Προς το περιεχόμενο

Buzz_factory

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    23
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Buzz_factory

0

Φήμη

  1. Nαι αλλα στην επόμενη σειρα λέει "Με κάπο στο 1ο και πατημένη τη E στο 21ο χωράει πέννα 0.46mm και στο 7ο και 8ο".
  2. 0.46mm δεν ειναι υπερβολικά πολυ relief για strat;
  3. Δυστυχώς αυτή η κάρτα έχει πολλά προβλήματα με τα 64αρια win7 και η tascam κάνει τον Αλέκο!!! Βάλε τους 2.00 drivers. Έχουν χειρότερη ποιότητα ήχου αλλά και λιγότερα προβλήματα.
  4. Μαλλον περιμένει να δει το κρυφό partition που έχει ο παλιος δίσκος. Δοκίμασε να ξαναβάλεις τον παλιο δίσκο και πάρε backup με το πρόγραμμα της Toshiba σε DVD. Μετά βάλε τον καινούριο και φόρτωσε τα DVD. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις αντίγραφο του παλιού δίσκου στον καινούριο (ΚΑΙ το κρυφό partition). Αυτά με την προϋπόθεση ότι ο δίσκος αναγνωρίζεται από το BIOS. Καλό είναι επίσης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας να βάλεις το SATA σε compatibility mode.
  5. Δεν ειναι αυτη; http://www.squierguitars.com/products/search.php?partno=0303050589
  6. Η duo sonic εχω την εντυπωση οτι ειναι short scale και επομενως το μπρατσο της δεν κανει για strat.
  7. Αυτο οφείλεται μαλλον σε μια αντίσταση παράλληλη με το ποτενσιομετρο που έχουν συνήθως οι γιαπωνέζικες τελε.
  8. Στις μητρικές είναι πολύ συχνό φαινόμενο οι χαλασμένοι πυκνωτές, ειδικά σε κάποιες μάρκες και περισσότερο σε αυτές που χρησιμοποιούν made in Taiwan. Στις περισσότερες περιπτώσεις φταίνε μόνο οι πυκνωτές. Επίσης μερικές φορές βγάζουν υγρό ή φουσκώνουν από την κάτω μεριά.
  9. Για το 1, ειδικά αν έχεις και άλλο υπολογιστή, πιστεύω θα βοηθούσε αν έδινες στατική IP σε κάθε υπολογιστή και να απενεργοποιούσες το dchp, εκτός αν θέλεις να συνδέεσαι και σε άλλα δίκτυα. Αν δεν έχεις δεύτερο pc απλά περίμενε να συνδεθεί το modem πριν ανάψεις το laptop. Για το 2 αν δε σου βγάζει εικονίδιο στην taskbar μπορείς να πας: πίνακας ελεγχου / δίκτυο και internet / κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης και να πατήσεις τη δεύτερη επιλογή που λέει Σύνδεση σε δίκτυο. Αν το μηχάνημα είχε εξαρχής τα 7, μη βάλεις xp.
  10. Εχεις ενεργοποιήσει το tempo track. Κάνε κλικ μια φορα πάνω στο 120 (στην transport bar) βάλε το χρονο που θες και πατα enter. Προσεξε η ενδειξη tempo να είναι σβηστή.
  11. το router το βλεπει ο υπολογιστης; Για το bluetooth ριξε μια ματια εδω http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Connect-to-Bluetooth-and-other-wireless-or-network-devices
  12. Aν το ποντίκι είναι ασύρματο, απομάκρυνέ το από την κάρτα ήχου.
  13. PSA-120S: Power Adapter Input Voltage AC 117 V (50Hz/60Hz) Output Voltage DC 9 V Maximum Current Output 500 mA Οι Η.Π.Α. έχουν διαφορετική σίγουρα!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου