Προς το περιεχόμενο

jimipan

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τύμπανα
  • Day job
    Driver
  • Τόπος
    Αλεξανδρουπολη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή jimipan

0

Φήμη

  1. Γεια σου φιλε, εχω και γω ενα σετακι phonic 9ply beechwood το οποιο αγοραστηκε πριν απο 6 μηνες σχεδόν, ομολογώ οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τν ήχο του και τν ποιότητα του. Οι διαστασεις που εχω ειναι 22''bd, tom12'',13'' και ft 15'' και απο δέρματα χρησιμοποιώ evans g2coated! Εχω δημοσιευσει και καποιες φωτο εδω. Θα χαρω πολυ να μιλησουμε και να ανταλλαξουμε αποψεις!
  2. Να σαι καλα φιλε σ ευχαριστω, μα φυσικα δν αγοραζουμε τυμπανα με το κιλο απλα το χα πει λογω εντυπωσιασμου!
  3. Μετα απο πολυ καιρο και με ολιγη ταλαιπωρια επιτελους ηρθαν τα τυμπανα! Παραλληλα αγορασα και ενα σετακι πιατινια Istanbul της agop! Σας παραθετω και καποιες φωτο.
  4. Μαλιστα, οποτε θα το συζητησω οσο αφορα για το χρωμα. Τουλαχιστον να μου πει αν θα γινει με την σωστη διαδικασια και αν θα το κανει καποιο εξειδικευμενο ατομο φυσικα θα τον ρωτησω σημερα και θα σας πω ακριβως τι μου ειπε. Βασικα αν καταλήξουμε οτι δεν τα βαφει τα 1200 ειναι πολλά? Όποτε μπορεσω θα βγαλω και φωτο για να την δειτε και σεις... (Αν δεν την έχει στειλει ήδη για βάψιμο :-\)
  5. Το χω δει το σετακι και ειναι μια χαρα και ο ήχος του καταπληκτικός! Μου είπε θα την βάψει πρωτα και μετα θα την πάρω και πάνω σ αυτο λέω οτι γενικώς στο θεμα του βαψίματος παίζει να γίνει καμιά στραβή?
  6. Δυναμικες εννοειται οτι παίζω, δν γινεται να παιζεις συνέχεια flat απλα το θέμα είναι οτι μου τυχε αυτη η ευκαιρία και δεν ξέρω αν θα μου ξανατύχει στον δρόμο μου να βρω τετοιο σετακι. Εχοντας και τα λ7 τοτε να μην την αφησω έτσι! Αυτος βέβαια μου λεει οτι θέλει να τν βάψει πρωτα και μετα θα ειναι έτοιμη. Υπαρχει καμια περίπτωση να γίνει καποια ζημιά κατα την επεξεργασία που δεν ξέρω αν τρίβουν και τα ξύλα προτου την βάψουν.............τι λέτε?
  7. Και εγω αυτο σκέφτομαι να την αγοράσω, αυτο που με εντυπωσίασε ειναι οτι τα tom είναι θεόβαρα. Και λεώ απο μέσα μου πρεπει να αξιζει. Βασικα αν λεγαμε να την συγκρινουμε με καποια που βγαινει σήμερα παραγωγικα, με ποια θα την βαζατε διπλα-διπλα;
  8. Γεια σας, Θα ηθελα να με βοηθήσετε όσο αφορά αγορά ακουστικών τυμπανων. Βρηκα μια Sonor phonic η οποια είναι απο τις παλιές, του 83 μοντελο νομιζω, η ντραμς οφειλω να πω οτι είναι υπέροχη σε ήχο. Χωρις πιατα μου την δίνει 1200 ευρώ. Δεν ξέρω ρε παιδες αλλα αξίζει σε αυτην την τιμή; Θα κρατήσει για αλλα 10 χρόνια ας πουμε;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου