Προς το περιεχόμενο

tangerogeorge

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από tangerogeorge

  1. Καλησπέρα Μανώλη Ευχαρίστω για την ανταπόκριση σου. Το Τd20 το αγοράσα απο ιδιώτη και το alesis io απο το ebay λειτουργούν άριστα,μόνο που προβληματίζομε στο setup midi, στην Θεσσαλονίκη μένω. :)
  2. Γεια σου φιλε millenium mesh head mps 600 http://www.thomann.de/gb/millenium_mesh_headmps600_edrum_set.htm
  3. Γεία και χαρά Μια βοήθεια παίδια to setup midi in td12 via midi out alesis io, λεπτομεριάκα. Προσπαθώ να το ρυθμήσω αλλά δεν γίνεται, δεν καταλαβαίνω που κάνω λάθος. ???
  4. Μανώλη σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, ειδικά για το assign. ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ RESET FACTORY έχω αρκετά drum kit,ώστοσο όπως περιγράφω θα ήθελα λεπτομερή περιγραφρή του setup. Το manual δεν με βοηθά όσο στο translating είναι (μαύρο χάλι) Ευχαριστώ.
  5. Kατ'αρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρων. θέλω να trig κάθε extetion pads ξέχωρα και πώς θα δώσω midi chanel και midi note στο alesis io απο το td12. Eυχαριστώ.
  6. Καλημέρα φίλοι Είμαι καινούργιο μέλος και εύχομε να μοιραστούμε αρκετές μουσίκες γνώσεις. Το θέμα που μου προεκείψε είναι setup midi,πώς να δώσω εντολές στο module td12 transmiting via alesis io;εχώ συνδέσει καλώδιο midi in td12 via midi out alesis io καθώς τα pads drum(4Toms-3Crash-1controler hi hat pedal-1kick) επεκτείνα τα pads του υπάρχων drum mounting. Με ποία προτεραιοτήτα εντολών σε td12 κατόπιν σε alesis io καθώς σε pad μεμονομένα;πρός μελέτη έχω τα manuals αλλά δεν διευκολήνομαι. Ευχάριστω :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου