Προς το περιεχόμενο

thieves

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή thieves

0

Φήμη

  1. bass-->truebypass looper-->subcomander mfos synth-->diy ring modulator-->hand made compressor--> bass distortion--> freqbox coctail-->woolly mammoth clone--> whammy--> freqbox hem and haw delay--> vacuum tube pre amp-eq--> phazer. το expression παει στο ring modulator, και το subcomander απλα τα σπαει..
  2. η γνωμη μου ειναι: ηλεκτρικη κιθαρα στο neck μαγνητη ---->treble booster--> --> chorus(οχι πολυ βαθος)---->λιγο reverb.
  3. καλησπερα, προσωπικα ειμαι μπασιστας και fan των active και των fuzz. οποιος πιστευει οτι fuzz+active+bass δεν λειτουργουν μπορω να στειλω απειρα links που να αποδεικνυουν το αντιθετο. Αυτο που συμβαινει ομως ειναι οτι το καθε fuzz δεν λειτουργει καλα με το καθε μπασο. μπες στο link μου http://freqbox-pedals.com/ και δες το buzz fuzz, το video εχει γυριστει με active bass.
  4. εγω οταν θελω να κοψω πριμα βαζω το μπασο στο κεφαλι μου :P πολυ ωραιος κατα τα αλλα
  5. δεν ειναι ευκολο να πιανεις τονους τετοιου ειδους απλος και μονο γιατι ο τονος αυτων των ανθροπων βγενει απο εξοπλισμο πολυ ακριβοτερο απο αυτον που μπορουμε εμεις να αγορασουμε.. προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τα boss ειναι πολυ κακα πεταλακια.. αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.. γνωμη μου ειναι να μην κολλας τοσο πολυ με τον τονο που ακους σε αλλους, αλλα να προσπαθεις καθε φορα με τον εξοπλισμο που διαθετεις να φτασεις το καλυτερο δυνατον για τα αυτια σου. το καθε πεταλακι αντιδραει διαφορετηκα με αλλους μαγνητες κιθαρες κτλ
  6. ξέρεις τι έχει πάθει και δε λειτουργεί? bypass σήμα έχει? ακούγεται κάποιος ήχος όταν το έχεις ανοικτό? το led λειτουργεί?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου