Προς το περιεχόμενο

vintage57

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από vintage57

  1. Έχω τα bm6a και είναι 10 κιλά το ένα.Έχω και τις δύο φτηνές βάσεις που βγάζει ο thomann και το Musicstore.Δεν είμαι ευχαριστημένος.Προτείνω K&M (καταπληκτική εταιρία γενικώς) με 125 ευρώ από Ελλάδα (να μην πάει και το χρήμα συνέχεια στην Τρόικα!!!!).Βρήκα την υγειά μου! http://products.k-m.de/us/product?info=1116&x5c023=d3bibarkmf90nfsqrenb2ptk27 Τα πήρα από ένα μαγαζί στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.Το PA Solutions.
  2. Βασίλης Ζαχαριάδης.2104970530.Σοβαρός πάρα πολύ καλός στη δουλειά του.Νομίζω για ένα διάστημα είχε και το επίσημο service των ENGL ίσως το έχει ακόμα αλλά επισκευάζει οποιοδήποτε επαγγελματικό μηχάνημα ήχου και φυσικά λαμπάτους ενισχυτές κιθάρας.Κάπου στον Πειραιά είναι Νίκαια νομίζω. ;)
  3. Επειδή το budget σου είναι αρκετα περιορισμένο ρίξε και μια ματιά στα Behringer...
  4. Επειδή δεν απάντησα τελικά στη ερώτηση σου γράψε: Adam,Dynaudio,Emes,Esi,Genelec,Jbl,KRK,M-audio,Tannoy.Οι περισσότερες από αυτές τις εταιρίες βγάζουν μικρά και μεγαλύτερα ηχεία.Budget:όσο αντέχεις!Νομίζω με 5-7 ίντσες είσαι άρχοντας για ένα τυπικό δωμάτιο.(π.χ 4mx3m) :)
  5. Η δική μου γνώμη είναι να μην πάρεις καν την HD 500.Ξεκίνα από την HD 300 και την HD400 και ψάξε καλά τις διαφορές τους στο site της Line6.Η ποιότητα και ο αριθμός των ενισχυτών που προσομοιώνουν είναι ακριβώς ίδια+είναι η καλύτερη έκδοση POD που έχει βγει ποτέ!(έχω το HD400).Έτσι θα γλιτώσεις από 100 έως 200 ευρώ παραπάνω.Κάνε λοιπόν άλλη μία πρόσθεση (αφού γλυτώνεις και κάρτα ήχου) και δώσε όσο πιο πολλά χρήματα μπορείς στα ηχεία μια που αυτά σε συνδιασμό με τον χώρο είναι το Α και το Ω της ακρόασης και της ηχογράφησης.Προτείνω αυτό διότι είμαι κάτοχος των Genelec 8030 και τα χαίρομαι κάθε ώρα που περνάει και δεν πρόκειται να μετανοιώσω ποτέ για αυτήν την αγορά. Πιστεύω ότι από τα M-audio θα μείνεις αρκετά ικανοποιημένος.Από κει και πέρα όμως υπάρχουν και άλλα πάρα πολύ καλα ηχεία.Ψάξε!!! Υ.Γ.Θεωρώ απαραίτητες και 2 βάσεις...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου