Προς το περιεχόμενο

Kenny46n2

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    48
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Kenny46n2

  1. Οι Tool είναι στο studio, γράφουν... Σκέψου ότι έχουν περάσει τα (στάνταρ) 5 χρόνια από την τελευταία τους κυκλοφορία, οπότε.. Μπορούμε να περιμένουμε/ελπίζουμε σε νέο cd (σχετικά) σύντομα.
  2. Πατρίδα, ε; Έτσι εξηγείται το "¨Thank God for the rain....";; Γιατί κάθε χειμώνα/φθινόπωρο μας φλομώνει η βροχή! Με το τουλούμι!!
  3. Να έρθετε, να έρθετε! Τα line up είναι καλά, ξύδια έχουμε, όρεξη άπειρη έχουμε, ωραίες παραλίες έχει το νησί.. ;-)
  4. http://www.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=61273832 Mια μικρή γεύση από το 3ο φεστιβάλ...
  5. πληροφορίες για το φεστιβάλ, τον χώρο, τα συγκροτήματα το πώς και το τί: http://www.myspace.com/lixourifestival
  6. Έχω διαβάσει και εγώ πως θα ξανάρθουν οι Φέιθ φέτος, στο ιτζεκτ μαζί με τους Άνκλ... Και οι Ανκλ είναι μπαντάρα και θα θελα πολύ να πάω να τους δω!! edit: Επίσης, μόλις διάβασα πως έρχονται οι Τζεθρο Ταλ... και είμαι απλά ΕΝ ΘΟΥ ΣΙ Α ΣΜΕ ΝΗ!!! είχα να ενθουσιαστώ τόσο για λάιβ πάαααρα πολύ καιρό!! οκ, έχουν ξανάρθει κι αυτοί και ο Άντερσον μόνος του.. αλλά δεν τους έχω δει ποτέ και αν μη τι άλλο, είναι μια θρυλική μπάντα ;D Τέ λει α!
  7. Μιας και το θέμα είναι αγαπημένος ντράμερ και όχι καλύτερος, χωρίς να πρωτοτυπίσω θα αναφέρω και εγώ Μπόναμ και Κάρευ. Νομίζω πως ο όρος "ο καλύτερος" δεν υφίσταται... Ο καλύτερος συγκριτικά με τι; Με ποιόν; Κάθε μουσικός από "αυτούς" είναι ξεχωριστός για κάτι πράγμα που σημαίνει όμως ότι μπορούμε να λέμε ότι κάποιος είναι ο καλύτερος επειδή είναι πιο γρήγορος/μας αρέσει πολύ/γουστάρουμε τον τρόπο που ενορχηστρώνει τα κομμάτια της αγαπημένης μας μπάντας/το'να/τ'αλλο.. Σίγουρα για κάποιον από αυτούς τους λόγους θα έχει γινει ο αγαπημένος μας και για αυτό θα τον αναφέρουμε σε ένα τέτοιο θρεντ. Αλλά το να προσπαθούμε ντε και καλά να πούμε ότι "Όοοοοχι, αυτός είναι ο καλύτερος! για αυτό και για αυτό και για αυτό!" νομίζω ότι είναι ανώφελο. Άποψη μου φυσικά και ούτε θα προσπαθήσω να πείσω κάποιον ότι έχω δίκιο ( :-X). Φιλικά πάντα (και εννοείται χωρίς όρεξη για "κοκορισμούς"). κοκορισμός= το να συμπεριφέρεται κάποιος σαν τον κόκορα στο κοτέτσι.. Μόλις δει άλλο κόκορα μέσα στο κοτέτσι "του", λυσσάει και τσακώνονται.
  8. http://www.myspace.com/theburgerproject Είναι απίστευτοι οι τύποι. Έχω την εντύπωση ότι (μόνο) διασκευάζουν, χωρίς να είμαι σίγουρη.. Το θέμα είναι πως διασκευάζουν. Και το κάνουν πολύ καλά. Έχω ξεχωρίσει το Seven Nation Army (που δυστυχώς δεν υπάρχει στο MySpace τους) αλλά ίσως το βρείτε στο YouTube. Επιφυλάσσομαι για περισσότερα ;-)
  9. Το λες και μόνος σου. Το τει αυτό είναι μουσικής τεχνολογίας και ακουστικής.. Αν έχει μαθήματα Ηχοληψίας δεν σημαίνει πως από εκεί βγαίνεις ηχολήπτης. Βγαίνεις είτε μουσικός τεχνολόγος είτε τεχνολόγος ακουστικής. Όχι ηχολήπτης :P Αφού αυτό που πραγματικά θες να κάνεις είναι Ηχοληψία αυτή καθεαυτή, πήγαινε σε ένα ανάλογο τει (αν υπάρχει ΤΕΙ Ηχοληψίας) ειδάλλως διάλεξε κάποιο ιδιωτικό. Για την σαε που γράφεις εδώ, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν ξέρω τι παίζει. Μου χει τύχει να γνωρίσω κάποιους γτπ τύπους που έχουν αποφοιτήσει από εκεί αλλα ταυτόχρονα έχει τύχει να "συνεργαστούμε" με παιδιά που έχουν αποφοιτήσει από την σαε που, με λίγα λόγια, με έκαναν να καταλάβω γιατί η σχολή αυτή έχει καλό όνομα. Να είσαι καλά :)
  10. Φίλε janick καλησπέρα! Όπως το κατάλαβα εγώ το προβληματάκι με το δάχτυλο, έχω την εντύπωση πως είναι το ίδιο με αυτό που είχα και εγώ.. και νόμιζα ότι έφταιγε κάτι στα δάχτυλά μου :P Αντιμετώπιζα κι εγώ, που λες, το ίδιο πρόβλημα. Πολύ κουραστικό και αν και από ένα σημείο και μετά το είχα συνηθίσει, ήξερα ότι ήταν λάθος και πως δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για το χέρι μου. Αυτό που έκανα και έλυσε το θεματάκι μου, ήταν να χρησιμοποιώ πιο συχνά "την τρίτη θέση" όπως την έλεγε ο δάσκαλος μου τότε. Αν, για παράδειγμα, ήθελα να παίξω 1-3, στην θέση του 3 έβαζα το 4. Τα δάχτυλα κοντά στην ταστιέρα πάντα και δεν πίεζα την χορδή παρα πολύ. Ακόμα, όταν έκανα ασκησούλες χρωματικής/3-3/4-4 κλπ, δεν σήκωνα τα προηγούμενα δάχτυλα στο "1-2-3-4" και στο "4-3-2-1" τα είχα πάλι τοποθετημένα πάνω στην χορδή και τα σήκωνα ένα-ένα, προσέχωντας πάντα όταν τα σήκωνα να μην φεύγουν μακριά από την ταστιέρα. Αυτό το τελευταίο ειδικά με ζόρισε γιατί μέχρι τότε (3 χρόνια δηλαδή) όχι μόνο δεν είχα πατημένα τα δάχτυλα αλλά τα απομάκρυνα και αρκετά. Τι να έκανα όμως;.. Αργά και σταθερά και κάποια στιγμή τα αποτελέσματα και η βελτίωση είναι εμφανέστατα! Αυτά σε μένα δούλεψαν :) Παίζω πιο ξεκούραστα σίγουρα και δεν έχω και εκείνες τις σπαστικές κινήσεις του μικρού δαχτυλακίου ;D Κι εγώ είμαι σίγουρη ότι έτσι είναι. Δεν μπορεί και ο δάσκαλος και όοολοι οι άλλοι μπασίστες που το έχουμε αναφέρει αυτό να το ξέρουν λάθος :P ελπίζω δηλαδή
  11. Να προωθήσω το λινκ κι αλλού; σε κανα φίλο/γνωστό βρε αδερφέ :-)
  12. Συμπάσχω και ρωτάω... μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό; Γιατί παίζουν φωτογραφίες σε προφίλ ατόμων που έχουμε να μιλήσουμε από το σχολείο... Και παρ'όλα αυτά, μαθαίνω ότι έχουν και μένα μέσα στα albums... Και δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο... Δεν θέλω βρε αδερφέ να μοστράρεται η μούρη μου από δω κι από κει, πως το λεν; >:(
  13. Πάντως, για όσους ενδιαφέρονται να διαγραφεί πλήρως ο λογαριασμός τους στο φέις μπουκ, υπάρχει αυτό εδώ το λινκ http://www.facebook.com/group.php?gid=16929680703 (το δίνει στο λινκ στο οποίο αναφέρει ο φίλος μπλάντι σάντει μιας και το φέις μπουκ κινήθηκε νομικά κατά του σουισάιντ μασίν και δεν μπορούν να βοηθήσουν πια στο να διαγράψεις τον λογαριασμό σου)
  14. Βρήκε την princess rutto ρε παιδιά αν είναι δυνατόν! http://en.akinator.com/photo0/partenaire/s/476568__1893719450.jpg και στις 15 μόλις ερωτήσεις βρήκε και την Epona!! Bulbasaur, Pai Mei, Starvin' Marvin, Σάκης Τόλης, Timon και Ψιψινέλ. Tον Hallucinogen δεν τον βρήκε αλλά βρήκε..... http://en.akinator.com/photo0/partenaire/j/1013970__1960189187.jpg Έλεος -_-
  15. Στις 20κατι ερωτήσεις βρήκε τον Justin Chancellor. Καλά τον Ροζ Πάνθηρα τον βρήκε στις 13 :P Τον Kenny στις 17. Scarface στις 21, τον Wolverine δεν τον βρήκε αν και ήταν στη λίστα. Στις 14 βρήκε τον House. Δεν βρήκε την Κανέλλη. Σταματάω να παίζω, φτάνει το κάψιμο για σήμερα.
  16. ΣυνNOIZικέ Alcodog καλησπέρα :) Δεν έκρινα κάτι. Αυτό που έκανα ήταν να παραθέσω στοιχεία για να φτάσω στο ότι δεν γίνεται να δώσεις ορισμό σε κάτι αόριστο με εξίσου αόριστες έννοιες. Δεν μου φαίνεται "περίεργο" σαν να μην το έχω ξανακούσει :p προφανώς. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως παύουν να μην είναι σωστές τέτοιες εκφράσεις. Όχι όταν υπάρχει κάποιος όρος που χρησιμοποιείται παντού, κάτι που είναι iso. Επειδή αγνοούμε τις καθορισμένες έννοιες και χρησιμοποιούμε ό,τι μας βολεύει, δεν σημαίνει ότι κάνουμε και το σωστό ;) (χρησιμοποιώ πρώτο πρόσωπο πληθυντικού γιατί το κάνω κι εγώ ::) ) Το "αμπούκωτη" όπως το χρησιμοποιεί ο φίλος psycho969 δεν το καταλαβαίνω να σου πω την αλήθεια, δεν έχω σαφή εικόνα για το τι εννοεί. Αυτό που έγραψα είναι πως χρησιμοποιώ κι εγώ το ρήμα "μπουκώνει". Αλλά για άλλες καταστάσεις, όπως για τον ήχο που βγάζουν τα ηχεία όταν βάζουμε τέρμα τα μπάσα. Με το "μπουκώνει" όμως που χρησιμοποιω απλά προσπαθώ να δώσω μια εικόνα για το τι ακούω, μπορεί και να μην είναι αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα, να υπάρχει κάποια σωστή και επιστημονικά τεκμηριωμένη έννοια γι αυτό. Μπορεί, δεν ξέρω ::) Λόγοι υπάρχουν σίγουρα. Κι εγώ όταν μίλησα στην κολλητή μου τις προάλλες για μια πεταλιέρα, ότι θα αγοράσω μία, με ρώτησε τι είναι η πεταλιέρα. Της απάντησα πως είναι κάτι για το μπάσο που του δίνει εφέ ;D Ο λόγος μου ήταν πως αφού δεν ασχολείται καθόλου με αυτά τα πράγματα, έπρεπε να της πω κάτι που θα της έδινε μια εικόνα στο τι περίπου θα κάνω εγώ με αυτό το μαραφέτι ;D Αυτό δεν σημαίνει πως ήταν σωστός ο ορισμός που της έδωσα όμως... "πολλοί επαγγελματίες και άτομα καταξιωμένα στο χώρο της επεξεργασίας ήχου" ...... Πάνω σ'αυτό, διαφωνώ. Μόνο και μόνο γιατί έχω ακούσει (κι έχω διαβάσει κάτι ψιλά) ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά με το θέμα του ήχου να αποδοκιμάζουν έντονα τέτοιες εκφράσεις και να προσπαθούν να πουν σε κόσμο πως αυτό είναι λάθος με παραδείγματα μέχρι που τα παρατήσανε μιας και αυτές οι εκφράσεις πια έχουν κ**οκαθήσει και δεν παίζει να ξεκουνήσουν. Καθηγητές ας πούμε (που σίγουρα έχουν γνώσεις, είναι "επαγγελματίες" σε αυτό που κάνουν). Άλλοι λένε τό να, άλλοι τ'άλλο. Το ποιούς "επαγγελματίες" θα ακούσεις και θα εμπιστευτείς είναι κάτι αρκετά υποκειμενικό. Έτσι νομίζω τουλάχιστον, την γνώμη μου λέω. Όπως και για όλα τα υπόλοιπα :) Φιλικά πάντα :)
  17. ....... 1. Ο όρος παραμόρφωση (distortion) έχει διευκρινιστεί παγκοσμίως. Για παράδειγμα "A distortion is the alteration of the original shape (or other characteristic) of an object, image, sound, waveform or other form of information or representation. Distortion is usually unwanted. In some fields, distortion is desirable, such as electric guitar (where distortion is often induced purposely with the amplifier or an electronic effect to achieve an aggressive sound where desired). The slight distortion of analog tapes and vacuum tubes is considered pleasing in certain situations. The addition of noise or other extraneous signals (hum, interference) is not considered to be distortion,[citation needed] though the effects of distortion are sometimes considered noise." (σύμφωνα με σχετικό άρθρο της Wikipedia, http://en.wikipedia.org/wiki/Distortion ). Ο όρος "καλή παραμόρφωση"..; Τι ακριβώς κάνει μια παραμόρφωση καλή; 2."αμπούκωτη"; χρησιμοποιείται συχνά η έκφραση, και εγώ το λέω. Δεν νομίζω όμως να είναι δόκιμος όρος. 3. "θαμπώνει"; θαμπώνει; τα τζάμια θαμπώνουν. από ατμούς για παράδειγμα. και δεν μπορείς να δεις απ την άλλη μεριά. Ο ήχος πώς ακριβώς θαμπώνει; Ή, μάλλον, τι από αυτά που περιγράφονται στο αντίστοιχο άρθρο της ελληνικής Wikipedia ( http://el.wikipedia.org/wiki/Ήχος ) μπορεί να θαμπώσει και από τι; "Ο ήχος είναι η υποκειμενική εντύπωση (αίσθημα) που προκαλείται στον εγκέφαλο, λόγω της διέγερσης των αισθητηρίων οργάνων της ακοής, από ταχείες μεταβολές πίεσης (φυσικό αίτιο) του ατμοσφαιρικού αέρα. Αυτές οι μεταβολές πίεσης, διαδίδονται με τη μορφή ηχητικών κυμάτων. Πολλές φορές στην πράξη, ο όρος ήχος χρησιμοποιείται ως ταυτόσημος με την έννοια των ηχητικών κυμάτων, πχ διάδοση του ήχου αντί του ορθότερου διάδοση των ηχητικών κυμάτων. Τα ηχητικά κύματα παράγονται από σώματα που εκτελούν μηχανικές ταλαντώσεις (δονήσεις) και τα οποία στη συνέχεια διαδίδονται σε στερεά, υγρά και αέρια υλικά μέσα. Στο απόλυτο κενό, η ηχητική ενέργεια δεν διαδίδεται. Επομένως, τα ηχητικά κύματα είναι μηχανικά κύματα (ελαστικότητας), τα οποία μεταφέρουν μηχανική ενέργεια. Στα ρευστά (υγρά και αέρια) η ηχητική ενέργεια διαδίδεται πάντοτε με μία μορφή που είναι γνωστή ως διαμήκη κύματα , ενώ στα στερεά μπορεί να διαδίδεται επιπρόσθετα και με τη μορφή των εγκάρσιων κυμάτων." Αυτό που θέλω να πω είναι πως στο συγκεκριμένο topic έχει ζητηθεί ο προσδιορισμός μιας αόριστης, αδόκιμης έννοιας που για τον καθένα που την χρησιμοποιεί σημαίνει κάτι (λίγο έως πολύ) διαφορετικό από ό,τι σημαίνει για τον υπόλοιπο κόσμο. Γι'αυτό μετά από την εμφάνισή της σε μια πρόταση συνήθως ακολουθεί το "ξέρεις, αυτό το γκάζι που μπλα μπλα μπλα". Το να προσπαθείς να προσδιορίσεις μια αόριστη έννοια με εξίσου αόριστες άλλες έννοιες είναι σαν να σε ρωτάνε τι σημαίνει "φιλόλογος" και εσύ να απαντάς "αυτός που φιλολογεί" :P Φιλικά πάντα. υ.γ. το παράδειγμα του "φιλόλογου" ήταν το πρώτο που μου ήρθε.
  18. Kenny46n2

    Νirvana - Polly

    Ε... καλά ρε παιδιά... Μην εκθεΐζουμε κιόλας την παραγωγή του δίσκου.. Οκ καλή ήταν, σίγουρα καλύτερη από το Bleach αλλά έχουν υπάρξει και καλύτερες παραγωγές "για την εποχή τους", όπως για παράδειγμα το Chocolate Starfish and Hot Dog Flavoured Water των Limp Bizkit την χρονιά που βγήκε... Κι όπως πολλά άλλα, απλά αυτό μου ήρθε πρώτο (μιας και βγήκε πριν καμιά δεκαετία). Και μένα μ'αρέσει ο δίσκος αυτός των Nirvana, η φωνή του Kurt, το feeling που βγάζει το παίξιμο και των τριών.. Ίσως η απλότητα της μουσικής τους (τα τρία ακόρντα που χε πει και ο Kurt ότι ξέρει να παίζει ::) ) να έπαιξε και εκείνη τον ρόλο της. Οι Nrvana δημιουργήθηκαν την κατάλληλη στιγμή. Όταν ο κόσμος χρειαζόταν κάτι τέτοιο. Για αυτό ευδοκίμησαν και τόσο.
  19. Κι εγώ όσες φορές έχω αλλάξει χορδές στο μπάσσο, όλες μαζί τις βγάζω.. Μου φαίνεται λιγάκι υπερβολικός ο πανικός :-p Για τον καθαρισμό ένα απλό πανάκι μετά το παίξιμο φτάνει αλλά μπορείς να πάρεις και κανα λαδάκι (κυκλοφορούν πολλά) για όταν αλλάζεις χορδές, να περνάς την ταστιέρα κανα χεράκι :D
  20. Νομίζω ότι όσον αφορά τις ιεροτελεστίες, τα σημεία που ο στρατός κατέστρεφε ιερά μέρη των Navi κλπ, θα μπορούσε να παίξει πολύ με πολυφωνικά κομμάτια. Αν θυμάμαι καλά, σε κάποια σημεία το έκανε αλλά... Το έπαιρνε να βάλει και άλλα κομμάτια πολυφωνικά. Έχουν μια ιδιαίτερη ικανότητα αυτού του είδους τα τραγούδια να κάνουν τους ακροατές να ανατριχιάζουν. Κατα τα άλλα η ταινία σκίζει, ειδικά αν την δει κανείς σε 3D. (ποοοολύ σωστή η προτροπή για τα μέικινγκ οφ, θα τα τσεκάρω άμεσα ;D)
  21. Τουλάχιστον το πρόβλημα λύθηκε πριν τα στείλεις πίσω...!!! Καλόπαιχτα τα πεταλάκια, μόλις τα μάθεις, πες και σε μας τι λένε ;D
  22. Kenny46n2

    Νirvana - Polly

    Καλησπέρα! :) Μιας και ζητάς γνώμες... Αρχικά νομίζω ότι το μπάσο θα μπορούσε να ακούγεται λιγάαακι ακόμα, να "φαίνεται" λίγο περισσότερο.. κατα τα άλλα ηχητικά το κομμάτι μια χαρά είναι! και χωρίς processing κιόλας; Μπράβο ρε συ! ;) Έπειτα, αν τα φωνητικά ήταν κάπως πιο "χαλαρά", όχι τόσο κοφτά, πιστεύω θα ήταν πιο κοντά στο όλο grunge ύφος. πι.ες. τα δεύτερα τα πέτυχες ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου