Προς το περιεχόμενο

Anyparktos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    32
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Anyparktos

  1. Αν θες τη γνωμη μου οι Jazz/JB (ή ακομα καλύτερα Jazz/Custom) τους πατανε τους Burstbuckers.Βεβαια αντιπαθω γενικα τους gibson μαγνητες και αγαπω τους SD οποτε μπορει να ειμαι προκατειλλημένος.Οσο για το split tone παιζει να φταιει που εχουν αυτο το συστηματάκι για "fat,p-90 splitting" που ελεγε.Ακομα δε μπορω να καταλαβω πως το κάνανε,ειδικα στο οτι δεν εχει (σημαντικό) volume drop.Iσως με tap και τμήμα του δεύτερου πηνίου μέσα στο κύκλωμα δηλαδή όχι ακριβώς split.Εντυπωσιακα ηλεκτρονικα παντως,οπως και να χει.
  2. Θα'θελα αν κάποτε έχω τα λεφτά να πάρω μια με έναν humbucker.Είναι σχετικά πιο μακρυά από το bridge απ'ότι σε αλλα configs κι έτσι ίσως να έχεις μονίμως balls χωρίς όμως να "ξυρίζει",και σε lead και σε rhythm.Μειώνει και το ψάξιμο αν θες να περάσεις δικούς σου μαγνήτες!Πετάς έναν καλό hot μέσα κι έκλεισες!
  3. Δε λέω,πολύ καλο customάρισμα στην κιθάρα που έδειξες αλλά και ο single σου δίνει κάποιος παραπάνω ήχους και όχι μόνο: η απόσταση μεταξύ bridge&neck σε μια H-S-H είναι μεγαλύτερη απ'ότι σε μια H-H με αποτέλεσμα λογικά να έχεις αρκετά ασυνήθιστο ήχο στη μεσαία θέση.Ίσως ο Μπάμπης να μπορεί να μας πει περισσότερα για αυτό. ;) Θα ήθελα να μάθω! Κατα τ'άλλα φιλε sandiago αν θες πες και για ποιο μοντελο ibanez μιλάμε για να δούμε μήπως είναι από τις λεπτές S γιατί εκεί χάνεις αρκετό ποσοστό του ξύλου με το σκάψιμο καθότι είναι λεπτές και δε ξέρουμε αν χωράει και η μπαταρία,οπότε είναι ένα extra πρόβλημα.Binding νομίζω μπορεί να σου φτιάξει οποιοσδηποτε κανει custom κιθάρες.Εγω παντως εμπιστεύομαι πολύ τον Παναγιώτη Λάμπη (ή Λαμπή,δεν έχω καταλάβει ακόμα) γιατί ό,τι δουλεια και να μου χει κάνει ήταν τέλεια και πολύ οικονομική. http://www.theartofwood.gr/ Πάρτον ένα τηλέφωνο,εξήγησε του τι θέλεις και πιστεύω ότι θα μπορεί να στο κάνει.Πριν όμως το αποφασίσεις σκέψου ίσως λίγο παραπάνω και τους άλλους παράγοντες που είπαμε εδώ.
  4. Οι gibson μαγνήτες μου'χουν δώσει την αίσθηση οτι ειναι ακριβοί χωρίς ιδιαίτερο όφελος.Για γκάζια στο bridge πάντως αλλά και για να έχεις τη δυνατότητα για διάφορα πράματα πέραν του shred θα λεγα (ειδικά αν ειναι mahogany η lp σου) να δοκιμάσεις JB/59'.Οι distortion είναι καλοί μόνο για βρωμιά κι αμα δεις ebay και ιστορίες με μεταχειρισμένα θα δεις οτι πολύς κόσμος μετά τους ξαναπουλάει γιατί δεν πολυγούσταρε.Ακου κανα δειγμα στο νετ,ψαξε στο youtube και θα βγάλεις ακρη.Αμαρτια να σκαψεις gibson lp...
  5. Σε όργανα με passive μαγνήτες θες σκάψιμο του σώματος για να χωρέσουν μπαταρίες και τα active electronics που μπορεί εγγενώς να αλλάξει τον ήχο σου.Είναι ακριβούτσικη διαδικασία μαζί με τα active που θα βάλεις.Επίσης δεν έχω δει ως τώρα H-S-H active set οπότε και οι μαγνήτες μπορεί να βγούν έξτρα λεφτά (υποθέτω ένα H-H set κι ένας μονός). Μ'ένα πρόχειρο search στο thomann οι μαγνήτες μόνο (85-81 οι hum,zakk wylde set και o s single) βγαίνουν 225 ευρώ.Το binding κατα τ'άλλα είναι μόνο αισθητικό ζήτημα. Είσαι σίγουρος ότι δε θες απλά να βάλεις κάποιους καλούς passive?Πολύ πιο οικονομικό και ίσως να γουστάρεις και περισσότερο τον ήχο αλλά αυτό είναι αρκετά προσωπικό ζήτημα (εμένα πχ δε μ αρεσουν οι κλασσικοι 85-81 της emg)
  6. Ξέρω τι λένε για αυτόν και ό,τι έχω ακούσει μ'άρεσε αλλά παίζει θέμα επειδή έχει πολύ μικρό output για αυτό που θέλω εγώ στο Bridge και πολύ μεγάλο για αυτό που θέλω στο neck.Αυτό που θέλω τώρα είναι ο custom 8 (να βάλω δλδ alnico 8 στον custom που'χει κεραμικό).Αν και δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον αφού έχω και τον custom και τον 59'! Όσο για παλιό μαγνήτη έχω μια τετράδα ολίγον τι άχρηστη αλλά απ'ότι καταλαβα οι SD έχουν μια μεταλλικη πλακα απο πισω που θελει σιδηροπριονο (τροχο μικρό) και δεν εχω τετοια...Οι αλλοι αμα ειναι διαφορετικοι τζαμπα η μπαρα του μαγνητη...Ασε που τι να τους κανω τους passive emg με το alnico 8?Ειναι σαν να βαζεις αεροτομη σε zastava :D Thanks παιδιά για την παραπομπη. Οι telegun ειναι ελληνικοί ενισχυτές?!?!? :o Ειχε στο redhouse εναν και ειχα σχηματισει την εντυπωση οτι ειναι απο εξωτερικο.
  7. Ξανά: κανένας που να κάνει rewinding-αλλαγή magnet bar σε μαγνήτες κιθάρας στη θεσσαλονίκη?
  8. Έχει καιρό που μου'χει μπει η ιδέα να αλλάξω το ceramic bar που έχει ο duncan custom μου σε Alnico 8 γιατί πολύς κόσμος (ειδικά στο SD forum) μιλάει για εκπληκτικά αποτελέσματα και ό,τι έχω ακούσει από δείγματα ήχου τους έχει ολίγον τι δικαιώσει. Το πρόβλημα είναι ότι τα χέρια μου δε πιάνουν σε κάτι τέτοια και δε θέλω να χαλάσω κάτι που κάνει 80 ευρώ (τον custom που προανέφερα).Ξέρετε κανέναν στη Θεσσαλονίκη που να έχει κάνει παρόμοιες εργασίες;Υποθέτω ότι αν ξέρετε κάποιον που έχει κάνει pickup re-winding θα μπορέσει να μου κάνει και αυτό.Το Alnico 8-bar το βρήκα απλά αν δε βρω κάποιον να μπορει να κάνει τη δουλειά δε θέλω να το παραγγείλω μην μπω σε πειρασμό να το πειράξω εγώ και το διαλύσω...
  9. Με το ρίσκο να κάνω ηλίθια ερώτηση,τελικά οι συναυλίες στην Ελλάδα θα είναι με τον Barlow ή τον Stu Block?
  10. Το master of puppets δεν ειναι και τιποτα τραγικο.Εξασκηση χρειαζεται.Οχι συνεχομενη ομως και ολη την ωρα γιατι θα εξολοθρευσεις το χερι σου που ειπε και Mike! Για να σε καθησυχασω,το master το βγαζω απο 15χρονων και ναι,μου πιανεται το χερι ακομα και τωρα(22),και ναι ακομα και τωρα εβαλα εναν μετρονομο για το εφφε κι αποφασισα να παιξω μια power chord(5η) ογδοα στο 190 και στα 40 δευτερολεπτα ειχα αρχισει να νιωθω εκεινο το γνωριμο αισθημα του σαν να σου χει καποιος βαλει καποιος σφιχτο επιδεσμο στον αγκωνα.Στα 50 αρχισα να κανω καποια ψιλοακουσια upstrokes και στο 1'...Well,βαρεθηκα. Αυτό πάλι με τον καρπό πια δε το χω νιώσει τελείως.Εχω ακουσει διαφορους να μου λενε παπαριες επειδη κι εγω το ειχα παραπονο,ειδικα σε εποχες που δεν εκανα πολυ εξασκηση,να μου λενε οτι κουναω ολο το χερι αντι για τον καρπο.Σε τετοιες ταχυτητες,μονο τον καρπο να κουνας παλι ολο το χερι φαινεται να κουνιεται.Ή,τουλαχιστον,εγω οταν κουναω μονο τον καρπο μου σε τετοιες ταχυτητες κουνιεται ολο μου το χερι. Για να καταλαβω υπαρχει καποιο εξτρα κολπο ή ο,τι κανω ειναι ο,τι κανετε κι εσεις περι καρπου?Γιατι εγω ο καψερος ουδεποτε πηγα σε δασκαλο για ηλεκτρικη,μονο κλασσικη οταν ημουνα δημοτικο και τα κολπα ή μονος μου τα βρηκα ή απο το νετ. Πολυ ομορφο ποστ! ;) Εχω ακουσει κοσμο να μου λεει και το αλλο κουφο: "Η κιθαρα με το strap ψηλα ειναι καγκουρια".Δυο επιλογες εχουμε σε αυτην την περιπτωση για απαντηση: α)Γραφουμε το ατομο που το ειπε στα πα**ρια μας αφηνοντας τον να συνεχισει ν'ασχολείται μονο με Nu metal μεχρι να καταλαβει μονος του την βλακεια του. β)Του λεμε να παει να παιξει οποιοδηποτε σολο στη γελοια του σταση και κοροϊδεύουμε κάθε εξόφθαλμο λάθος που θα είχε αποφευχθει αν την είχε έστω,σε αξιοπρεπές ύψος. Προσοχη: Δε μιλαω για ανθρωπους που απλα τους βολευει να ειναι χαμηλα η κιθαρα.Μιλαω γι'αυτους που το κανουν γιατι ειναι c00l(sic).
  11. Άπειρα ευχαριστώ από μένα superfunk,τόσο για το άρθρο(στην αρχή αυτού του thread δεν είχα παρατηρήσει ότι εσύ ήσουν ο συγγραφέυς του αριστουργηματος ;) ) όσο και για τις απαντήσεις σου! Ίσως μια τελευταία ερώτηση: οι αλλαγές υγρασίας είναι σημαντικότερες από τις αλλαγές θερμοκρασίας;Αν ναι,αξίζει να ψάξω να πάρω κανένα από κείνα τα humidifiers;(ο,τι κι αν ειναι αυτα γιατι μονο ονομαστικά τα ξέρω)
  12. Κάπως έτσι...Γενικά το ξαναδιάβασα το αρθράκι και πιστεύω ότι μπορώ να κάνω γενικά τη δουλειά μόνος μου για να ανεβάσω το action αλλά έχω γενικά μια απορία όσον αφορά την αλλαγή string gauge. -Το να βάλω 9αρες απο 10αρες που χει(κατα 99% οπως ειπα) εργοστασιακές μήπως θα χει περισσότερο αρνητική παρά θετική επίπτωση στην καταπόνηση του λαιμού; -Αφού βάλω τις χορδές,σηκώσω το action και κουρδίσω εκεί που πρέπει ελέγχω απ'ευθείας το λαιμό για το relief του truss rod ή περιμένω να κάτσουν;Να το τσεκάρω περιοδικά για να το ρυθμίζω ή καλύτερο είναι να γίνονται λίγες αλλαγές στο truss rod;Επίσης,αλλάζει κάτι στο truss rod απο τη στιγμή που η κιθάρα είναι set neck;
  13. Αυτη η εντυπωση μου ειχε σχηματιστει... ??? Τεσπα την πάω στο μάστορα και βλέπω. Fret leveling πρακτικα τρίψιμο δεν είναι?Δε νομίζω να χρειαστεί δλδ δεν είχε κάποια παρατηρήσιμη ασυμμετρία.
  14. Ειχα δει ενα video στο youtube με περιγραφή του τι κάνει το καθένα αλλα δε θυμάμαι ακριβώς.Ψαξτο αμα ειναι.
  15. Την mockinbird χωρις trem την ειχα κοιτάξει κι εγώ όταν σκεφτόμουν ν'αγοράσω.Εμενα παλι μου φάνηκαν οτι παραείναι βρώμικοι οι μαγνήτες αλλά μπορείς άνετα να βάλεις ένα set duncan της αρεσκείας σου γιατί είναι αρκετά οικονομικό το όργανο.Το ίδιο ακριβώς θα κάνω με την δικιά μου την καινούργια,τους έχω αγοράσει και περιμένω να την πάω σε μάστορα να τους περάσω.Ψιλοκελεπούρι πάντως τα Mockinbird αν εξαιρέσεις ότι το nato μερικοί το χουν βαφτίσει "το μαόνι του φτωχού".Έχω δει όμως και ενα κακό review αν θυμάμαι καλά,αν το βρω το ποστάρω.
  16. Superfunk,το χω δει το αρθρο αλλα για να ανεβασεις action θες να βάλεις κάτι κάτω απο το nut τσόντα και δεν έχω ιδέα τι + φοβαμαι μην κανω καμια χοντρη πα**ριά και τρώω στη μάπα το αποτέλεσμά της μετά...Συμφωνα με το αρθρο θέλει λίγο χαλάρωμα το truss rod πχ και μιας κι έχω και tom γέφυρα μπορώ να πειραματιστώ και με το intonation αλλά με το nut και το ύψος της γέφυρας φοβάμαι να "παίξω" ακόμα.Αφου γίνει ένα καλο αρχικό set up από κανα μάστορα λέω να κάνω μετά τους πειραματισμούς... georgekz750,γέλασα πολύ με το Playstation πάντως ;D .Δεν εχω προβλημα ουτε καν τωρα με τις 10αρες για τα bends ρε συ.Άσε που παίζω που παίζω και μπάσο και κανω κι απο κανα bend εκεί (που και που και μια ξεχασμενη κλασσική) και ιδιαίτερο πρόβλημα δύναμης δεν έχω.Ταχύτητας...Άλλο θέμα.Το οτι η παλια κιθαρα ηταν απαισιως σεταρισμενη είναι δεδομένο(πριν τις 9αρες βεβαια ειχα 11αρες και C#). chris gti,ανα γεια σου ρε φιλε,αυτό ηθελα να μάθω,αν βοηθάει πιο πολύ στο sustain...Γιατί πήρα string thru-set neck όργανο και ήμουν λίγο ξενερωμένος γιατί δεν είχε και τόση πια διαφορά από το bolt-on καυσόξυλο που χα πριν. Πάντως thanx παιδιά νομίζω ότι ψιλοκαταστάλαξα για 9αρες και μπόλικο ανέβασμα.Αφου δεν ειναι και τραγικο το θέμα της ταχύτητας με το ανέβασμα του action εννοώ.
  17. Με μπερδεψες...Γενικά ψηλο action δε με βοηθαει ποτε όσον αφορά το παίξιμο(ο ήχος είναι άλλο ζήτημα).Τα bends είχα την εντύπωση(από εμπειρία,όχι από "διάβασμα" και ερωτήσεις) ότι βγαίνουν πιο άνετα σε χαμηλό action. Γενικά τη νότα δε τη σταματάει τελείως,βρίσκει λίγο τάστο(το επόμενο)στην αρχή και κόβει τη φόρα της χορδής.Σου χαλάει δηλαδή τις δυναμικές για να καταλάβεις,αφού όσο πιο δυνατά βαράω τόσο πιο άσχημα βρίσκει.Τι να πω μπορεί και απλά να μ'έπιασε η παράνοια επειδή είναι ολοκαίνουργιο το όργανο.
  18. Πήρα την Cort kx1q που συζητούσα σ'ένα προηγούμενο thread από το Thomann.Όλα καλα,κλασσικό 10ήμερο για να ρθουν όλα σε άριστη κατάσταση.Μου είχαν πει πριν την πάρω ότι το setάρισμα είναι του εργοστασίου κι ότι αυτοί δεν επεμβαίνουν επίσης είχαν πει ότι μάλλον οι χορδες είναι 10αρες χωρίς μεγάλη σιγουριά,το ίδιο λέει και στο site της Cort. Εν τέλει,η κιθάρα είναι πολύ βολική στο παίξιμο με πολύ,θα έλεγα,χαμηλό action.Fret buzz δεν έχει να πεις ότι τα τάστα τρίζουν μόνιμα άλλα αν πας να παίξεις πολύ δυνατά,να δώσεις λίγες δυναμικές ρε παιδί μου,στην αρχή τρίζει και έχω την αίσθηση ότι μου τρώει sustain.Συν τοις άλλοις,η κιθάρα κατά 90% πιθανότητα έχει 10άρες χορδές σε σκάλα 25.5'' και standard tuning πράμα που με ξενίζει αρκετά αν σκεφτείτε ότι έπαιζα με τις 9αρες(όπως πολύς κόσμος πιστεύω) για standard tuning και δη σε σκάλα 24.75'' που λογικά η πίεση είναι και χαμηλότερη απ'ότι σε μεγαλύτερη σκάλα! Τώρα έχω κάποιες απορίες λοιπόν με το set up.Κατ'αρχήν,είχα σκοπό πριν πάρω την κιθάρα να βάλω 9αρες για να κάνω και λίγο πιο εύκολα τα bend άλλα και για να έχω χαμηλή πίεση στο μανίκι αφού είναι και set neck και δε θέλω να το ζορίζω.Ηλιθιωδώς περίμενα,όπως συμβαίνει στις περισσότερες κιθάρες,το εργοστασιακό set up να είναι πιο ψηλά απ'όσο θέλω και αγόρασα κι ένα stock 9αρες να έχω.Τελικά βγήκε το αντίθετο.Οι 9αρες με λιγότερη πίεση θα πάλλονται και πιο πλατιά και ήδη πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα με τρίξιμο.Άμα περαστούν τώρα 9αρες σίγουρα θα χει άπειρο fret buzz από τη στιγμή που ήδη έχει "fret bump" όπως λέει ένας "σοφός" του νετ που βρήκα εδώ: http://69.41.173.82/forums/showthread.php?t=110287&highlight=Action Μιλάει μεν για ακουστικές,αλλά πιστεύω το νόημα είναι το ίδιο. Αποφάσισα να ρωτήσω εδώ για ν'ακούσω προτάσεις.Πρόκειται να την πάω για αλλαγή μαγνητών(παρήγγειλα και μαγνήτες μαζί).Προφανώς θα ζητήσω και set up.Τι set up είναι το θέμα όμως: -9άρες και μπόλικο ανέβασμα action για να μην έχω τρίξιμο?Θα είναι μάλλον πιο εύκολα τα bend αλλά φοβάμαι για το γενικό playability αφού θα πρέπει να γίνει αρκετό ανέβασμα action. -Συνεχίζω 10άρες και λίγο ανέβασμα action για να μην έχω "bumping"?Υποθέτω όμως ότι η κιθάρα θα γίνει απλά πιο δύσκολη στο παίξιμο... Άμα μπορείτε να μου πείτε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα από άποψη τόνου και playability θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα γιατί έχω μπερδευτεί.
  19. Τι να πω,αμα δε το ξεφτιλισεις με βαρη δε νομιζω να χεις προβλημα.Στο λυκειο επαιζα πολυ κιθαρα και εκανα και αρκετη γυμναστικη(βλαμμενος εφηβος,"πρέπει να φτιάξω μπρατσα!" ;D ),δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα στο να παιζω.Ουτε έχω παθει τενοντίτιδες και παρεμφερή.Μη σου πω,σου δινει και καπως περισσοτερη ενεργεια και τα χερια σου ειναι σε μια σχετικη εγρηγορση αν γυμναζεσαι.Μπορει να ειναι και ιδεα μου,δε ξερω.
  20. Κατάλαβα.Όσο περισσότερα ακούω τόσο πιο άνετα νιώθω για την επιλογή μου γιατι ηθελα εναν αρκετα λεπτο λαιμο και στον Τσελιο που την είδα με βόλευε πολύ. Ναι λοιπόν,παρήγγειλα την cort,πήγα και στην τράπεζα και την πλήρωσα!Ελπίζω να ρθουν όλα καλά γιατί αλλιώς φεύγει για επιστροφή ;D Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για το ενδιαφέρον,τις προτάσεις και τις συμβουλές τους!Ευελπιστώ να επιστρέψω με κάποιο ηχητικό(φριχτό κατα πάσα πιθανότητα γιατι δεν εχω εξοπλισμο για ηχογράφηση) υλικό!
  21. @georgekz750 Όπως το ειπες,λογω floyd ειναι εκτος.Δε χρειαζεται να ζητας και συγγνωμη αδερφε,μια προταση εκανες για να με βοηθησει ;) .Thanx @Sottos Η συγκεκριμενη schecter που χω βαλει στο ματι είναι όντως απο 2 φορες των diamond(του φιλου σου) και μαλλον δεν ειναι και απο Κινα.Κατα τ'άλλα δε μπορω να τη βρω να τη δοκιμασω εδω οποτε μαλλον θ ακουσω τις συμβουλες πολλων εδω και θα παω για την cort. @funky_bassman (κι εσυ μπασιστας-κιθαριστας ε?I joined the club last year :) ) Η propaganda οντως είναι λίγο-πολυ φτυστη της cort και έχουν και οι δυο emg-hz απο παραγωγής.Δε ξερω αν εχει push/pull split ομως.Βεβαια η cort έχεις τους open coil ενω η Propaganda δε ξερω ποιους γιατι ειναι discontinued αλλα μαντευω τους H4 (passive copy των 85/81 μεταλλομαγνητων) οποτε λογικη και η διαφορα στον ηχο.Περιεργο να μη σου αρεσει το λεπτό μπράτσο αλλα απο την αλλη είναι και εντελως υποκειμενικο. Σχεδον έχω καταλήξει στην cort απ'ότι φαίνεται.Ευχαριστώ παντως παιδιά για τις προτάσεις και καλοδεχουμενες και οι υπολοιπες.
  22. Καταρχήν να συγχαρώ την ομάδα συντονισμού!Πρώτη φορά βλέπω σε φορουμ τοσο γρήγορη απόκριση σε προβλήματα χρήστη!Μπράβο ρε παιδιά,να βάζετε τα γυαλιά στο υπόλοιπο ιντερνετ! @audiokostas Σοβαρά το λές ε? ;D Δε ξερω εν προκειμένω αν πρέπει να το πάρω ως χιούμορ...Ούτως ή αλλως κλίνω προς τα εκεί όπως και να χει... @gerrard Προφανώς δε θα ναι ολόϊδιες!Αλλα είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο σε διαφορετικό χρώμα...Όσο ίδιες γίνεται δλδ...Να τη δοκιμάσω στου thomann,δε με βλεπω να παιρνω το αεροπλανο για treppendorf συντομα χεχε :D .Στη χειρότερη ο thomann σου επιτρέπει επιστροφή εντός 30 ημερών και τα λεφτά πίσω ή αλλαγή σε άλλο προϊόν αλλά επειδή θέλω να το αποφύγω το κατα δύναμιν ποστάρω πρώτα εδώ ν'ακούσω απόψεις.(δύο μηνες το παιδευω το θέμα με το τι κιθάρα να πάρω...) @odis13 Πραγματικά απαρίθμησες ΟΛΟΥΣ τους λογους για τους οποίους ούτως ή άλλως προτιμούσα την cort!Για το action θα δω όταν την πάρω,θα την παω και για setup μαζι με την αλλαγη μαγνητών όπως και να χει! Όσο για τις redline,καλά λόγια ακούω για τις godin γενικα φαίνονται ωραίες,στρωτές πλην το οτι τείνουν λίγο στο Metal εν γένει.Χωρίς αυτό να είναι κακό!Πολλές έχουν και σώμα απο silver leaf maple (ασημοφυλλο σφενδάμι?!?καναδεζικη πατεντα μου μυρίζει) και poplar στο πλαϊ.Τωρα τι ήχο θα βγάζει αυτό δε ξερω αλλα γενικα το maple βγάζει πρίμα.Ο Τσέλιος στη σελίδα του έχει godin αλλα απο το μαγαζί νομίζω ότι του τις έχουν πάρει όλες και δεν εχω ιδέα πότε θα ξαναφέρει.Ουτε για άλλο μαγαζι με godin ξέρω... @kpeyos Δεν είναι ότι δε με νοιάζει τόσο η κλίμακα,ίσα ίσα που είμαι ολίγον τι απογοητευμένος από το 24,75 της παλιάς μου(μουντάδα λόγω έλλειψης τάσης υποθέτω) και σκέφτομαι ότι το 25,5 θα μου αφήσει και ανοιχτά ενδεχόμενα χαμηλότερου κουρδίσματος.Η παλιά παίζει να έφαγε άσχημη κακομεταχειριση σε μια φαση με 11αρες χορδες και C#.Δε σκοπευω να το τραβηξω τοσο και με την καινουργια αλλα υποθέτω ότι θα σηκώνει ένα setup του στυλ 10αρες D ή D#.
  23. ;D Κατορθωσα να βρω τιτλο που θα κρασάρει και το σύστημα ρε φίλε!Νομος του Murphy,oχι αστεια...Ίσως : "Φτηνη και μόντες ή απ'ευθείας ακριβή?" Καταλαβαινετε πιστευω οτι δεν ηταν ο σκοπός μου μονο το συγκεκριμένο δίλημμα,εξ'αιτίας του ότι θ αλλάξω και μαγνήτες...Αλλιώς η σύγκριση μπάζει από παντού κι όσοι μπαίνουν στο thread θα μου λενε διχως σκέψη "schecter δαγκωτό". :-\
  24. Oπως ακριβώς το πες,ξεφεύγει.Ασε που ο custom custom παιζει να χάνει σε μπάσα. Σημείωση προς Moderators-modulators:Αν μπορείτε να κάνετε τον τίτλο ακριβώς: "Αγορα κιθάρας: φθηνότερη και αλλαγές ή ακριβή εξ'αρχής?" θα σας είμαι πάρα πολύ ευγνώμων. :-[ Σορρυ και πάλι...
  25. @audiokostas Βεβαίως!Την cort την δοκίμασα στον τσέλιο κι έμεινα καθ'όλα ευχαριστημένος.Οι μαγνήτες λόγω της μετριότητας που τους διακρίνει βέβαια θα φύγουν και θα πάνε σε μια παλιά μου.Υπήρχε λίγο fret buzz στου τσέλιου και για να μην πληρώσω και μεταφορικά μιας και σίγουρα αγοράζω μαγνήτες αν την παρω θα την παρω απο thomann οποτε ελπίζω να μην τύχω σε προβλήματα με τα τάστα.Παίζει να φταίει και το οτι ο τσέλιος είχε πολυ χαμηλά το αction... Απο schecter έχω δει αρκετές,δυστυχώς δε βρήκα αυτήν ακριβώς αλλα δοκίμασα παρόμοια γενικώς πράματα: ίδιοι μαγνήτες και ξύλα.Δεν έχω ακούσει όμως καλά λόγια για τις αντιγραφές των duncan(σε σύγκριση προφανώς με τους αυθεντικούς). @Earendil Όσο για τις godin,δε βρίσκω κάποια με push/pulls και η συγκεκριμένη που μου λίνκαρες αδερφέ έχει και τους active emg τους οποίου αντιπαθώ. Ευχαριστώ πάντως για την γρήγορη απάντηση στο πρόβλημα με τον τίτλο! :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου