Προς το περιεχόμενο

dealer

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dealer

0

Φήμη

  1. ψαχνω για καποιο πεταλι που να κανει αντιστοιχη δουλεια με αυτη του πενταλ στα ακουστικα πιανα, δηλαδη οταν το πατας, ο,τι παιξεις εξακολουθει να ακουγεται για πολυυυυυυ.....υυυυυ......υυυ.... ;D ;D θα το περιεγραφα σαν κατι μεταξυ reverb - sustainer και πανω απ ολα ελγχομενο με το ποδι(αρα προφανως χρειαζομαστε expression pedal), αν και νομιζω οι περισσοτεροι γνωριζουν το ''εφε'' που προκυπτει σε ενα ακουστικο πιανο κρατωντας το πενταλ πατημενο, οποτε η περιγραφη μαλλον ειναι περριτη! αληθεια, υπαρχει τιποτα τετοιο εκει εξω???
  2. πραγματι,σημασια εχει να μπορουν οσοι βαζουν τους ενισχυτες και εγω θα βρω μιαν ακρη! 8)
  3. τους εχω ακουσει και τους δυο! λιγες οι διαφορες στον ηχο και στην ενταση(αν και ειναι αυτονοητο το οτι δεν τους ακουσα ποτε τρματισμενους ;D) τωρα σιγουρα η κεφαλη εχει περισσοτερα χαρακτηριστικα(crunch switch στο Clean κλπ) προσωπικα θεωρω τον combo αρκετα βαρυ για combo(20κιλα) γι αυτο και προτιμησα την κεφαλη η οποια για κεφαλη δεν ειναι απο τις πιο βαριες. αν ενδιαφερεσαι παντως για αγορα dsl εχε υποψιν σου οτι το κεφαλι(που εχω περιπου ενα χρονο) το πουλαω(ψαχνω για ελαφρυ Combo) σε καλη τιμη(εχω βαλει και αγγελια). το τιμολογιο των dsl εχει ως εξης: -dsl 401 απο αγγλια:650 -dsl 401 απο ελλαδα(συγκεκριμενα καγμακη):750 -dsl 50 απο αγγλια:700 -dsl 50 απο ελλαδα και γερμανια:ασ το καλυτερα(δηλ γυρω στα 1000,τοσο τον πηρα ) -dsl 50 απο εμενα:600(και αν βιαστεις μπορουμε να τη συζητησουμε λιγο ακομη την τιμη ;D ;D ;D)
  4. καλυτερα το βλεπω για σαββατοκυριακο πεμπτη,παρασκευη δεν πολυμπορω!
  5. αντε βρε παιδια,υποτειθεται(τουλαχιστον αυτο ειπωθηκε πιο πριν) οτι ολοι οι νοιζαδες εχουν απο εναν μπλουζτζουνιορ(εκτος απο εμενα που ειμαι ακομη στο ψαξιμο ;D ;D ;D) ας προσφερθει κανενας!
  6. εγω παντως ειμαι μεσα,το ψηνω. αφου vox βρηκαμε,χωρο βρηκαμε μενει μονο να βρεθει καποιος να βαλει τον blues junior. εγω απο μερια μου προσφερομαι να βαλω τη les paul μου,μην τους ακουσουμε μονο με strat αντε,αντε και πωρωθηκα!!! ;D ;D
  7. αν καταφερετε να διοργανωσετε τη συγκριση αυτη θα με βολευε πολυ μιας και θα τους ακουγα και τους δυο σχεδον ταυτοχρονα,στον ιδιο χωρο κλπ... δυστυχως ουτε εγω μπορω να προτεινω το σπιτι μου για αυτη τη δουλεια,εχω ηδη αρκετα προβληματα με τους γειτονες!
  8. αυτες οι πεντε λεξεις που ειπες pascal,οτι δηλαδη αν μου αρεσε σε βιντεο,απο κοντα θα μου αρεσει ακομη περισσοτερο με βοηθησαν πραγματικα πολυ!!! 8) αυτο που ειπες περι ριβερμπ δεν το επιασα.αφου αυτος ο βοξ δεν εχει ριβερμπ.
  9. παρεπιπτωντος αν κανεις σας σκεφτεται (γιατι απ οσο καταλαβα ειστε ψιλομπολικοι που τον εχετε)να τον πουλησει,εδω ειμαι εγω ;D ;D ;D
  10. οταν λες τον τεσσαρη,ποιον ενοεις?? σε σχεση με τον blues junior πρεπει να ειναι(ο δεκαπενταρης) πολυ ανωτερος ετσι? δηλαδη τον προτεινετε γενικα ολοι ανεπιφυλακτα?
  11. μηπως κανεις σας εχει ακουσει απο κοντα τον ενισχυτη αυτο? γιατι εγω δεν τον βρηκα. αξιζει τα λεφτα του? παντως απο κατι ντεμο που τσεκαρα πρεπει να ειναι καλος.πολυ καλος.παρα πολυ καλος. παρ ολ αυτα θελω και τις δικες σας γνωμες,ειδικα στην περιπτωση που τον εχετε ακουσει.
  12. με τον ορο power amp distortion εννοουμε την παραμορφωση που προερχεται απο τις τελικες και οχι απο την προενισχυση,σωστα? ο fender εχει περισσοτερο απο τον βοξ?????
  13. ξαναευχαριστω και κατι τελευταιο ποιος απο τους δυο ειναι πιο ευκολο να "θαφτει",να χαθει δηλ η κιθαρα μεσα στη μπαντα? γιατι οκ τοτς εχω ακουσει και τους δυο αλλα δεν μπορω να κουβαλησω τη μπαντα,ντραμς κλπ για να ξερω ;D ;D ;D
  14. πρωτα να σας ευχαριστησω για το ενδιαφερον τωρα,μιας και ακομα δεν εχω καταληξει καπου θα ηθελα τις αποψεις σας σε ενα ζητημα που δεν πολυσυζητηθηκε:το γκαζι που βγαζει απο μονος του ο καθε ενισχυτης. σιγουρα μιλαμε για ηπια γκαζια,αυτο το ξερω και το ακουω,αλλα περα απο αυτο σημασια εχει και η ενταση σωστα? εκει που θελω να καταληξω ειναι πως καλα τα πεταλια,fuzz,overdrive,distortion... αλλα με ενδιαφερει και το "φυσικο" γκαζι τους. εχω ακουσει πως γενικα οι φεντερ δεν φημιζονται για το overdrive τους,αλλα μιας και ο συγκεκριμενος εχοντας τις el84 οπως ειπατε διαφερει απο τους περισσοτερους φεντερ,μηπως και αυτος θα ειναι ανταξιος του βοξ?(ο οποιος σιγουρα σαν βρετανικη πατεντα θα εχει αξιολογη παραμορφωση) σημειωση: μην αρχισετε να με ρωτατε τι μουσικη ακουω,παιζω κλπ εννοειται οτι δεν σκοπευω να παιξω χεβι μεταλ με αυτα τα μηχανηματα!
  15. καλησπεριζω και εξηγουμαι ημουν ετοιμος να παρω το συγκεκριμενο φεντερ οταν ακουσα και το βοξακο. σιγουρα ο φεντερ εχει ορισμενα πλεονεκτηματα(καλυτερη τιμη,ελαφρυτερος) αλλα και μειονεκτηματα οπως το οτι ειναι μονοκαναλος(κατι που δεν με πολυπειραζει). πραγματικα ειμαι σε μεγαλο δειλημα.φυσικα δεν περιμενω κανεναν απο εσας να μου πει "ξερεις φιλε παρε αυτον" η "παρε τον αλλον",απλα θα ηθελα να πειτε τις αποψεις σας για τις οποιες εμπειριες εχετε με τους δυο ενισχυτες. κατι ακομα: μπας και ξερετε που ειναι κατασκευασμενος ο βοξ?(ο φεντερ απ οσο ξερω ειναι μεξικο)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου