Προς το περιεχόμενο

petros2012

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    27
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή petros2012

0

Φήμη

  1. Celestion vintage 30 που σου ειπαν και τα παιδια..πιστευω ειναι τα καλυτερα και στο μαρσαλ φορουμ αυτα φορανε σχεδον ολοι!μονο για thrash metal πιστευω βρισκεις και καλυτερα (για αυτον τον ενισχυτη μιλαω)! απο λαμπες εισαι σουπερ μονο που την αλλη φορα θα σου προτεινα να δοκιμασεις και τις κτ 77. (εκτος και θες τον αγγλικο τον ηχο οποτε βαλε παλι el34)
  2. εχω τον tsl 601 και του φορεσα πανω το ν30 και jj tubes KT 77 και δεν φανταζεσαι τι διαφορα προς το καλυτερο ειχε..και με την καμπινα μου την 4χ12 την orange που φοραει τα ιδια ακουγεται κολαση! (πρεπει να παιζεις σε τρελες εντασεις για να ακουστει καλα αυτος ο ενισχυτης παντως ειδικα ο 100ρης θα σε κουφανει δεν παιζει.. )
  3. του εστειλα ενα email για να δουμε..ευχαριστω!
  4. Γεια σας παιδες!λοιπον εκει που επαιζα με τον marshall tsl 601 ξαφνικα σταματησε ο ηχος ..λεω θα φταινε οι λαμπες τις αλλαζω ολες αλλαζω και τις ασφαλειες (η ht fuse ηταν καμμενη). οι λαμπες αναβαν εκανε και τον θορυβο που κανει οταν δουλευει βαζω το multimeter ηταν στα 54 mv και δεν ανεβαινε πανω απο 59 ενω επρεπε να ειναι 85-90!τον κλεινω και τον ξανανοιγω και τωρα ουτε οι λαμπες αναβουν και το bias στο 0..καποιος που μπορει να με βοηθησει? να διευκρυνισω οτι δεν εβαλα χερι στο εσωτερικο νομιζω εχει και εκει καποιες ασφαλειες
  5. ειδικα στις ασπρες δεν καταλαβα διαφορα οι αλλες ειχαν μια πολυ μικρη..δεν νομιζω ομως οτι μπορεις να βγαλεις απο τυπους σαν αυτον και τον Οla που ειναι μεταλιαρης ακρη.και σε αυτον τον ενισχυτη και κουραδα με χορδες να βαλεις ποιημα θα ακουστει!βαζω στοιχημα ομως οτι αν παρεις την τρεμοντι σπιτι και πας να ακουστεις ετσι you're gonna have a bad time!
  6. με βαση value for the money θα επερνα την vibe η μια usa μεταχειρισμενη..επισης εχει στις αγγελειες κατι boss gt-6 με 100 ευρω νομιζω!
  7. ρε παιδια εγω δεν το βλεπω τωρινες κιθαρες να νομιζουμε οτι θα παρουμε και περισσοτερα οταν τις πουλησουμε σε 5-10 χρονια ασε που με την κριση δυσκολευει γενικα να πουληθει κιθαρα πανω απο 1500 ευρω..δηλαδη μια gibson standard 2012 θα ανεβει τιμη ?εγω στις αγγελιες βλεπω του 2006-8 με 1600 ευρω.
  8. evh ψηφισα γιατι μου κολλαγε καλυτερα στον ηχο των iced earth ..Στο τελος με κερδισε με τον ηχο απο την καμερα (θα μαρεσε να το κανεις σε ολα τα βιντεο αυτο)
  9. ναι σωστο αυτο βεβαια αν εισαι απο E το ριχνεις σε D ευκολα σε live τωρα αν θελει να παει σε C θα χει πλακα ;D συφνωνω για το σχημα σε τοση ακριβη κιθαρα !και εμενα η πρωτη μου ηταν μια στο σχημα των system of a down δεν βρηκα να την δωσω και την εκανα καδρο στον τοιχο ;) σε αυτο το σχημα και με φλοιντ θα δυσκολευτεις να την δωσεις πιθανοτερο.εγω στην θεση σου θα επερνα μια esp μεταχειρισμενη η μια epiphone -gibson studio με emg
  10. με το floyd rose λογικα το ξερεις οτι δεν μπορεις να αλλαζεις κουρδισματα ετσι?αν παιζεις live πρεπει να χεις και αλλη κιθαρα ετσι και θες να παιζεις με διαφορετικα κουρδισματα.εχω μια jackson στο στυλ της bc rich και ειναι πολυ καλες κιθαρες πολυ λεπτο μανικι και γρηγορο και οι emg ειναι ακριβως αυτο που θες!με bc rich δεν εχω παιξει αλλα αυτη φαινεται μια χαρα αν θες και floyd.o shaffer των iced earth επαιζε με κατι τετοιες οταν ειχε την μεση του και δεν μπορουσε να αντεξει τις les paul
  11. εχω μια fender strat 50's οι μαγνητες εχουν τρελη φασαρια αλλα οταν την βαζω στην gt 6 και 4χ12 παιζω ανετα οτι καφριλα θελω..και το κουλο ειναι οτι συνηθως μαρεσει να παιζω με τον πανω μαγνητη ;D οποτε και εγω συμφωνω οτι ο εξοπλισμος παιζει τον μεγαλυτερο λογο
  12. ειχα και εγω το ιδιο μια φορα και τελικα εκει τα παξιμαδια θελαν σφιξιμο..παρε κλειδακια και δες αν ειναι ολα καλα.
  13. και εγω στον σολδανο την εριξα γιατι αν και μεγαλος φαν της μεσα σε αυτο το στυλ ακουστηκε καλυτερα!ελπιζω να εχεις καλο συστημα συναγερμου γιατι αν μπει κανας κλεφτης δεν θα ξερει τι να πρωτοσηκωσει!εχεις βελτιωσει επισης πολυ το χερι σου μπραβο!
  14. εχω την εντυπωση πως αμα βγαλεις τις χορδες περασεις ενα λαδακι την ταστιερα και μετα βαλεις το ιδιο μεγεθος σε χορδες θα εισαι μια χαρα..αυτο το κατι που βαζουν ειναι για να διευκολυνει να περαστουν οι χορδες και να κραταει την ενταση .αν δεν πειραξεις τα ελατηρια το truss rod η βαλεις αλλες χορδες δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι..
  15. κοιτα αν θες και στο eurotubes εγω απο κει περνω λαμπες μαλιστα μου δωσαν και οδηγιες για το bias και ηταν εξυπηρετικοτατοι..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου