Προς το περιεχόμενο

skepetos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή skepetos

0

Φήμη

  1. Συγγνωμη εκανα λαθος στο ονομα του μαστορα. Λεγεται Παναγιωτης Ζαφειριου. σορυ κ παλι.
  2. Καλησπερα, εγω εχω βαλει καψα απο μαστορα που επισκευαζει ακορντεον. Τσουχτερη η τιμη του. Βγαζει λιγο μεσαιο τον ηχο, ομως με eq συνερχεται. Εχει 4 καψες μεσα απο το μπροστινο καπακι (δεν φαινονται δηλαδη) και η καθε καψα εχει ενα δικο της κυκλωμα προενισχυσης με ξεχωσιστο ποτενσιομετρο (παντα εσωτερικα) για την καθεμια. Ετσι μπορεις να ρυθμισεις την ενταση καποιας περιοχης της εκτασης του κλαβιε ξεχωριστα αν χρειαστει (τη ρυθμιση αυτη την κανεις προφανως μια φορα). Βγαζει 1 output. Μονο στο δεξι χερι αρχικα εβαλα. Τιμε 600. Ομως ειλικρινα σε οσες δουλειες εχω παει με εχει βγαλει ασπροπροσωπο. Εχει πολλα γκαζια, και δεν μικροφωνιζει με τιποτα. Απλα ειναι πιο ακριβο απ'οτι πρεπει, βαση των υλικων που εχουν χρησιμοποιηθει. Τουλαχιστον ετσι μου εχουν πει καποιοι που εχουν ασχοληθει με αυτα τα θεματα πιο πολυ. Για το αριστερο ηθελε αλλα 400. Δεν το εβαλα, γιατι δεν ειχα τα χρηματα. Προσεξτε, δεν λεω οτι δεν ειναι καλο. Ισα ισα. Απλα, ειναι υπερτιμημενο. Τωρα με αρκετα λιγοτερα χρηματα (στα 300 με 400) μπορειτε να βρειτε κατι εξισου καλο. Υπαρχει ενας μαστορας κοντα στα Μεγαρα. Λεγεται Παναγωτης Τριμης. Ειναι πολυ καλος μαστορας και ασχολειται με φροντιδα γενικα. Εχει και αυτος καποια συστηματα. Θα επιχειρησω να δοκιμασω και ενα απο τα δικα του καποια μερα, για να δω. Αυτος θα μπορεσει να σε βοηθησει με γνωμες και ακομα για δοκιμες.
  3. Εχω χρησιμοποιησει το TruePianos. Ειναι πολυ καλο...
  4. Ευχαριστω για την απαντηση. Επι του θεωριτικου, στις χαμηλες συχνοτητες δεν θα εχω προβλημα. Επι του πρακτεου, μηπως υπαρχει καποια εμπειρια απο κανεναν? Μηπως το εχει δοκιμασει κανεις αυτο? Ολες οι απαντησεις αλλα και γνωμες, δεκτες. Ευχαριστω.
  5. εχεις ψαξει στο ιντερνετ βαση του μοντελου να βρεις κανενα manual? Εκει εχεις τυχη να βρεις τα χαρακτηριστικα της τροφοδοσιας που ψαχνεις
  6. Καλησπέρα, Αυτο ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο νοιζ. Θελω να φτιαξω μπασοπαγιδες/πανελ απο πετροβαμβακα. Ξερω οτι οι διίσταντε οι αποψεις περι του κατα ποσο ειναι καρκινογονος ο Π/Β ή οχι. Για να εχω το κεφαλι μου ησυχο λοιπον σκεφτομουν να σφραγισω τον Π/Β μεσα στο πανελ με πολυ λεπτο ναιλον. Λογικα, αυτο δεν θα επηρεασει τις χαμηλες συχνοτητες, ομως στις μεσαιες και ψηλες συχνοτητες θα εχω ανακλαση (ετσι λεει και μια εκθεση του bbc). Εαν πανω απο το ναιλον εβαζα μια στρωση ρικοφον, που κοβει καλα τις μεσαιες και τις ψηλες, πιστευετε οτι θα επανεφερα την ταξη? Παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας επανω στο θεμα. Ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου