Προς το περιεχόμενο

Tiesel

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Tiesel

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδια, τωρα που τελείωσαν οι πανελληνιες στάμπαρα ενα drum set και θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι καλη επιλογη για πρωτο και αν θα ειναι αξιοπιστο για να μπορεσω να το κρατησω στο μελλον κανοντας βεβαια μερικες αναβαθμησεις... http://www.thomann.de/gr/sonor_special_edition_505_stage_set.htm η αγορα θα γινει μεσα στις επομενες μερες οσο πιο γρηγορα γινεται, καθε γνωμη ειναι ευπροσδεκτη καθως και αλλες προτασεις για αλλο set ακομα και μεταχειρισμενo.
  2. Γεία σάς παιδιά..τελείωσαν οι εξετάσεις και βγήκα στο κηνύγι για τα πρώτα μου drumms επιτέλους..σκέφτηκα τις προτάσεις σας και θα ήθελα να μου προτείνετε drumms μεταχειρησμένα ή καινούργια μέχρι 800 ευρώ και επίσης βρήκα αυτά τα drumms στις αγγελίες του noiz : http://smart.noiz.gr/details.php?id=855 και θα ήθελα να μου πείτε αν είναι καλά για rock/hard rock και γενικά είμαι ανοιχτός στις προτάσεις σας μιας και θα κάνω την αγορά μέσα σε 15 μέρες το πολύ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου