Προς το περιεχόμενο

alexmyro3

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    21
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από alexmyro3

  1. Eννοω οτι υπαρχουν εταιριες που φτιαχνουν πεταλια και διαφημιζουν το vintage αποτελεσμα τους.Και ερωτω εδω τους τεχνικους επειδη και εμενα μου αρεσει να ψιλοπειραματιζομαι με diy κατασκευες πως προκυπτει αυτο το αποτελεσμα?Απο τις αντιστασεις(carbon comp πχ)απο τους πυκνωτες (musturd caps,oil caps)η απλα ετσι ειναι σχεδιασμενο το κυκλωμα?
  2. Με τις αντιστάσεις τι παίζει?βασικά δεν είναι μόνο το φθηνότερο,αλλά έχει πολλά είδη..
  3. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες.το σκέφτομαι και από τις 2 πλευρές.σαν αγοραστής βλέπω πως αρκετές εταιρίες διαφημίζουν ότι έχουν vintage υλικά που έχουν vintage αποτέλεσμα. Για diy που ψάχνω λίγο βλέπω ότι Υπάρχουν διάφορα υλικά και δεν ξέρω την διαφορά τους για να δω τι θα πάρω...
  4. Καλησπέρα σε όλους.Τελικά ισχύει αυτό που λένε για vintage πετάλια; Υπάρχουν υλικά για την παρασκευή πεταλιων που βοηθούν σε αυτό; αυτοί που γνωρίζουν και έχουν κάνει πετάλια θα μπορέσουν να βοηθήσουν,υπάρχει όντως διαφορά στο αποτέλεσμα με metal αντιστάσεις η με τις carbon composition ;
  5. alexmyro3

    DIY ΥΛΙΚΑ

    Καλησπερα.Εχω μια απορια για τα υλικα για τα πεταλια.. Εχει πολλα ειδη αντιστασεων και πυκνωτων επισης.Παιζει ρολο στο αποτελεσμα αν η αντιστασεις ειναι μεταλικες 'η καρμπον ή αν οι πυκνωτες ειναι τανταλιου ή ας πουμε ΜΚΤ??
  6. alexmyro3

    diy preamp

    Καλησπέρα.έχω κάνει αυτή την προενισχυση http://www.albertkreuzer.com/ preamp_onboard.htm .επε το μπασσο ήταν passive δεν ξέρω πως θα συνδέσω στα ποτενσιομετρα.
  7. το εψαξα λιγο και για πιεζο και ειδα οτι πρεπει να βαλω και buffer.Buffer και προενισχυση το ιδιο ειναι??
  8. βασικα δεν ξερω την διαφορα σε active και passive μαγνητες.Μπορω να βαλω προενισυσχηση σε passive μαγνητες???
  9. Καλησπερα παιδια.Εχω ενα jazz bass και ειναι passive.Θελω να ρωτησω,αν μπορω σε αυτο να βαλω προενισχυση.Παιζει ρολο αν ειναι μαγνητες ειναι active ή passive???Aυτο το μπασσο το εχω για project και θελω να το βαλλω πιεζο.Θα πρεπει να παρω piezo bridge η μπορω να κανω δοκιμες με piezo απο ακουστικα οργανα?
  10. alexmyro3

    Βοηθεια για diy πλακέτα

    δεν μου εβγαζε κατι το λινκ....
  11. alexmyro3

    Βοηθεια για diy πλακέτα

    υπαρχει προβλημα αν το κανω με χαλκοταινια πανω σε ενα διαφανο υλικο?
  12. alexmyro3

    Βοηθεια για diy πλακέτα

    εχω δει και αλλες πλακετες που ειναι πανω σε διαφανο πλαστικο και οι γραμμες του κυκλωματος ειναι σχηματισμενες απο χαλκο.υπαρχει περιπτωση να εινα χαλκοταινια???
  13. Καλησπερα σε ολους.Επειδη βλεπω οτι υπαρχει μεγαλη τεχνογνωσια εδω μεσα θα ηθελα την βοηθεια σας για μια πλακετα.Θελω να κατασκευασω την πλακετα στην φωτογραφια.πως φτιαχνεται πανω σε πλεξιγκλασ(λογικα)?με χαλκοταινια? Εχει φτιαξει κανεις?ειναι πολυ ωραια ετσι παντως...
  14. εγω αυτο ζαχαρωνα...http://www.doctorbass.net/en/producto.asp?id=1000171984&idfam=
  15. ναι αλλα εχουν ωραιο headstock καο σωμα!!!
  16. συγνωμη!! και μενα σαν ομορφια τα lakland μου αρεσαν λιγο περρισοτερο...
  17. ego thelo genika sygxrono ixo,giayto k skeftika to lakland.
  18. lene oti me to lakland petyxneis sugxrono ixo kai exei kai to diplo magniti.alla me fovizei oti einai korea
  19. Εφτασε η ωρα να παρω το καινουριο μου μπασσο.Θελω συγχρονο ηχο.Ειμαι αναμεσα στο STINGRAY U.S.A ΚΑΙ LAKLAND made in korea.εδω ειναι το μεγαλο διλημμα μου....καμια βοηθεια????
  20. ego eimai kitharistas alla epeidi psaxname kampina gia ton kolito mou na tin paraggeilei apo to aderfo mou sto londino,to psaksame poly to thema.pistevo pos einai na doseis tosa lefta na pareis aguilar kampina.allios mia hartke tha sou kanei mia xara tin douleia sou.kai i tc electronics oi kampines exoun polu oreo bottom.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου