Προς το περιεχόμενο

smelly_cat

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή smelly_cat

0

Φήμη

  1. Απ τη μια μαγκια του που βγαινει live στα 86, απ την αλλη αστειο. Προσωπικα δεν ειδα κανενα τερας. Καθαρα μουσικα, ειδα μια πολυ κακη εκδοχη ενος τερατος.
  2. Ακουσα ολα τα τραγουδια. Ξεχωρισα το riff στο "Δεκεμβρης του 8" και το γυναικα νυχτα. Μπραβο σας ρε Τασουλη
  3. smelly_cat

    Ηpeiros on my mind

    Γεια χαρα Σπυρο! Καταρχην, ηταν εξαιρετικα κ τα 2. 2-3 σχολια μονο. Το πρωτο με ταξιδεψε περισσοτερο, αλλα στο δευτερο μου αρεσαν πιο πολυ οι φρασεις σου και ηταν οντως πιο εντονο το ηπειρωτικο στοιχειο. Επισης επιασα τον εαυτο μου και στα 2 κλιπακια, να περιμενω να "speedαρεις" απο ενα σημειο κ μετα, υστερα ομως θυμηθηκα οτι προκειται για μοιρολοι. Οποτε λογικο. Η μονη μου παρατηρηση (εννοειται καλοπροαιρετα), εχω την εντυπωση οτι τελειωνουν λιγο αποτομα. Ωραιος ηχος και feeling. Η πενια σου μου θυμισε λιγο morse!
  4. Με παρεξηγησες. Δεν μιλησα για συνωμοσιες, για κλικες μιλησα. Και οχι για εσενα συγκεκριμενα. Απλα εχω την εντυπωση οτι καποιοι που πλεον γνωριζονται αρκετα μεταξυ τους, ειναι πιο επιεικεις στα σχολια τους. Σε αυτο το παιδι, υπηρξε κακοπροαιρετη κριτικη ελαφρα τη καρδια. Γιατι μας εφαγε το "ολα υποκειμενικα ειναι"? Ακομα και με μια τετοια αποκλιση (waters-γερμανου ;D), αν βρεθει εστω και ενα ατομο σε αυτον τον πλανητη (με σωας τας φρενας, ετσι?!) να πει οτι του αρεσουν πιο πολυ οι στιχοι της γερμανου, τοτε καταρριπτεται ο αντικειμενισμος. Εξαιρεση η les paul. Ειναι αντικειμενικα η πιο κουκλα ;D
  5. Η καλοπροαιρετη κριτικη δεν ηρθε απο ολους. Μηπως ουτε η κακοπροαιρετη κριτικη ειναι αξια αναφορας? Οι κλικες δεν περιοριζονται σε μια στενη ερμηνεια της πραγματικοτητας, ΕΙΝΑΙ κομματι της πραγματικοτητας σε αυτο το forum και εχει προαναφερθει πολλες φορες. Δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο. Οσο για τις τυπικες ευγενειες, καλο ειναι να υπαρχουν γιατι οταν ενα x μελος χαρακτηρισει τη συνθεση σου λιγο - πολυ για τον π....ο, ισως τοτε να γινουν αξιες αναφορας. Λιγη κομψοτητα στην εκφραση των αποψεων μας δεν βλαπτει πουθενα νομιζω. Στο κατω κατω δεν γνωριζουμε παντα τον ανθρωπο στον οποιο λεμε την αποψη μας και ποσο ευθικτος μπορει να ειναι. Αλλα παλι μπορει να μου πειτε οτι αυτο ειναι δικο του προβλημα αφου επελεξε να εκθεσει τις ιδεες του. Το καταλαβαινω εν μερει, αλλα δεν συμφωνω.
  6. Γεια χαρα σε ολους! Εγω το ακουσα ευχαριστα το κομματι του Αλεξη και μπορω να πω οτι με αγγιξε κιολας. Σε ο,τι αφορα τους στιχους γενικα, δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να προσδιορισει ποτε ενας στιχος ειναι αισθητικα αρτιος (οπως ειπε καποιος φιλος παραπανω). Εχει να κανει εντελως με τον λογο και την εκφραση του εκαστοτε στιχουργου. Ενα τυχαιο παραδειγμα που μου ηρθε στο μυαλο : "ληστεψανε την τραπεζα και τι με νοιαζει εμενα". Κομματαρα? Ναι! Αισθητικα αρτιο? Δεν ξερω! Αυτο που ξερω καλα, ειναι οτι σε αυτον τον κοσμο ολα ειναι υποκειμενικα σε ο,τι αφορα το γουστο. Ενας στιχος μπορει να αρεσει, μπορει και οχι. Αλλα κατα τη γνωμη μου ποτε δεν θα ειναι αισθητικα αρτιος/μη αρτιος! Ειλικρινα με ενοχλησε που ορισμενοι δεν προσεξαν καθολου τον τροπο με τον οποιο ειπαν τη γνωμη τους σε ενα παιδι 20 ετων, που αν ημουν στη θεση του, θα το σκεφτομουν πολυ να ξαναποσταρω τις ιδεες μου. Εχω δει σε αρκετα ποστ να εξυμνουν κουλους παιχτες για το δηθεν φοβερο παιξιμο τους και μου κανει τρελη εντυπωση το γεγονος οτι κατακεραυνωνουν ενα παιδι που εγραψε ενα τραγουδι που το λες τουλαχιστον συμπαθητικο. Ελεος με τις κλικες Φιλικα κι εγω ;)
  7. Χμμμμμ... Κατι τετοιο ομως θα σημαινε οτι καθε φορα που θα πηγαινω απο καθαρα σε βρωμικα, θα πρεπει πρωτα να κλεινω το boost και μετα να παταω το footswitch για να παω απο low dynamic range σε high. Καταλαβα σωστα ??? 1 οχι.. 2 ισως. Εχει 1 master vol οποτε θα χρειαζομουν ενα για καθε range. Αλλα και παλι, αν το volume του high range ηταν ψηλα κ ηθελα να παω σε low, παλι η ενταση του τελευταιου δεν θα ηταν αρκετη για να υπαρξει ισορροπια μεταξυ τους :-\ Ρε τι τραβατε 4 το πρωι!!
  8. Και παλι να σας ευχαριστησω ολους, για το χρονο και τις απαντησεις. :-\ Δυστυχως οχι φιλε akaloupote Βλεπεις, το boost ειναι καθαρα boost για τα μεσαια του ενισχυτη. Με μια μικρη ερευνα, βρηκα αυτα. Ελπιζω να βοηθουν
  9. Γεια χαρα φιλε Sotto Τον ενισχυτη τον ειχα κ παλιοτερα.. Ξερω ακριβως τι ειναι και με καλυπτει (ηχητικα) Απλα δεν με διευκολυνει καθολου η ελειψη 2ου καναλιου. O VM δεν εχει footswitch με το οποιο να επιλεγεις midboost. Το midboost βρισκεται στο panel του ενισχυτη. Εχει 2 dynamic ranges (high και low) και αυτες ειναι που επιλεγεις με το footswitch. Εκει ακριβως ειναι κ το προβλημα. Η διαφορα μεταξυ low και high dynamic range, ειναι οτι στο high ουσιαστικα προσθετει μια λαμπα προενισχυσης, κανοντας την εντασιακη αποκλιση τεραστια! Ουσιαστικα, θα ηθελα να υπαρχει εντασιακη ισορροπια στα 2 ranges, ομως νομιζω κατι τετοιο ειναι δυσκολοτερο απο τη δημιουργια ενος 2ου καναλιου.
  10. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Προκειται να αγορασω τον vintage modern της marshall. Καλως σας βρηκα ;)
  11. Γεια χαρα σε ολους Λοιπον, η ερωτηση μου ειναι η εξης : Υπαρχει μαγαζι στην Αθηνα που να κανει mods σε ενισχυτες? Ο ενισχυτης που ειναι να παρω ειναι μονοκαναλος κ ενδιαφερομαι για μετατροπη σε δικαναλο. Επισης, γνωριζει κανεις ποσο θα μπορουσε να κοστισει μια τετοια διαδικασια? Thanks εκ των προτερων ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου