόγελο ζωγραφισμένο... Κλόουν, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε να γινόμαστε αποδεκτοί...γιατί μόνο έτσι μπορούμε να υπάρχουμε. Συγχαρητήρια παιδιά!
  1 βαθμός
 9. Εξαιρετικότατο, εμπνευσμένο και πραγματικά την βρίσκω αψεγάδιαστη την παραγωγή, το κατατάσσω στα top μειξερομάστερινκ απότελέσματά σου. Ακούγεται τόσο ισορροπημένα, το δοκίμασα στα ηχεία και τα ακουστικά μου και το ευχαριστήθηκα To wah ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.
  1 βαθμός
 10. Τι φτιάξατε ρε παιδιά! Έχω πάθει πλάκα! Καταπληκτικό, ζηλεύω τρελά Από που να το πιάσει κανείς, Σύνθεση; Άριστο Παιξιματα; Απίθανο @Ali Barout προσκυνώ Μέσα σε όλα γκρουβάρει τέλεια Φέρτε μου αστέρια να βάλω!
  1 βαθμός
 11. Πω τι όμορφο κομμάτι! Συγχαρητήρια!
  1 βαθμός
 12. Εξαιρετικό και εμπνευσμενο
  1 βαθμός
 13. Καταπληκτικό κομμάτι, καταπληκτικά παιξίματα, καταπληκτική παραγωγή. Απολαυστικότατος ήχος που βγάζει δυνατό groove, η παραγωγή είναι αξιοθαύμαστη, πραγματικά υποκλίνομαι, το άκουσα αρκετές φορές για να απολαύσω όλα αυτά τα θετικά του στοιχεία!!!! Συγχαρητήρια!!!!! Μπράβο σας!!!! Μπράβο!!!!
  1 βαθμός
 14. Νοσταλγικό και ταξιδιάρικο!Μπράβο φίλε και πάλι.
  1 βαθμός
 15. Εσύ δεν έχεις καταλύτη κυρ Αλή μου. Μόνο σούπερ βάζεις στο ρεζερβουάρ. Απίστευτο. Μπράβο.
  1 βαθμός
 16. Μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα, κυρ Αλή μου. Τι παίζεις σολιστικά ρε φίλε... Πολύ όμορφη φρασεολογία. Συγχαρητήρια! Συγχαίρω και τον Βρασίδα που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με την κιθάρα του. Ο ήχος βγήκε λιγο μπουζουκέ για τα γούστα μου αλλά το παίξιμο αποζημίωσε. Όσο για το ότι η ορχήστρα ακούγεται κονσέρβα, πιστεύω πως δύο όργανα δίνουν την εντύπωση αυτή καθώς δεν ανήκουν σε τέτοιες ενορχηστρώσεις. Το άταστο μπάσο (θέλει full finger bass για τις 5ες, ωστε να γεμίζουν τα χαμηλά) και τα βιολιά που είναι ο ορισμός του arranger. Κάποιο πιάνο στη θέση τους, θα καθόταν πιο φυσικά νομίζω. My two cents ως ακροατής και γι αυτό βάζω 4 στα 5. Μπράβο!
  1 βαθμός
 17. Τέλειο, τέλειο, σούπερ!!! Μπράβο και πάλι George, είσαι θεός!!!!!
  1 βαθμός
 18. Πάρα πολύ ωραίο, χορταστικά νοσταλγικό.!!!!
  1 βαθμός
 19. Άριστο, ατμοσφαιρικότατο, εμπνευσμένο, πολύ καλή απόδοση.
  1 βαθμός
 20. Συγχαρητήρια! Πολύ όμορφο, απο κάθε άποψη κομμάτι.
  1 βαθμός
 21. Α very Cool Groove!!! Excellent!!!!! So cool!!!! EVGHE!!!!!!!
  1 βαθμός
 22. Ακούγεται τόσο φρέσκο, εξαιρετικό και νοσταλγικό. Ακούγεται υπέροχα!!!!!
  1 βαθμός
 23. Πολύ ωραίο και καθαρό παίξιμο.
  1 βαθμός
 24. Πολύ καλή δουλειά, πολύ καλή παραγωγή. Καλή σας επιτυχία!!!!!
  1 βαθμός
 25. Τέσσερα αστέρια για θέμα πολύ μπάσας μίξης. Κατά τα άλλα άψογέισον, πολύ powaa!!!!
  1 βαθμός
 26. Άριστο, δυνατό, εμπνευσμένο, με ενθουσίασε, πολύ ωραία ενορχήστρωση, πολύ όμορφη απόδοση, εύγε!!!! Εξαιρετικό. !!!!!!
  1 βαθμός
 27. 1 βαθμός
 28. 1 βαθμός
 29. 1 βαθμός
 30. Από την αρχή, από την πρώτη νότα του μπάσου με συνεπήρε και με κράτησε μέχρι το τέλος, ακούγεται τόσο ωραία, έπαιξες ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ, πραγματικά είναι θεσπέσιο. Μπράβο, για άλλη μια φορά καταπληκτικός,, ένα εμπνευσμένο κομμάτι.
  1 βαθμός
 31. Πραγματικά είναι εξαίρετο, ακούγεται πάρα πολύ καλά, εξαιρετική η επιλογή των ήχων δια την ενορχήστρωση αλλά και ενδιαφέρον πληκτράδικο παίξιμο, συνάδελφε πληκτρά και εξαιρετική η ενορχήστρωση ( καλά αυτό πάντα είναι δεδομένο στα κομμάτια του κ. Δημήτρη) Και η πρώτη μίξη μου άρεσε και η τελευταία είναι καλύτερη, μου άρεσε περισσότερο.
  1 βαθμός
 32. Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ... Αριστούργημα.
  1 βαθμός
 33. Ευαίσθητο, εσωτερικό, σε βάζει αμέσως στην διάθεση του συνθέτη, σε κερδίζει από τις πρώτες νότες. Σε ευχαριστώ πολύ που το μοιράστηκες μαζί μας Λουκά!
  1 βαθμός
 34. Πάρα πολύ καλό και ενδιαφέροντα τα edm στοιχεία της ενορχήστρωσης.
  1 βαθμός
 35. Το κομμάτι είναι φυσικά πολύ ωραίο, δεν το συζητάμε, λίγη βελτίωση στην παραγωγή από εμένα. Μπράβο σας μπράβο, ε μπράβο, συγχαρητήρια. Εύγε τι άλλο μπορώ να πω......................
  1 βαθμός
 36. Θα μπορούσα να του βάλω 4 για το θέμα της φωνής στη μίξη ιδιαίτερα στα κουπλέ, όπως είπα στα σχόλια, αλλά δεν μου πάει, είναι εξαιρετικό το κομμάτι και γι αυτό θέλω να του βάλω άριστα και του έβαλα άριστα. Μπράβο σας!!!! Εξαιρετικό!!!!!!! Και τι ωραία ενορχήστρωση!!!!
  1 βαθμός
 37. Συγχαρητήρια! Πολύ όμορφο κομμάτι! Στα τεχνικά, ωραία τοποθέτηση στη φωνή και θαυμάσια ενορχήστρωση που ξεφεύγει από την πεπατημένη.
  1 βαθμός
 38. Και η μουσική και οι στίχοι που επιμελήθηκε ο εκλεκτός, αγαπητός και σεβαστός συμφορουμίτης- νομίζω πως κατά γενική ομολογία εξαιρετικά, η παραγωγή επίσης εξαιρετική, καλοδουλεμένο και προσωπικά το κλιπ το βρήκα επίσης ταιριαστό, δένει υπέροχα. Τα συγχαρητήρια μου και στον σκηνοθέτη που έκανε καλή δουλειά, θεσπέσιες εναλλαγές, ωραία φίλτρα, στις κάμερες, γενικά υψηλή αισθητική. Νλέπετε ως ξερόλας έχω άποψη για όλα χαχαχαχαχαχαχαχα Καλή σας επιτυχία, ειλικρινά μου άρεσε, εξάλλου είμαι γνωστός fan του μουσικού είδους και με ικανοποίησε η ακρόαση βαθύτατα. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!
  1 βαθμός
 39. πάρε λίγο τα πάνω σου που λένε, μη σε ρίχνει ο καιρός, το κομμάτι είναι τέλειο...
  1 βαθμός
 40. Συγχαρητήρια Αλί μας, το κομμάτι τα σπάει!
  1 βαθμός
 41. Φοβερό κομμάτι και παίξιμο.
  1 βαθμός
 42. Εξαιρετικό, συγχαρητήρια, εύγε!!!!!!!!! Μπράβο σας!!!!!
  1 βαθμός
 43. Εκπληκτικό παίξιμο και ωραίος ήχος!
  1 βαθμός
 44. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΗ ενορχήστρωση και στήσιμο γενικά του κομματιού και για εμένα οι κιθάρες ταίριαξαν πολύ. Ίσως δεν ταιριάζει τόσο εμπορικά γιατί έτσι έχουμε συνηθίσει, αλλά για τα γούστα μου είναι φοβερό πάντρεμα. Όλα τα σόλο είναι εύστοχα, είναι και έχουν αυτό ακριβώς που χρειάζεται, δεν ξεχωρίζω κανένας σας. Και του main μαέστρου και των συμμετεχόντων είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!! 5 ΑΣΤΕΡΙΑ χωρίς κανένα δισταγμό !!!!
  1 βαθμός
 45. Ηχάρες, μελωδίες δυνατές, εκπλήξεις σε αρκετά επίπεδα.... Τζορτζ ανεβαίνεις και πας! Μείον ένα αστέρι για το πιάνο τουρίστα οριτζινάλε και για το βιολί που, κατά τη γνώμη μου, υπολειπόταν μόνο λίγου αριστερού παναρισματος και μιας μικρής μείωσης db. Εύγε!!
  1 βαθμός
 46. Χρήζει παραγωγικών βελτιώσεων που αναφέρονται και από τους άλλους φίλους Η ουσία είναι πως είναι πολύ καλό, ακούγεται και έτσι πολύ ευχάριστα, βγάζει υπέροχα συναισθήματα. Σε βρίσκω εξαιρετικό (για άλλη μια φορά) και μπράβο!!!!!!
  1 βαθμός
 47. Το άκουσα με ευχαρίστηση και θα επιμείνω για κάποιες βελτιώσεις που χρειάζεται για να είναι τέλειο παραγωγικά, αλλά παράλληλα θα το βαθμολογήσω και με ΑΡΙΣΤΑ γιατί είναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ. Απολαυστικότατο!!!!!!! Εξαιρετικό!!!!!!!! Εύγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  1 βαθμός
 48. Είναι πολύ ωραίο, emotionale, συνάδει με το ύφος του θέματος που σε ενέπνευσε Για το τέλειο θα ήθελε μια επιμέλεια στην ενορχήστρωση. ΕΥΓΕ!!!!!!!
  1 βαθμός
 49. Μπράβο! Με παρασέρνεις και ακούω άλλα που δεν ακούω συνήθως... Με παρασέρνουν και οι απο άλλη εποχή, ρομαντικοί σου στίχοι. Δηλώνω φαν. Backing vocals λείπουν στο ρεφρεν. Κάπου τα άκουσα αλλά πολύ χαμηλά... ή η ιδέα μου ήταν;
  1 βαθμός
 50. Είναι πραγματικά αξιόλογο, άκουσα την τελευταία έκδοση και μεταξύ άλλων θέλω να τονίσω την πλέον θαυμάσια, θαυμαστή ικανότητα που έχεις για άρτιο παραγωγικό αποτέλεσμα. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια. 5 ΑΣΤΕΡΙΑ και εύγε!!!!!!!!!!!
  1 βαθμός
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+02:00
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου