Προς το περιεχόμενο

rouxlas27

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από rouxlas27

  1. Καλησπερα απο μενα ,αν πρεπει να παρεις οποσδηποτε ενα απο τα δυο set παρε τα roland καλυτερο σε ηχους,ποιοτητα και φυσικα μεταπωληση αν και το καλυτερο θα ηταν να πας να τα παιξεις για να εχεις προσωπικη αποψη.Στη θεση σου βεβαια δε θα επαιρνα τοσο ακριβο set για τη δουλεια που το θελεις,δες για κανενα roland td4,td9,td11 μεταχειρισμενο,καλες αγορες ;)
  2. Λοιπον αν ψαξεις στο διαδικτυο θα βρεις αρκετες λυσεις που πολλες απο αυτες τις εχω δοκιμασει,αλλα σαν αποτελεσμα ειχαν να δουλευεις το gain σχεδον τερμα και να χανονται οι δυναμικες,εγω θα σου προτεινω δυο πιο αξιοπιστες η μια ευκολη και η αλλη καλο ειναι να πιανουν τα χερια σου. 1) 2)http://www.ebay.com/sch/sis.html?_kw=Pack+of+6+Foam+cone+trigger+for+DIY+electronic+drum Για την πρωτη περιπτωση απλα τα αγοραζεις απο το site της εταιρειας που φενεται στο video,αλλα μακαρι να κανω λαθος θα χρειαστει να τριγκαρεις πολυ τα pads. Για την δευτερη περιπτωση περνεις foam cones απο το συγκεκριμενο τυπα που πειρα και εγω,ειναι απο καναδα σε 4 μερες τα ειχα στα χερια μου.Αφερεις τα παντα(κουφιο) και αφηνεις μονο τα καλωδια για να γινει η συνδεση,εγω ειχα κοψει το κομματι πλαστικου που εχει μεσα το pad σε πιο μικρο,το εβαλα με ταινια διπλης οψης στη βαση και κολλησα πανω το foam trigger,προσεχε μονο την αποσταση για να εφαπτεται η κορηφη του foam trigger με το δερμα.Επειδη στο dm10 ειναι ολα διπλα δεν χρειαζεται να αφαιρεσεις το trigger για το στεφανι,εννοειτε πρεπει να παρεις και mesh heads εχει μονα και διπλα που ειναι καλυτερα αλλα και πιο ακριβα.Η δευτερη λυση αν και λιγο δυσκολη θα σε πεισει με το αποτελεσμα. Οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε ;)
  3. Καλησπερα φιλε μου,εγω ειχα τα dm5 pro kit το προβλημα που ειχα ηταν οτι τα pads που ειναι ακριβως ιδιας φιλοσοφιας με του dm10x εκαναν πολυ θορυβο,πιο πολυ απο rubber,σε αισθηση για μενα τραγικα και γενικα απο ρακ μεχρι και πιατα ηταν κακης ποιοτητας.Τωρα αμα θελεις υπαρχουν πατεντες πολλες που μπορω να σου πω για τα pads αλλα να υπολογιζεις 100-150 ευρω,γνωμη μου ειναι,ναι ειναι ψαρωτικα αλλα να δωσεις 1000 και να κανεις πατεντες δε λεει φιλαρακι,παιξε στα σιγουρα παρε καμια roland.Kαλες αγορες ;)
  4. Καλημερα φιλε μου,απο προσωπικη εμπειρια απο alesis μακρυα λογω κακης ποιοτητας,για να χεις το κεφαλι σου ησυχο πηγαινε σε roland η yamaha,κανε λιγο υπομονη και μαζεψε κανα φραγκο παραπανω,αμα εχεις προβλημα με τον ηχο παρε σετ χωρις μποτα γιατι κανει πολυ θορυβο(βλ.dtx 400 η hd3)yamaha και roland αντιστοιχα που ειναι και στα λεφτα σου. Καλες αγορες ;)
  5. Αυτος για τη τεχνικη,μουσικοτητα και τον ηχο του.
  6. rouxlas27

    Alesis pads

    Φιλε μου επειδη εχω δοκιμασει τα παντα στα pad των alesis κανε αυτο που σου ειπα,διαφορετικα πηγαινε σε roland,αυτο που δειχνει το video το εχω κανει και δεν ειναι καλο θα χρειαστει να τα τριγκαρεις πολυ απο τον εγκεφαλο και παλι το αποτελεσμα θα ειναι μετριο.
  7. rouxlas27

    Alesis pads

    Καλησπερα φιλε μου τα pad των alesis αποτελουνται απο κατω προς τα επανω με δυο στρωσεις αφρωδες υλικου ενα λεπτο πλαστικο που ειναι τοποθετημενος ο αισθητηρας και ειναι κολλημενο ολο αυτο σε ενα αντιστοιχο μεταλλικο λεπτο κομματι,μετα εχει ενα πολυ λεπτο αφρωδες και ενα κοινο δερμα.Προσωπικα το θεωρω σε αισθηση και αποδωση τραγικο, τα roland τα rubber και τα mesh ειναι ανωτερα,τη μοναδικη βελτιωση που προτεινω ειναι με foam cones απο ebay και mesh heads με λιγα σχετικα χρηματα γινεται συνολικα πολυ καλο. Αυτα απο εμενα οτι αλλο θελεις εδω ειμαστε. ;)
  8. Kαλησπερα φιλε μου για τσεκαρε αυτα και κανενα σετακι απο stagg αν βρεις ειναι πολυ καλα για τα λεφτα τους.Εγω πουλαω καποια istanbul μιση τιμη αν ενδιαφερεσαι δωσε το mail σου να τα πουμε. http://www.thomann.de/gr/zultan_rock_beat_beckensatz.htm http://www.thomann.de/gr/masterwork_troy_beckensatz.htm http://www.gabrieldrums.com/gr/store/product/?ct=82&p=4075
  9. Aυτο εδω το σετακι το θεωρο παρα πολυ καλη περιπτωση καλα ξυλα,σιδερα απο custom μοντελα της dw σε τιμη που παιρνεις κουβαδες. http://www.thomann.de/gr/dw_pdp_bx_studio_solid_black_2.htm ;)
  10. Γεια σου φιλε μου,τα roland παρε,αλλη κλαση και αν ειναι το καινουριο μοντελακι με τα mesh heads ουτε να το σκεφτεσαι.Απο τα alesis πολυ πιο αθορυβα.Καλα παιξιματα ;)
  11. Φιλαρακι η γνωμη μου ειναι να μαζεψεις κανα φραγκο και να παρεις pads καλυτερης ποιοτητας,γιατι τα συγκεκριμενα οτι και να τα κανεις ειναι τραγικα.
  12. Καλησπερα και απο εμενα ειναι πρωτη φορα που γραφω,η αφορμη ειναι να πω και γω την εμπειρια μου απο ενα συγκεκριμενο live πριν απο μερικα χρονια οπου απο το πολυ αγχος δεν ειχα δυναμη να βαρεσω,και ολα εκτος χρονου ευτυχος το κομματι το τελειωσα,μετα απο δυο τρια σφηνακια εστρωσα,δεν λεω να γινουμε αλκοολικοι αλλα βοηθαει. Εγω θα συμφωνησω με τους προηγουμενους και θα προσθεσω οτι παρα πολυ καλο ωστε να εξαλιφθει το αγχος ειναι η γνωση των τραγουδιων(πολλες προβες)διωχνει ενα μεγαλο μερος της ανασφαλειας που προκαλει το αγχος.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου