Προς το περιεχόμενο

ernesto

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τύμπανα
    Κρουστά
  • Day job
    α
  • Τόπος
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ernesto

0

Φήμη

  1. Φίλε amaranth (nice nick) από αυτά που λες με αυτά τα λεφτά ή μεταχειρισμένη gibson θα πάρεις(δεν ξέρω πόσο σε ενδιαφέρει αυτό)ή από εκεί που μας είπες.κατά την γνώμη μου το να δώσεις 4+ χιλιάρικα ενώ μπορείς να έχεις τον ίδιο ήχο με σημαντικά λιγότερα χρήματα και service σε απόσταση τσιγάρου είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.και αφού έπαιξες και σε κάλυψε go for it.και ανέβασε και φώτο να δούμε.σαν όνομα τώρα παρότι drummer τον ξέρω ακόμη κι εγώ και έχει αρκετά καλό όνομα και το πιο σημαντικό πολλά χρόνια εμπειρίας. όσον αφορά τα χειροποίητα όργανα είμαι υπέρ εφόσον ο αγοραστής ξέρει ακριβώς τι θέλει και γιατί.(συν πως βοηθούμε "δικούς μας μάστορες με την προϋπόθεση φυσικά να το αξίζουν) μέχρι να το βρούμε αυτό τα διάφορα brands κάνουν την δουλειά τους .
  2. καλησπερα ειμαι κατοχος φυσικής (tama starclassic)αλλά και ηλεκτρονικής (ROLAND td 9kx full mesh)το οτι μπορεις να κανει με ακοyστικα πρακτισ στις 3 η ώρα είναι κάτι πραγματικά φοβερό.όμως τελικά εβαλα στο φυσικό μου σετ mesh (αθόρυβα δέρματα oxi ξυλινα practise ι λαστιχενια) και μελετάω εκεί. είναι καθαρά προσωπική γνώμη αλλα νομίζω μελετάς καλύτερα με ρεαλιστικές αποστασεις και υψοι καθώς και χτυπιματα(ta roland triggaroun) οπότε νομίζω με βελτιώνει περισοτερο. όσον αφορά το alesis το επαιξα και όχι. οι mess poy exei ειναι πολλες κλάσεις κάτω από τα roland. στην τελική καλύτερα μεταχειρεσμενα roland παρά καινουργια alesis ξαναλέω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη μου αλλα νομίζω το stroke kai to rebound ειναι πολυ σημαντικα και αξίζουν τα παραπανω λεφτα. στην τελικη δοκιμασε με mesh τα tama που εχεις και αν δεν σε καλυπτει προχωρισε σε αγορα ηλεκτρονικων αλλα παντα με "test drive"
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου