Προς το περιεχόμενο

maraki

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή maraki

0

Φήμη

  1. Για πίστα ειναι..Ο μαγνήτης από τι μου έχουν πει δεν έχει ΄παίζει ιδιαίτερο ρόλο..Ξέρετε ποια ειναι η διαφορά με σόλιτερ κ τι ειναι γενικά καλύτερο? Ψάχνω ως 100 βατ κ η τιμή δεν θέλω να ξεπεράσει τα 600ευρω.Κ για μεταχειρισμένο δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν ξέρω που να ψάξω. Επίσης εδώ (Ηράκλειο) ο καθένας προωθεί την εταιρία με την οποία συνεργάζεται οπότε να σε κατατοπίσουν πλήρως δεν γίνεται.. περιμενω λοιπόν τη βοήθεια σας :-)
  2. γειας παιδιά. θα ήθελα τη βοήθεια σας για την αγορά ενός ενισχυτή μπουζουκιού. σε ποια σαιτ μπορω να κοιταξω? Η αν εχετε να προτεινετε κατι εσεις ακομη καλυτερα.επισης υπάρχει κάποια μάρκα core ή καπως έτσι??
  3. παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές! Το μαγαζί είναι αρκετά μεγάλο και ψηλοτάβανο..φαντάζομαι παίζει ρολο..Επίσης το ασύρματο το ζήτησαν έτσι ώστε να μην μπερδεύονται τα καλώδια στα πόδια του κόσμου που χορεύει κτλ. Πήγα σε κατάστημα του Νάκα όπου έδειξαν πολύ ενθουσιασμό για τα Sennheseir, παρουσιάζοντας μου τα Shure καλά αλλα ξεπερασμένα..Ποια η γνώμη σας? Επίσης όσον αφορά το ασύρματο μικρόφωνο μιλάμε για αγορά όλου του πακέτου ρόμβο-δεκτη κτλ σωστά?Κάποιος ανέφερε ότι ανεβαίνει η τιμή..Εγώ είμαι "δαιτεθιμενι" να δώσω μέχρι 800e-850e..Θα ήθελα να πάρω κάτι καλο έτσι ώστε να κρατήσει κιόλας..
  4. Θα ήθελα βοήθεια για την αγορά ενός ασύρματου μικροφώνου. Τραγουδούσα για 2 χρόνια σε κουτούκι όπου το συστήμα του ήχου δεν ήταν και ότι καλύτερο, οπότε δεν μπορούσα να έχω μεγάλες απαιτήσεις από κανένα μικρόφωνο. Πέρυσι αγόρασα το SHURE BETA58A (καλωδιακό) από το οποίο μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη. (όταν βρίσκω κάποιον που να ξέρει να μου φτιάξει σωστά τις ρυθμίσεις!) Πρόσφατα πήγα σε ένα μεγάλο μαγαζί όπου το καλωδιακό μικρόφωνο θεωρείται ντεμοντέ και πρέπει να αγοράσω ασύρματο. Το θέμα είναι πως δεν έχω γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Βρίσκω μικρόφωνα στο ίντερνετ αλλά όταν πάω στην περιγραφή του κάθε μοντέλου δεν καταλαβαίνω σχεδόν τίποτα. Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει? Τι θα πρέπει να έχει ένα μικρόφωνο έτσι ώστε να έχω ένα καλό αποτέλεσμα? Α!!Και να δείξετε λίγο κατανόηση.. Ευχαριστώ! :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου