Προς το περιεχόμενο

philiptheg

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    38
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    athens

Συμμετοχή philiptheg

0

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα, Επειδή σέβομαι τις απόψεις - γνώσεις των ατόμων εδώ μέσα θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το ποιο αναλογικό μείκτη προτείνετε να πάρω. Σαν εισόδους κυρίως θα χρησιμοποιώ 2 στερεο και σπανίως line in ή mic. Στην έξοδο θέλω να συνδέσω 2 αυτοενισχυόμενα, μάλλον τα Thum της Mackie και ένα ζευγάρι ακουστικά. Κατα προτίμηση αυτά θέλω να έχουν ξεχωριστή έξοδο. Επίσης μια ακόμα έξοδος για πρόχειρη στερεο ηχογράφηση θα ήταν επιθυμητη. Στόχος είναι η κάλη ποιότητα στον ήχο οπότε οι φθηνιάρικες είναι εκτός συζήτησης. Σας ευχαριστώ Τι έχετε να μου προτείνετε; Για τα Thum τι γνώμη έχετε;
  2. το λουστρο στις μπακετες ειναι για να μην ποτιζει η μπακετα απο τον ιδρωτα του ντραμμερ γιατι οταν γινεται αυτο ο ηχος χαλαει αφοθ ι μπακετα πλεον εχει γινει σαν ναυαγο κουτσουρο! Θα συμφωνησω με καποιον απο τους προλαλησαντες για το πιασιμο τις μπακετας και παλι οι ατιμες γλυστρανε...Τακτικο σκπουπισμα χεριων-μπακετασ και με σωστη τεχνικη θα λυθει το προβλημα σου.
  3. καλημερα σας! Έιχα και εγω το ιδιο προβλημα με την ενταση των τυμπανων και την ενταση των ηχειων απο τα οποια ακοθγα το κομματι που μελετουσα.Επιπλέον οι ωτοασπιδες με ενοχλουν στα αυτια και εχς ακουσει και για περιπτωσεις μολυνσεων.Οπως και να εχει δεν θα κανουν τπτ στην προκεμενι περιπτωση.Η μονη λυση ειναι τα ακουστικα. πχ καποια απο αυτα http://www.thomann.de/gr/headphones_for_drummers.html ή καποια αλλα στουντιο ακουστικα για ακομα καλλιτερη ποιοτητα ηχου. Κοβουν την ενταση των τυμπανων οποτε χαμηλωνεις και το βολιουμ στο κομματι!
  4. υπαρχουν καποια μικρα βαριδια ειδικα σχεδιασμενα για αυτη την δουλεια.Ζυγιζουν ελαχιστα γραμμαρια και ακομα και αυτα σοθ απαγορευουν να τα χρησιμοποιεις για πολυ ωρα και για εντονη μελετη.Το να χασεις την ακριβεια σοθ ειναι το λιγοτερο και το καλλιτερο που μπορεις να παθεις βασικα με αυτα τα πραγματα...τα βαρακια αυτα που λεω τα εχει και ο θωμας και νομιζω κοστιζουν γυρω στα 10 ευρω.Ειναι σχεδιασμενα ψστε με ενα strap on μηχανισμο να τα δενεις επανω στην μπακετα. φιλιππος.
  5. Μετά από αρκετό ψάξιμο στο net, βρήκα πως η συμβουλή που δίνει ο Jojo, δίνεται και από άλλους, ακόμα και για τις 5Β που είναι για κανονικό παίξιμο. Αυτό που λένε είναι πως αν δεν προσέξεις ραγίζουν τα πιατίνια μια που δεν υπάρχει απορρόφιση καραδασμών όπως στο ξύλο ή ακόμα και στο πλαστικό. Αυτές που κυκλοφορούν κατά κόρον μια που λένε πως είναι πατενταρισμένες, είναι οι Ahead, αλλά ναι είναι μαύρες. Για iron σιδερένιες δεν βρήκα τίποτα, αλλά νομίζω πως στο DVD μάλλον θα αναφέρει metal ή metallic και ίσως σε μπέρδεψε. Ακόμα, αφού λές πως είναι ασημένιες, με κάνει να υποθέσω πως μάλλον για aluminium θα πρόκειται. Η μοναδική εταιρεία που βρήκα σε αλουμίνιο look είναι η VeriSonic και στο site της θα καταλάβεις τι λέω: http://www.verisonicsticks.com/rock/index.html σιδερενιες μπακετες είχε πριν καιρο η ηχορυπανση στο πενταγωνο στο τμημα με τα μεταχειρισμενα.Αν και νομιζω οι εκτος απο πιατινια και δερματα τηα σπασετε και τα χερια σας στην καλλιτερη των περιπτωσεων αν καποιος ψαχνει μπορει να παει να κοιταξει...εγω που ειχα παιξει παλια εστω και για μελετη ηταν αρκετα βαριες.
  6. Πολυ καλο το ποστ σου trigga!Χαιρομαι που σινεχιζς και βρισκω disco fans!!!!!
  7. η απαντηση στο ερςτημα σου ειναι πραγματικοτητα...ΟΜΩΣ ειναι απο αυτες τις πραγματικοτητες που μπορουν να σε κανουν να σταματησεις να παιζεις ντραμς για παντα.Εαν δεν εχεις δασκαλο που ξερει για την συγκεκριμενη μελετη με βαρακια ή καποιον γιατρο που ξερει πολυ καλα απο ντραμς μην επιχειρησεις τπτ.Οι συνεπειες απο μια κακη μελετη με βαρακια θα ειναι στην πιο απλη περιπτωση μονιμες.Αλλα και ακομα και τυχερος να εισαι και να γλυτωσεις μεις και τενοντες ισως αποκτησεις ταχυτητα αλλα χασεις τον ελεγχο και το γκρουβ που τοσο πολι χρειαζεσαι για να παιζεις ντραμς.Εχω διαβασει για αρκετους ντραμερς που μελετανε με βαρακια αλλα ισγουρα εκεινοι το εχουν ψαξει περισσοτερο.Επισης αν ενδοιαφερεσαι εχει παριε το αυτι μου και για ενα death-α ντραμμερ που μελεταει μεσα στην πισινα του...οπως καταλαβαινεις ι προσθετη αντισταση που προκαλει το νερο σε ποδια και χερια τον βοηθαει να δυναμωσει!Λοιπον τι λες?παμε για βουτια???? ΥΓ:Για να φανταστεις ποσο επικινδυνο ειναι αυτο με τα βαρακια ακομα και καποια σινιστωμενα βαρη που κυκλοφορουν στο εμποριο ειναι για να βαζεις επανω στις μπακετες και εχουν βαρος ελαχιστων γραμμαριων και λεπτομερεις οδηγιες για το πως να μην καταστρεψεις τα χερια σου.
  8. philiptheg

    DrumHeads

    τωρα το Groove και σε συσκευασια δωρου..στις 3 μπακετες ενα groove δωρο. Με δωρεάν παραδοση και after sales service μπορεις και ΕΣΥ να groovε-αρεις! Μην το σκεφτεσαι η προσφορα ισχύει μονο για λιγα λεπτα ακομα και μονο για τα μελη αυτου του forum.
  9. ας τσεκαρει και την γειωση του σπιτιου του καλου κακου...Συμβαινει το ιδιο σε διαφορετικες πρίζες 'η μονο σε μια?Ας ξεκινησει το ψαξιμο απο την πηγη.Ειναι συνηθες το φαινομενο κακης συνδεσμολογιας που καταληγει στο να χανεται η γειωση απο μια πριζα.Για τον ιδιο λογο ειναι και επικινδυνο το να βαλεις κροκοδειλακι στο σιρματακι της γειωσης.ΠΡΟΣΟΧΗ θα καειτε και θα σας πουλησουν και τον εξοπλισμο σας κοψωχρονια!!!!
  10. εχω ακουσει τα καλλιτερα για τα sony.Και οντως οταν τα ακουσα ειχαν δικιο.Δεν ακουσα καποιο live οργανο αλλα ειχα βαλει CDs διαφορα σιγροτιμακια τα οποια ηξερα σαν την παλαμη μου και με εντυπωσιασε το ευρως που εχουν.Με καλυψανε σε μουσικη gia club εως και metal!Για τα 770Μ παλι μου βγαζουν πολλα μεσαια.Για τα 770 τα απλα θα συμφωνησω μαζι σου.Τα 770M ειναι σχεδιασμενα για ντραμμερς κανουν πολυ καλη ηχομονωση και εχουν και ικανοποιητικη ενταση αν και λογω τησ αντιστασης τους πρεπει να δυναμωσεις αρκετα για να τα καταλαβεις. Σε ευχαριστω πολυ για την γνωμη σου!Νομιζω οτι τα sony θα μπουν στον εξοπλισμο μου.
  11. Καλημερα παιδια!Θα ηθλε ανα μου κανατε όσοι γνωριζεται μια συγκριση αναμεσα στα Sony Mdr-7509 και beyerdynamic dt-770M .Σαν ακουστικα και μονο.Αν καποιος δεν εχει ακουσει και τα δυο τοτε fleemail και harry μηπςσ μπορειται να μου πειτε την γνωμη σας για τα ακουστικα. Σημειωση:Εχω ηδη τα beyerdynamic και σκεφτομαι να τσιμπισω και τα sony.
  12. το σωμα της κιθαρας πιστευω οτι μπορεις να το χτυπησεις σε καποιον ντραμμερ να το συρεις σε ολη την εθνικη και μετα να το δωσεις σε καποιο 16χρονο να παιξει φυσικα με τιν μεγαλυτερη αγκραφα που διαθετει! Σορυ για το οφ τοπικ αλλα χιουμοριζω!
  13. χωρις να θελω να σταματησω την γκρινια σας για τουσ ελληνες εμπορους και χωρις να διαφωνησω με ολα αυτα που τουσ χρεωνεται θελω απλα να σημειωσω οτι τα πραγματα σιγα σιγα αλλαζουν.Με πολυ πολυ αργα βηματα ξυπναει μεχρι και ο νακας ο οποιοσ αλλαζει πολιτικη ςσ προσ της πωλησεις του.Ενω για καποιο καιρο σταματησε να κανει εκπτωσεις ακομα και στουσ παλιους του πελατες αλλα και τους ''δικαιουχους'' των εκπτωσεων του τον εχει τσουξει λιγο η κατασταση που εχει διαμορφωθει πλεον.Καλα για διαμαντοπουλο δεν το ζηταω αυτος ειναι περιπτωση.Τελοσπαντων εκει που θελω να καταληξω ειναι να μιν μασατε.Δειτε τις τιμες του εξωτερικου και πηγαιντε στα μαγαζια και ξηγηθειτε τους. Φιλε το βρισκω τοσο μου το αφηνεις λιγο πιο κατω ή να μην ξαναπατησω εδω;Αυτο φυσικα πριν καν ρωτησετε την τιμη που το εχει εκεινος.Αν γελασει απλα σηκωθειτε και φυγετε.Ισως να εχετε ευεργετησει καποιον επομενο πελατη του!'Η ισως να εχει κανει το ιδιο ο προηγουμενος!Παρτε λιγο δραση και εσεις μην τους αφηνετε να κανουν οτι θελουν!
  14. παιζει και η αγγελική σε εσάς?
  15. όπως γράψανε και οι από πάνω μου διάβασε πρώτα τα σχετικά άρθρα και αν δεν σε καλύψουν τότε δώσε μας κάποιες λεπτομέριες για τον λόγο που θες να κάνεις ηχοδιαμόρφωση πχ προβες ή ηχογράφηση,για τον χώρο πχ μεγάλος μικρός κτλ κτλ και μιλάμε με περισσότερες λεπτομέριες!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου