Προς το περιεχόμενο

StageMaster

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    42
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από StageMaster

  1. Και μετα απο αρκετο καιρο να και μια live εμφανιση της εν λογω "κουκλας" σε μεγαλη σκηνη. Η ληψη ειναι εξωτερικη απο κινητο,ακουγεται και φαινεται ομως αρκετα καθαρα. Enjoy!
  2. Το πρωτο βιντεοκλιπ της πολυ καλης Γιαννιωτικης μπαντας απ'το παρθενικο τους CD με τον ομωνυμο τιτλο. Αξιζει της προσοχης ολων! !
  3. Αυτο εδω τι σας λεει παιδια;
  4. Τελειο εργαλειο,συγχαρητηρια! Εχω γνωση και γνωμη απο μια κρεμ original ιδια με τη δικια σου που ανηκει σε φιλο.Ο ηχος της ειναι ο πιο κοντινος σε stratocaster απο οποιαδηποτε αλλη Kramer αλλα και πολυ πιο ευελικτος.Η παλιοτερη δικια μου C series Deluxe ειναι λιγο πιο διαφορετικη στον ηχο λογω EMG active αλλα και αλλης κατασκευης. Το sticker στον bridge ερχεται απο παλια,με ενα τετοιο μου ειχε ερθει κι εμενα η Pacer Custom 1 στα 80's.Το εβγαλα και το κολησα στη θηκη της κι απο τοτε εχει παραμεινει εκει. ;)
  5. Συγκριτικο review με Sweet cherry-pie λοιπον στου Uncle Tom το cabin! ;D ;D
  6. Αλλλλλλο φοβερο πραμα κι'αυτη!! :o Δε κοιμομαστε αποψε!
  7. Ωραιο πραμα!! Μολις ερθει ξερεις εσυ..βιντεακι,αναλυτικο review και τα συναφη ;)
  8. Ε καντε κι'εσεις μια θυσια ρε παιδια,αντε και θα τους "φτιαξουμε" εκε μεσα μολις δουν τα "μανικια" μας,χαχχαχαχααααα!!! ;D ;D ;D
  9. Μαμα της Horizon ειναι η Stagey πως να μη στη θυμιζει;Ειχαν βγει με διαφορα configuration αλλα το carved σωμα της ειναι ολα τα λεφτα...απ'τους ωραιοτερους, super sexy σχεδιασμους που βγηκαν ποτε!
  10. Εδω GASωνουμεεεε!!! :o :o :o http://cgi.ebay.co.uk/Kramer-1987-Stagemaster-Deluxe-One-/250630062943?cmd=ViewItem&pt=UK_Musical_Instruments_Guitars_CV&hash=item3a5ab7435f
  11. Σ'αυτη κι αν τρεχουν τα σαλιαααα...αααααχχχχχχ :-* :-* :-*
  12. Να κανουμε γιατι οχι; Μη τρομαξεις ομως αμα μπουνε τιποτα Αμερικανοι και μας πεταξουνε τα ματια εξω με κομματια σαν κι'αυτα...(αν και δε τα λες superstrat αυτα...απλα τα σαλια τρεχουν!!) Κι'ομως και τα δυο κατοικουν Ελλαδα!!
  13. StageMaster

    Joe Satriani - summer song cover

    Παρα πολυ ωραιος,congrats! ;) Πολυ καλος ο ηχος και το wah σωστοτατο,ανεβασε κι'αλλα αν εχεις!
  14. Εεεεε βρε κι'εσυ ποτε προλαβες κιολας; Επρεπε να παρεις εναν JB και 2 Jazz Seymour Duncan να τους ριξεις μεσα σ'αυτη και νατην η RS! ;D Πολλοι παντως την εχουν βγαλει καλυτερη απ'την original και με τους stock μαγνητες πανω της.Γουστα ειναι αυτα,τι να πω ???
  15. STINKYYYYYYYY!!! Να μια καλη περιπτωση,βλεπω το Κωστα ετοιμο να τη σουταρει ;D ;D ;D
  16. Πιστευω ειναι θεμα γουστου,εμφανισης και φυσικα του τι παιζει ο καθενας για μια κιθαρα με 3 διπλους η οτιδηποτε αλλο.Δεν ειμαι υπερμαχος των 3 διπλων (ουτε και του Sambora-Bon Jovi εδω που τα λεμε,παντα τους θεωρουσα λιγο-πολυ "φλουφληδες" ;D :P) αλλα κι'απ την αλλη με απωθει εντελως π.χ η Variax μονο και μονο επειδη δεν εχει μαγνητη πανω της κι ας κανει παπαδες στους ηχους:P Μερικοι δεν μπορουν να παιξουν λογω της υπαρξης του διπλου στη μεση,προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα.Ο ιδιος ο Sambora στην RS που ειχε πρωτοβγαλει ειχε κατεβασει τον μεσσαιο μαγνητη πολυ χαμηλα για να μην τον ενοχλει αλλα και να του βγαζει εναν καπως πιο "ακουστικο" ηχο.Οπως βολευει τον καθενα... Εμφανισιακα σε παραπεμπει σε πιο power καταστασεις μιας και ολοι βλεπουν τους 3 διπλους και θεωρουν οτι θα ειναι πολυ "δυνατη" και θα γινετε Ο χαμος αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο.Σε καμμια θεση δε δουλευουν και οι 3 μαζι,εχει ομως τεραστιες επιλογες στο να τους κανεις μονους η διπλους (εκτος απ'τον neck που δουλευει παντα σα διπλος) και να συνδιαζεις με τους γνωστους συνδιασμους μιας stratocaster.Οποτε εχεις και τους 2 "κοσμους" strat+LP ηχους σε ενα πιο μοντερνο πακετο. Θα συμφωνησω για τους Τερμιτες και τον Μιτζελο,οντως τετοιο κομματι ειναι για αλλες δουλειες.Ας μη ξεχναμε ομως πως ηταν ο πρωτος που ανεβασε Nightswan επι σκηνης εδω και 20 χρονια!Πιστευω πως ο γιος του αν ανεβαινε μ'αυτην στη σκηνη θα μας ειχε πεταξει τα ματια εξω! :o :o Κριμα που δεν προλαβαμε να τον δουμε :-\ :'(...ηταν ΠΑΙΧΤΑΡΑ ο μικρος! Stinky σιγουρα θα υπαρξουν ευκαιριες και αργοτερα ισως και χαμηλοτερες τιμες.Κανε υπομονη αλλα KGB (Kramers Guitar Balalaika σημαινει και δεν ειναι καθολου rare,τις βλεπεις συχνα) μη παρεις,μαπα το καρπουζι απ τη Κορεα :P :P Για λογους marketing την ειχε βγαλει ο Berrardi(προεδρος της Kramer) τοτε στα τελη του 80 που ηταν και μανατζερ των Ρωσων Gorky Park,εξ ου και το GP στο κεντρο της κιθαρας αλλα δεν τον "πηγε" καθολου η κατασταση και το'κλεισε το μαγαζι μετα. :'(
  17. Ξεχνα το καλοκαιρακι και κοιτα εδω: http://cgi.ebay.co.uk/Kramer-Jersey-Star-Electric-Guitar-Richie-Sambora-/270576659820?cmd=ViewItem&pt=UK_Musical_Instruments_Guitars_CV&hash=item3effa02d6c Καθαροτατο κομματι απο Αγγλια κι αυτο που σε συμφερει λογω τελωνειων κλπ. Ετοιμασου βεβαια για κανα χιλιαρικο+ ::)
  18. ;D ;D Οχι δεν ειναι δικια μου η δευτερη που ηρθε,ειναι φιλου που επαιξε με τη δικια μου πρωτα,του αρεσε πολυ απ'ολες τις αποψεις και βαλαμε μπροστα να βρουμε μια για παρτη του.Τελικα βρεθηκε στην Αγγλια ευτυχως (τελωνειο γιοκ δηλαδη) και ηρθε μεσα σε λιγες μερες.Και οι 2 ειναι του 2005,κοντινες στην παραγωγη,καπου 50 κομματια διαφορα με παλιοτερη την καινουργια που ηρθε. Στον JCM 900 της φωτογραφιας απλα σκοτωνουν! :o :o Scofield δε νομιζω να αλλαξε μπρατσο ο Μιτζελος,ιδια τη βλεπω.
  19. Τι σας ελεγα πριν λιγες μερες οτι μας ερχεται και δευτερη JS εδω;Εφτασε χτες και ειναι κι'αυτη πεντακαθαρη και κουκλαρα! :D Νατα λοιπον τα διδυμακια
  20. Δες και τα παρακατω κι'αυτα με πολλα εξαιρετικα κοντινα ;D ;D
  21. Modified οντως,της πεταξε μονο στραβο μπροστα ;D ;D Εδω τα χωνει μαζι της!
  22. Καιρο ειχα να δω τον Αντωνη με τη Lightning του.Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν ο πρωτος που ανεβασε Nightswan επι σκηνης στην Ελλαδα.
  23. EKO ειναι,αυτη εδω ακριβως http://www.fetishguitars.com/html/recanati-castelfidardo/melody/pearl.html Melody ηταν η αρχικη μαρκα που εξαγοραστηκε μετα απο την ΕΚΟ.
  24. Παρα πολυ ωραιο,τελειος ηχος και πολυ καλο παιξιμο με ωραια δικα σου στοιχεια μεσα. ;) ROCK ON!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου