Προς το περιεχόμενο

guitaroulis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από guitaroulis

  1. Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά έλειπα αυτό το διάστημα. Τα συμπτώματα στον Marshall ήταν ότι λίγη ώρα αφού τον άνοιγα, όταν ζεσταινόταν, έκανε fade out και ο ήχος χανόταν. Στην αρχή, αν τον έκλεινα και τον άνοιγα ξανά, είχα ήχο για λίγο, μετά όμως από κανα δυο λεπτά τα ίδια. Στο τέλος ο ήχος χανόταν οριστικά, όσες φορές και αν άνοιγα τον ενισχυτή. Έπρεπε να περάσει αρκετή ώρα για να ανοίξει ξανά. Οι λάμπες αν και παλιές, λειτουργούσαν. Άλλαξα λάμπες, έκανα service και μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Το πρόβλημα λύθηκε όταν καθάρισα τις επαφές. Έχουν περάσει 4 μήνες περίπου από τότε και δεν είχα ξανά πρόβλημα. Δε λέω ότι και ο δικός σου έχει το ίδιο πρόβλημα (πολλοί πιο έμπειροι από μένα τόσο με το θέμα όσο και με τον ενισχυτή έχουν απαντήσει ήδη), αλλά αν μέχρι τώρα δε βρήκες λύση, δε χάνεις τίποτα.
  2. Παρόμοιο πρόβλημα σε Marshall JCM900. Η λύση ήταν απλή τελικά: Καθαριστικό επαφών σε όλα τα Jack. Φοβόμουν και εγώ για πυκνωτές, τροφοδοτικά κτλ., αλλά τελικά η λύση ήταν τα jack, λόγω κάποιου buffer που υπάρχει στο κύκλωμα. Το είδα σε forum για Marshall JCM900, το δοκίμασα και δούλεψε. Προηγουμένως είχα κάνει service στον ενισχυτή και το πρόβλημα παρέμεινε. Πρακτικά, δεν έχεις να χάσεις τίποτα(ίσως λίγα ευρώ για το καθαριστικό!!!). Καλή τύχη!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου