Προς το περιεχόμενο

soundmagic

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    122
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή soundmagic

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Πάντως ο Έλβις περιμένει για να μην πούμε και το βασιλιά της ποπ που είναι και φρέσκος φρέσκος... βέβαια για αυτούς τα δικαιώματα δε θα είναι τόσο απλά ;)
  2. Ναι για αυτό βλέπεις πάτωσε ο KPA και σίγησαν τα φόρα... αχαχααχ
  3. Ε είπαμε όχι μόνο εξάλλου υπάρχους 700 διαφορετικά κυκλώματα με διαφορετικό ήχο και τις ίδιες λάμπες. Εννοείται αυτό. Να παίζει και να ακούει ε? Καμιά φορά με τα φόρουμ ξεχνιέσαι. Η καλύτερη συμβουλή! ;D
  4. Με απλά λόγια πώς θα το εξηγούσες αυτό στο νιούφη: απο την προενίσχυση παίρνουμε την βρώμα (όχι μόνο αλλά λέμε τώρα) από την τελική τι παίρνουμε? Σε κάποιον που δεν έχει ιδέα από ενισχυτές τι θα έλεγες? Το χρώμα? Τη γευση? Τις τάδε συχνότητες? Εγώ ούτε έχω παίξει με τους ενισχυτές που έχεις παίξει εσύ ούτε έιμαι καλός να εξηγώ ;)
  5. Superfunk δε γραφεις κανα θέμα για τις τελικές και τι ρόλο παιζουν στον ήχο του ενισχυτή? Γνωστά και σωστά αυτά περι προενίχυσης παραμόρφωσης master volume κτλ που τα τονιζεις συνέχεια αλλά τελική με τελική έχει διαφορά και πριν αρχίσει να κλιπάρει. Κάνε μια καλή και απλή σουμα για τους νέους που βγαίνουν στο ψάξιμο.
  6. Οι Orange είναι ενισχυτάρες αλλά έχουν ιδιαίτερο ήχο. Ψαχτο καλά αν θες να πας προς τα εκεί. Ολοι οι ενισχυτές έχουν το δικό τους ήχο δηλαδή αλλά θέλω να πώ έχουμε ακούσει καρφί τόσο πολύ Marshall Fender και Vox που οι Orange ξεχωρίζουν μπαμ. Είναι love them or hate them φάση.
  7. Ακριβώς. Αρκεί να υπαρχει διαχωρισμός ανάμεσα στην έκφραση άποψης και στην πρόκληση σε πράξη. Το φόρουμ βέβαια πολύ καλά κάνει και δεν αφήνει περιθώρια. Σημασία έχει τι σημαίνουν στο νομικό λεξιλόγιο το οποίο δε μοιάζει πάντα με το δικό μας.
  8. Έτσι, ούτε ρώτησες ούτε έμαθες ;D Το αφήνω όμως μη μου φωνάξεις καμιά αστυνομία (και ρίχνουν χριστοπαναγίες οι άνθρωποι νυχτιάτικά!). Κατά τα άλλα είπαμε: μη μπερδεύετε τους κανόνες ενός φόρουμ με τους νόμους ενός κράτους καί όλα θα είναι πιο απλά. Νομίζω τόσα χρόνια το Noiz μιά χαρά τα πάει.
  9. Ηλίθιο είναι το να νομίζεις ότι η αστυνομία και τα ΕΚΑΜ θα τρέχούν νυχτιάτικα επειδή εγώ θα γράψω ιστορίες τρόμου σε φόρουμ αγαπητέ ;) ΥΓ: πέρα από το ότι δεν απαγορεύεται φυσικά
  10. Ας καταλάβουμε ότι άλλο πράγμα είναι το φόρουμ και άλλο το ελληνικό κράτος. Το φόρουμ μπορεί να απαγορεύει ότι θέλει και κρίνει απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία του. Αυτό δε σημαίνει πως ότι απαγορεύει το φόρουμ κηρύσσεται και εκτός νόμου. Δε θα σε συλλάβει κανείς αμα γυρνάς και λές τι ωραία που θα ήταν να επιτρεπόταν το ψάρεμα με μπουκάλες και ας μη σου μιλάνε οι ψαροτουφεκάδες. Το φόρουμ πέρα από την όποια ιδεολογία πρεσβέυει πρέπει να προστατέψει και την υπόστασή του. Αν δεν κλείνει τέτοια θέματα όταν ανοίγουν δε θα συλλάβει κανέις όσους συζητάνε για πειρατία το ίδιο το φόρουμ όμως μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπο με το νόμο και φυσικά τα υπεύθυνα πρόσωπα όσο και αν δε γουστάρουν πειρατές κτλ.
  11. Αρα το φόρουμ λειτουργεί σωστά και εσύ έχεις μερικές περίεργες απόψεις... ;D Ευτυχώς στην αστυνομία είναι συνήθως σοβαροί άνθρωποι.
  12. Μην περιμένεις φυσικά να ακούγεται ίδιο με κάποιο λαμπάτο το συγκεκριμένο αλλά αυτό δεν πρέπει να σε πειράζει. Το θέμα είναι αν σου αρέσει στο αυτί και στο χέρι. Γουστάρεις περισσότερο με την προσομοίωση? Με γειά!
  13. Αν ανοίξω κουβέντα για το Τζακ τον αντεροβγάλτη θα συλλάβουν όλο το φόρουμ για φόνο?
  14. Μια ένσταση μόνο: τη διαφορά φτηνού modelling με λάμπα μπορεί να μην την καταλάβει με ένα άκουσμα σε μαγαζί. Αν παίζει όμως θα καταλάβει με τον καιρό ότι παίζει άλλο όργανο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου