Προς το περιεχόμενο

AntonyRandy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή AntonyRandy

0

Φήμη

  1. Είναι πολύ όμορφη! Αλλά αν θέλεις πραγματικό ήχο les paul, που από ότι κατάλαβα αυτό θες..τότε θα σου πρότεινα να αγοράσεις μεταχειρισμένη και πριν το 2000 σε χρονολογία παραγωγής. Καλές αγορές σε ότι και να αποφασίσεις!
  2. Σου προτείνω να επικοινωνήσεις με αυτόν τον τύπο...γιατρός-χειρουργός στη δουλειά του..! http://www.supremevintagetone.com/
  3. AntonyRandy

    Audiobreed - I Don't Care

    Δεν θα αντέξω θα σας το πω....ειλικρινά σέβομαι τις προσπάθειές σας και το ότι κάνετε ακριβώς αυτό που θέλετε....αλλά ρε παιδιά τόσο ίδιοι με planet of zeus δεν είναι λίγο κρίμα για τους κόπους σας...εφόσον υπάρχουν οι planet ακόμη στην ελληνική σκηνή, και θα υπάρχουν για πολύ ακόμη... Υ.Γ. 'Eχει γεμίσει η Aθήνα stoner μπάντες 15 χρόνια μετά το stoner...(επίσης ακούω stoner αρκετά δεν έχω κάτι με το είδος της μουσικής)
  4. Ευχαριστώ...θα τον έχω υπόψη μου..αναμένω προτάσεις γενικά για να έχω μια εικόνα..
  5. Γεια σας, χρειάζομαι στοιχεία από ηλεκτρονικούς (όνομα-τηλέφωνο) που κάνουν service σε ενισχυτές, κατά προτίμηση σε κεφάλια, και πιο συγκεκριμένα να γνωρίζουν από Marshall jcm 800 για κατασκευή ή διόρθωση κυκλώματος. Ευχαριστώ πολύ ::)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου