Προς το περιεχόμενο

green1

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή green1

0

Φήμη

  1. Δοκίμασε να παίξεις φορώντας ένα περικάρπιο στο σημείο που ακουμπάει το χέρι...βοηθάει..!
  2. Πάντως αν πέσει κάτω, στο καράουλο συνήθως σπάει...Μήπως είναι αυτό το πιο "αδυνατο" σημείο του..?
  3. Πάντως ο "δάσκαλος" (τον Θέμη εννοώ), ο οποίος πάντα μιλάει για τον Στεργίου, ως μπουζουξή τον αναφέρει και ουδέποτε (τουλάχιστον σε μένα που πρωτοείχα πάει για μάθημα το 2006) ως κιθαρίστα φλαμένκο.Σαφώς και σαν μουσικάρα που είναι, παίζει και κιθάρα.Αυτό δεν σημαίνει οτι είναι κιθαρίστας και μάλιστα φλαμένκο..!!!
  4. Λάθος του πρωτάρη έκανα ρε φιλαράκο..νόμιζα οτι απαντούσα στη σελίδα 1...δεν ηξερα οτι ήταν απο τόσο παλιά τα σχόλια και δεν πρόσεξα αν θέλεις οτι ακολουθούν κι άλλες σελίδες...Όπως βλέπεις στην πρώτη σελίδα δεν αναφέρονται τα ονόματα αυτά ..χαλάρωσε...καταλαβαίνω την γκάφα μου..μην ειρωνεύεσαι όμως εκ του ασφαλούς..εντάξει τον αναφέρεις κι εσυ (όπως και αλλοι) τον Weckl, μην γίνεσαι όμως αγενής και είρωνας γιατί πίστεψέ με, κατα πρόσωπο δεν θα μου απαντούσες έτσι...!
  5. Συμφωνώ φίλε μου ως προς τον Colaiuta(αν και και η άποψη "δεν μου λέει τίποτα", νομίζω αδικεί τον Weckl..σκέψου μόνο τις ώρες που έχει μελετήσει)..Πάντως συμπάθαμε..η αλήθεια είναι οτι συμετέχω για πρώτη φορά σε συζήτηση (είμαι λίγο ασχετος με το chat) και απάντησα βασει της σελίδος 1..μετά είδα οτι ακολουθούν κι άλλες..!
  6. Και για μεταγενέστερα αδερφέ..χαλάρωσε..εσυ ας πουμε τι έχεις απαντήσει..?
  7. Η παραπάνω απάντηση αφορούσε επι το πλείστον τη σελίδα 1...!
  8. Να υποθέσω πως αν σας μιλαγε κανένας για κάποιον Dave Weckl ή Vinnie Colaiuta ή Tony Roister jr.,θα απαντούσατε "Ποιοί ειναι αυτοί? Σε ποιό group παίζουν?"....Ενδεικτικά,για δείτε στο you tube:Tony Roister jr. with ASAP και το Dave Weckl Band-The Chicken, γιατί και 'γω νόμιζα κάποτε οτι ο καλύτερος ντράμερ είναι ο Mc Brian των Maiden,όμως όταν άκουσα τον Weckl κατάλαβα τελικά τι σημαίνει ντράμερ με.....(καταλαβαίνετε)..!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου