Προς το περιεχόμενο

giannis1959

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή giannis1959

0

Φήμη

  1. Όχι hot_sauce, η απάντηση ήταν γενική επειδή διάβασα σχεδόν όλα τα σχόλια και αρκετοί έψαχναν για στούντια, άλλοι δεν ήταν ευχαριστημένοι, κλπ.
  2. Υπάρχει και το στούντιο DA BLUES στην Κοκκινιά δίπλα στην οδό Θηβών. http://www.dablues.gr Χώρος όσο ένα πολύ μεγάλο σαλόνι, με air condition κλπ. 10 ευρώπουλα την ώρα. Δεν χρεώνει χρονικές καθυστερήσεις, σου κόβει και money κι άμα δεν έχεις σου τα χαρίζει κιόλας, δεν σε χρεώνει. (υπόθεση κάνω, επειδή μούχει κόψει πάρα πολλά) Τόχει για την πλάκα του να περνάει την ώρα του επειδή κάνει άλλη δουλειά σαν βασική. Πρώην μουσικός των 80'ς. Από τύμπανα κομπλέ, πολλά τομ με ένα σωρό πιατίνια καθώς και ηλεκτρονικά drums. Το μόνο μείον του είναι πως άμα καπνίζουνε συνέχεια, πρέπει να ανοίξει το παράθυρο για 2 λεπτά. Δηλαδή δεν έχει εξαερισμό. Αλλά κατά τα άλλα αισθάνεσαι σαν να είσαι στο σπίτι σου.
  3. Τότε να καταργήσουμε και τον Αριστοφάνη και τον Τσιφόρο και όλους όσους έχουμε. Δεν πρέπει να κοιτάμε τί λέει ο άλλος αλλά ΠΩΣ το λέει. Πάντως την λέξη αυνανισμό δεν την αναφέρω, εσύ την αναφέρεις εδώ για πρώτη φορά. Αν η εκσπερμάτωση μπορεί να λεχθεί αλλιώς, μου διαφεύγει. Εδώ έγινε απαράδεκτη προσωπική επίθεση σε κάποιον που όχι μόνο δεν έφταιγε αλλά άνοιξε και το θέμα στο φόρουν και μου λες τώρα για μένα που επιτέθηκα δικαίως στον επιτιθέμενο; Σιγά μη του στήσουμε και μώλο.
  4. Αγαπητέ Blue που έσβησες το post μου. Είμαι χρόνια μουσικός, δεν ζω φυσικά από την μουσική για να την κρατήσω υγιή. Εννοώ την δική μου μουσική, τις ιδέες μου κλπ. Ελπίζω να γεννήθηκες και εσύ σε αυτήν εδώ την χώρα. Αν γεννήθηκες εδώ, θα ξέρεις ότι η μουσική μας βγαίνει μέσα από την ΙΣΤΟΡΙΑ μας. Ρίξε μία ματιά στον τίτλο του φόρουμ και θα δεις και την λέξη ιστορία κι άλλες λέξεις που αναφέρονται σε είδη μουσικής. Υπερασπίζοντας την ιστορία μου έτσι όπως έφτασε να είναι στα post λόγω του γνωστού ατόμου, υπερασπίστηκα αφανώς και την μουσική μας, εκτός κι αν η μουσική ΔΕΝ προήλθε από την Ελλάδα. Να χέσω και τον Ισσοκράτη τότε. Και το λέω αυτό επειδή ορισμένοι ισοπέδωσαν τον τόπο (το θέμα του forum δηλαδή) χωρίς καν να είναι πρωθυπουργοί, βουλευτές ή.... Αμερικάνοι. Εσύ, ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ το post μου χωρίς να αφήσεις κανέναν άλλον να το δει, αφαίρεσες αυθαίρετα το δικαίωμα του Έλληνα στην ελευθερία του λόγου κι έκφρασης. Αυτό δεν το κάνουν σε μία δημοκρατική χώρα. Άν σε ένα μουσικό φόρουμ αφαιρούμε έτσι επειδή εμείς γουστάρουμε τα γραφόμενα του άλλου, τότε καλά κάνουνε στην Ρωσία και αναρτούν μόνο ότι τους συμφέρει. Ειδάλλως τους παίρνουν το κεφάλι αν ξεφύγει κάτι. Εσένα ποιός θα σούπαιρνε το κεφάλι; Τουλάχιστον ας το άφηνες για μία μέρα να δείξεις δημοκρατικότητα κι ας το έσβηνες, να ήξερε κι ο κόσμος ότι αυτό που έγραψα δεν ήταν καλό. Αν βέβαια δεν σου παραπονούνταν που θα το έσβηνες. Ευτυχώς για εμάς, που η εκκλησία δεν μας έκαψε όλα τα αρχαία κείμενα κι έτσι ακόμη γνωρίζουμε από πού καταγόμαστε ή έστω ποιοί κατοικούσαν αυτή την χώρα κάποτε και τί έκαναν. Σήμερα εσύ φίλε μου έπαιξες τον ρόλο της εκκλησίας. Να είσαι πάντα καλά και πάντα να πατάς τα κουμπάκια πίσω από ένα PC, αν έτσι νοιώθεις μεγάλος, σαν κάποιον που κινεί τα νήματα. Σε ευχαριστώ εκ μέρους όσων δεν θα δουν ποτέ χάριν εσού το αρκετά μεγάλο post μου. Να είσαι καλά και να πράττεις πάντα έτσι νεο-Ελληνικά.
  5. Ναι αλλά υποτίθεται ότι για να βρίσκεται εκεί το κουμπάκι ΑΓΓΕΛΙΕΣ, πρέπει πρώτα το ΕΚΕΙ να βρίσκεται ΕΚΕΙ. Κι όταν το νόιζ το πρώτο δεν θα υπάρχει στον χάρτη δεν θα υπάρχει και το κουμπάκι. :P :P Ο άλλος όμως ρώτησε: "Γιατί προτιμήθηκε να αλλάξει το URL κι όχι το interface?" Πολύ απλή ερώτηση.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου