Προς το περιεχόμενο

Tristan

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Tristan

  1. Πολυ καλο σετακι για αρχαριο
  2. Καλα αναρωτιεμαι εγω τωρα ολοι εσεις που αναφερετε αν κανετε μαθηματα τυμπανων και ποσα παιρνετε το section με τις αγγελειες το εχετε δει???????? Τα πμ τα ξερετε??? Η μηπως δεν εχετε πανω απο 2 μαθητες ο καθε ενας και βρηκατε ευκαιρια να χαλασετε ενα θεμα διαφημιζοντας τον εαυτο σας.
  3. Πιθανον αυτο ειναι το γκρουπ του φιλου ντραμερ http://www.mellowmood.gr/ αλλα νομιζω οπως ανεφερε δεν παιζει σε καποιο κομματι οποτε δεν μπορει να κριθει ,οπως στο ποδοσφαιρο οταν μπαινει ο ρουκαβινα στο 85 :P
  4. Φιλε hwept αν στο μμς δεν συμπεριλαμβανετι η θεωρεια τοτε πραγματι τα χρηματα ειναι πολλα α,αλλα στο Φακανα που συμπεριλαμβανεται στα 120 καπου το μηνα 4 40λεπτα θεωρεια και 4 πρακτικη τα θεωρεις πολλα και με οτι αλλο σου προσφερει συμμετοχη σε γκρουπακια κτλ? Εγω δεν τα θεωρω παντως οταν εκει διδασκει ο Καπηλιδης και ο Δημητριου.Εμενα δεν με ενοχλει αυτο το ποσο στα ωδεια ,αλλα αλλα θεματα οπως αυτα που ανεφερες πριν με τις αργιες συν οτι καθες φορα που ακυρωνεται ενα μαθημα πρεπει να συμφωνησεις αναγκαστικα με την μερα που μπορει ο καθηγητης να στο αναπληρωσει ενω οταν εσυ δεν μπορεσεις να παρευρεθεις για καποιο λογο..το χανεις.
  5. Εγω μολις αλλαξα δερματα σε ολο το σετ και εβαλα για τα τομ ---> emperor coated ταμπουρο --- > ambassador coated μποτα ---> powerstroke 3 clear
  6. Μια TD-4K Roland με δυχτακια που ειδα σε ενα site στα 1200 ευρω ειναι σουπερ.Χωρις παει στο 900αρι.Πιστευω ειναι μια πολυ καλη επιλογη γιατι ειχα παλια και δεν πιανει και χωρο.
  7. Εγω το ειχα παλια και το εστειλα δεν με βολευε μου ηταν πολυ βαρυ,δεν ξερω αν αλλαξεις τους κοπανους μηπως διορθωνεται η κατασταση για το αλλο που λες δεν ξερω να σου απαντησω.
  8. Ο αντιπροσωπος της pintech ηταν αυτος http://www.telesound.gr/gr/home_gr.html αλλα οπως ειπε και ο φιλος στο 1ο ποστ δεν τα φερνει πια,κριμα γιατι συγκρητικα με τα roland επαιρνες μεγαλυτερες ιντσες στην ιδια τιμη .
  9. Φιλε πραγματικα τωρα με την χρηση του ιντερνετ μπορεις να μπεις στα sites των εταιρειων και να δεις σετ διαφορα και σε διαφορα χρωματα και μετα να μαθεις και τιμες απο τα εδω καταστηματα.Παντως dw σε αυτα τα χρηματα μπορεις να βρεις καμια καμμενη σε κανα τζακι.Κοιτα και για yamaha stage custom που παιζει σε αυτα τα χρηματα και με πιατινια νομιζω.Πηγαινε καμια βολτα στο Νακα που εχει yamaha,στον Τριμη που εχει ΤΑΜΑ στο drumstore που εχει σιγουρα καποια pearl και παιξε.
  10. Για να μην παρεξηγουμαστε δεν εννοω οτι ειναι κορυφη σε σχεση με τους αλλους τους οποιους δεν γνωριζω αλλα ειναι πολυ καλος δασκαλος για τα δικα μου δεδομενα και μπορω να μιλησω μονο για αυτον.Εαν ηξερα και αλλους πως διδασκουν θα σου ελεγα και για τους αλλους που ειναι εκει.Το ονομα στο στελνω με πμ.
  11. Επειδη εχω κανει με διαφορους νταμερ μαθηματα ιδιαιτερα αλλα και σε ωδεια θα σου πω οτι ενας καλος ντραμμερ δεν μπορει να ειναι και καλος δασκαλος και σε αυτες τις περιπτωσεις χρειαζεσαι δασκαλο.Υπηρχαν καθηγητες που ηξεραν παπαδες αλλα εκαναν μαθημα οπως πανε καποιοι δημοσιοι υπαλληλοι στην δουλεια τους η δεν παταγαν στην ωρα τους και υπηρχαν και αλλοι που και αυτοι ειχαν απιστευτες γνωσεις αλλα ηθελαν να μεταφερουν τις γνωσεις τους σε σ'ενα και οχι να σε ξεπεταξουν στο 40λεπτο.Γενικα για να σου δωσω να καταλαβεις στους 7 καθητητες που γνωρισα σαν δασκαλοι αξιζαν οι 3.Τρια ωδεια μπορω να σου προτεινω τα οποια ειναι ο Νακας,ο Φακανας και το Modern music school πανω απο το drumstore.Τωρα για τιμες μπορεις φυσικα να επικοινωνησεις ο ιδιος και να μαθεις τι σου προσφερει το καθε ενα εγω το μονο που μπορω να σου προτεινω με πμ ειναι εναν καθηγητη απο το Modern music school ο οποιος ειναι πολυ καλος δασκαλος και χαρακτηρας διαμαντι.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου