Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • Niemöllers Castle

       (0 κριτικές)

    dimitris007

    Γεια, κάποιο καιρό τώρα προσπαθώ να φτιάξω κομμάτια. Τα ακούσματα μου όπως και αυτό που θέλω να πετύχω κυμαίνονται από σκληροπυρηνική metal μέχρι ότι πιο ήρεμο υπάρχει. Ανεβάζω για να πάρω κάποιες γνώμες. Ευχαριστώ


    • Like 3

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Σαν αρχική ιδέα μου άρεσε πολύ. Φυσικά πρέπει να χτίσεις πάνω σε αυτό με δυναμικές και με καλύτερη οργάνωση των μουσικών θεματων. Φαίνεται ότι το ψάχνεις και θ το βρεις. Πιστεύω ότι το χεις. 

    Μπράβο σου

    • Ευχαριστώ 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Σκληροπυρηνικός μεταλάς που γράφει soundtrack μουσική εδώ.
    Αυτό που ακούω δεν είναι κακό, αλλά έχει δύο πολύ σημαντικά προβλήματα:

    - Το πρώτο και σημαντικότερο είναι το timing που έχεις στο παιξιμό σου. Είναι σα να έχεις γράψει χωρίς μετρονόμο και σα να μην έχεις κάνει τίποτα quantize. Αρκετές νότες δηλαδή φεύγουν από τον "σωστό" χρόνο.
     

    - Το δεύτερο είναι ότι οκ, ακούγεται μόνο ένα θέμα, που συνήθως σε τέτοιο στυλ μουσικής περιμένεις να αλλάξει μετά από λίγο (πχ, αφού το έχεις παρουσιάσει με ένα όργανο και μετά συνοδεύουν και άλλα - στο 0:32 θα ήταν μια καλή στιγμή να αλλάξει το θέμα).

    Σίγουρα μπορούν να βελτιωθούν οι δυναμικές, αλλά και να παίξεις με άλλους ήχους, καλύτερη μείξη, κτλ.

    • Ευχαριστώ 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Να πω απλα συνεχισε να ακους μουσικη, ολα τα ειδη, και να παιζεις μουσικη.

     

     

    .

    Επεξεργασμένο από Spyros Delta
    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

     Tο κομμάτι σου αρχίζει απότομα. Το θέμα δεν θα ήταν κακό αν δεν επαναλαμβανόταν μονότονα με μια λούπα άχρονων κυμβάλων. Υπάρχουν πολλά προβλήματα με τον χρόνο. Προσπάθησε να πατάς καλά στον μετρονόμο. Εκεί στο 1.20 που έχεις μόνο τα άκορντα έχεις ένα καλό σημείο που όμως θα έπρεπε να αφήσεις να αποκαλυφθεί στην αρκαδική του απλότητα, ίσως απότομα, μα έχοντας πρώτα θεμελιώσει την εμβάθυνση στο κυρίως θέμα σου σταδιακά έως περίπου το 1.20.

     

    Ίσως αν προσπαθούσες να βάλεις στίχους θα είχαμε μια ιδέα ως προς τη θεματική σου. Όπως έχει και σαν μουσική δεν στέκει μόνο του ούτε καν ως εισαγωγή σε κάτι άλλο. 

     

     

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Είσαι σε καλό δρόμο, θα πρέπει ομως να προσέξεις τις επαναλήψεις. Σπαταλάς πολλά μέτρα του κομματιού για να επαναλάβει το ίδιο θέμα ή το ίδιο riff.

    Συνέχισε να φτιάχνεις μουσική και ανέβαζε εδώ να ακούμε :)

     

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Το κομμάτι είναι σαφώς demo. Πιστεύω οτι αν συνευρεθείς με μουσικούς που θα προσθέσουν δικά τους στοιχεία και αν το αναλάβει επαγγελματίας του ήχου, θα αναπτυχθεί, θα εξελιχτεί και θα ανθίσει. Το αρχικό υλικό πάντως είναι καλό. Καλή αρχή..

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


  • Weeks on end

    Ενα.... mainstream μετα πανκ-φανκ κομματι  😅 Hope you enjoy it!    

    Superfunk
    Superfunk
    Music 16

    Ποια είσαι

    Ο PAL και ο gkourmoul1 είναι σαν το νερό που ρέει. Ακούνε τις καμπάνες της σύγχρονης εποχής, αφομοιώνουν τις νέες τάσεις, παρακολουθούν τις μουσικές εξελίξεις και γιατί όχι κάποιες φορές, ίσως τις διαμορφώνουν. Όχι η ρεγκετόν λοιπόν... αλλά η ΡΕΓΚΕΤΡΟΝ πρόταση τους για το καλοκαίρι που έρχεται 😝.

    PAL
    PAL
    Music 13

    Χρήστος Σωτάκης "Short Tales of a Long Story"

    Ένα κομμάτι κλασικής κιθάρας από ένα EP που μόλις κυκλοφόρησε (και που επιμελήθηκα εγώ για την BreezeHouse music), του Χρήστου Σωτάκη! Φίλος και καταπληκτικός κιθαρίστας, ετοιμάζει ένα φουλ άλμπουμ τους επόμενους μήνες! Παρακάτω το link για το EP που είναι τρια κομμάτια συνολικά: https://fanlink.tv/sotakis   Και ένα κομμάτι από το Youtube:  

    Alter
    Alter
    Music 4
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου